Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Hajde da se igramo...  (Pročitano 22576 puta)

Van mreže Sale

• **
  • Starost: 44
Re: Hajde da se igramo...
« Odgovor #80 poslato: 02. Februar 2009. u 22:28 »
Leleeeeeeeeeee pa vi ste gori od dece,znate kad cemo se dogovoriti ?
Kad Dunav potece uzvodno :D
Salu na stranu,ako cemo vec 3 stanice zbog tri dela Srbije,onda ajde da izbacimo stranca,uostalom mi Srbi smo sami sebi dovoljni :P

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #81 poslato: 02. Februar 2009. u 22:32 »
stvarno ne kapiram ovaj predlog i toliko odusevljenje!
pa ovde vecina dobrih osmatraca/prognozera - nema vremena da prokomentarise ni kakvo ce vreme biti u njegovom 'selu', a neki drugi deset puta dnevno komentarisu levo i desno i na kraju niko ne zna kakvo ce biti sutra vreme... (mislim, ako se cita samo ovaj forum)

valjda kapirate koliko ljudi ovo cita? i koliko ste neozbiljni...

na ovom forumu je bilo sijaset ambicioznih planova, a sve onako iz hobija... da, da, sve je to lepo ako ste zaludni, ali...

@amaterko, izvini sto ti podrivam igrariju, tj. dobru ideju, jeste mozda dobra, ali to ovu decu odvlaci od ucenja! mislim da im je jedno takmicenje vec dovoljno, tamo su bar neke nagrade i veca konkurencija
Ne slazem se u potpunosti.Neznam razlog zasto je forum neozbiljan?
I zasto sam npr. ja neozbiljan?
Ili amaterko svejedno?  ???
Amaterko nam se jedva vratio na forum,a sad. . . :-\
Sto se tice ocena,i ucenja,imam(bar ja) dosta vremena za to.
A slazem se za to,sto je mnogo mnogo mnogo je. . .
Da je manje stanica za prognozu,pa ajd'. . .
Salu na stranu,ako cemo vec 3 stanice zbog tri dela Srbije,onda ajde da izbacimo stranca,uostalom mi Srbi smo sami sebi dovoljni :P
Pa kad idemo iz krajnosti u krajnost.
Svako tera po svom.
E nemoze(bar dok sam ja ovde)
 ???  :lmao:  :lmao:

Van mreže Amaterko

• **
    • METEOLOGOS - Svet meteorologije
« Odgovor #82 poslato: 02. Februar 2009. u 22:33 »

Tako je, Sale. Hajde onda ti i ja da se igramo, ako ne mogu ostali.  ;)
U stvari, da vidimo još da li se može sutra nešto dogovoriti. Ako se ne bude uspelo u dogovoru, bar onda ti i ja da sutra uveče pišemo prognozu za sredu... ;)

Ne slazem se u potpunosti.Neznam razlog zasto je forum neozbiljan?
I zasto sam npr. ja neozbiljan?  ???
Sto se tice ocena,i ucenja,imam(bar ja) dosta vremena za to.
A slazem se za to,sto je mnogo mnogo mnogo je. . .
Da je manje stanica za prognozu,pa ajd'. . .Pa kad idemo iz krajnosti u krajnost.
Svako tera po svom.
E nemoze(bar dok sam ja ovde)
 ???  :lmao:  :lmao:
Pa ja sam u startu predložio samo jednu stanicu, ti si prvi hteo više stanica... ::)
AMATERKO => istraživač - saradnik BEOGRADSKE ŠKOLE METEOROLOGIJE
METEOLOGOS - Svet meteorologije
http://www.meteologos.rs/

Van mreže jocozr

« Odgovor #83 poslato: 02. Februar 2009. u 22:35 »
 ^^
Jesam ja idalje hocu vise stanica.Ali sam ja rekao 3.
Ako cemo na kompromis,to ce biti 2 stanice.
 ;)
Necu da ucestvujem u ovoj dilemi,sta se dogovorite dogovorite se,ali 4 stanice ne dolazi u obzir.
Drugo je kad neko ne radi nigde pa iam vremena da "bulji" u karte i meteograme po citav sat ili dva(mozda ima takvih,nikog ne prozivam)a drugo je kad neko ima obaveza.
Onda on moze biti i ole prognozer,kad nema vremena.
E u tome je caka  ;)
Tako je, Sale. Hajde onda ti i ja da se igramo, ako ne mogu ostali.  ;)
U stvari, da vidimo još da li se može sutra nešto dogovoriti. Ako se ne bude uspelo u dogovoru, bar onda ti i ja da sutra uveče pišemo prognozu za sredu... ;)
Ne,ne ne. . .
Takmicare ce te tako izgubiti.
Gledajte malo kako drugi rade i koliko imaju vremena,ne samo na sebe.
ZA CG takmicenje se prognoza sastavlja i salje sutra,za cetvrtak.
Dakle ovo bi moglo biti petkom za jedan dan vikenda.

Van mreže Sale

• **
  • Starost: 44
« Odgovor #84 poslato: 02. Februar 2009. u 23:05 »
Pa sad ako cemo vec oko toga ko koliko radi,ja radim svakog dana sem nedelje,tako da i nemam nesto previse vremena.I ne planiram da buljim u karte po 2 sata da bih odredio prognozu,kao sto sama tema kaze hajde da se igramo ,znaci nesto neobavezno.A ti Joco ako imas ambicije da buljis po 3 sata u karte da bi pobedio nemam nista protiv :D
I da,nije cilj da sto manje ljudi ucestvuje vec sto vise.Mislim da bi 15minuta bilo sasvim dovoljno da se da prognoza za 3 stanice tako da to i nije neki veliki gubitak vremena.Sad vas ostavljam da razmislite pa cemo videti sutra.Laku noc drugari.

Van mreže jocozr

« Odgovor #85 poslato: 02. Februar 2009. u 23:13 »

A mozda bi cak mogli da cekamo zavrsetak CG takmicenja,pa da onda pocne ovo.To je najbolja varijanta,nema jos puno da se ceka(sredinom marta)
Ako se takmicenje mozda nece bodovati,nego ce se igrati jedan na jedan,moze se zvati izazovi(pa se moze dodati jos nesto)
Onda bi neko mogao napisati izazivam tog i tog,a ovaj drugi da to prihvati :)
Sto se mene tice,treba mi oko 20 min. za zglavnu prognozu.Ali koliko znam,ovde ce se prognozirati danas za sutra,pa mi treba manje 5-10 minuta.

Van mreže Transmat

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #86 poslato: 02. Februar 2009. u 23:34 »
Iscitao sam sve ovo...
Na zalost nemam vremena za igranje... previse imam posla i obaveza na fakultetu. Jedva skrpim i vremena za Cg takmicenje, gdje imam (imao sam) velike ambicije.
S druge strane slabo poznajem klimu u Srbiji (osim Beograda gdje sam neko vrijeme zivio, ali i dalje nisam provalio tu klimu)..

Generalno , ideja mi se svidja. Tako i na  crometeo forumu imaju svoje takmicenje koje je bilo ok (odavno se nisam ni tamo pojavio da vidim sta se desava).

Van mreže Amaterko

• **
« Odgovor #87 poslato: 03. Februar 2009. u 01:11 »
Iscitao sam sve ovo...

Nije ti bilo lako, verujem... ;) Bilo je svega, najmanje o temi :redface:, a najviše-HUMORA... ;) :lmao: :lmao:

@amaterko, izvini sto ti podrivam igrariju, tj. dobru ideju, jeste mozda dobra, ali to ovu decu odvlaci od ucenja! mislim da im je jedno takmicenje vec dovoljno, tamo su bar neke nagrade i veca konkurencija

Čestitam, izgleda da si uspešno podrila ionako vrlo slabašne temelje za ovaj poduhvat... :cry: Šta li će doneti sutrašnji (sad već današnji) dan po ovom pitanju... :?: ::)

Pa sad ako cemo vec oko toga ko koliko radi,ja radim svakog dana sem nedelje,tako da i nemam nesto previse vremena.I ne planiram da buljim u karte po 2 sata da bih odredio prognozu,kao sto sama tema kaze hajde da se igramo ,znaci nesto neobavezno.A ti Joco ako imas ambicije da buljis po 3 sata u karte da bi pobedio nemam nista protiv :D
I da,nije cilj da sto manje ljudi ucestvuje vec sto vise.Mislim da bi 15minuta bilo sasvim dovoljno da se da prognoza za 3 stanice tako da to i nije neki veliki gubitak vremena.Sad vas ostavljam da razmislite pa cemo videti sutra.Laku noc drugari.

Tako je, Sale. ;) Apsolutno se slažem sa tobom. :) Ja odavno ne gledam nikakve modele, meteograme, sva ta razna čudesa... Mator sam za to, ima ovih mlađih koji to sjajno rade i stalno budno prate razvoj situacije... ;) :first:
« Poslednja izmena: 03. Februar 2009. u 01:57 amaterko »

Van mreže jocozr

« Odgovor #88 poslato: 03. Februar 2009. u 13:25 »
 ^^
Pa dobro onda.
Ako to decu odvlaci od ucenja po misljenju mnogih (znaci meni odvlaci paznju od ucenja),onda ja nemam sta da trazim ovde.I ako ja bolje od svih znam da li mi remeti ili ne remeti planove.
Takmicenje podrzavam,ali mozda od ovoga ne bude nista  :cry:

Van mreže Amaterko

• **
« Odgovor #89 poslato: 03. Februar 2009. u 16:41 »
Svi se ućutaše po ovom pitanju... ::) Izgleda mrka kapa... :cry: Glupo je da se samo dvoje-troje ljudi igra... Ili nije... :?:

Van mreže jocozr

« Odgovor #90 poslato: 03. Februar 2009. u 16:43 »
 ^^
Donekle i jeste glupo(bar meni)
Ja sam lepo rekao(to sto neko nece da procita njegova stvar) da se malo strpite na zavrsetak CG takmicenja.
Siguran sam da ce tad biti nesto vise takmicara(bar sa naseg foruma).
To je moje misljenje,nemojte me zbog toga  :bang:  :-X

Van mreže Amaterko

• **
« Odgovor #91 poslato: 03. Februar 2009. u 16:51 »
Sale i ja ne učestvujemo na CG takmičenju. Nama ne treba novac... ??? ;D
Može valjda da se nađe još neko ko se ne takmiči u Crnoj Gori... ;)

Van mreže jocozr

« Odgovor #92 poslato: 03. Februar 2009. u 16:57 »
Verovatno moze. . .
Amaterko tebi se bas zuri po ovom pitanju,iskreno.  ???

Van mreže jocozr

« Odgovor #93 poslato: 20. Mart 2009. u 22:22 »
Drugari zavrsilo se i nase CG takmicenje  :)
Nekima mozda nije dosta igre pa hoce jos. . . ;D
Vidim de je ova tema bila kratkoh daha,ali pokusacu da je ozivim.
Iskreno slabo stojim sa vremenom ovih dana.Trebam da pocnem da pisem projekat,a imam i da ucim dosta za vikend(narocito sutra).Ipak,voleo bih da od ove nase "igre" nesto bude.
Pa ako hocete,polako krenite sa prijavama. . .
Jer meni je malo glupo da se igra "jedan na jedan" i to jos ne redovno,nego kako kome dodje. . . ???
Ako treba tu sam da pomognem,i da igram.Mogu sastaviti neki "sistem takmicenja"  :-X pardon "igre"  narednih dana.

Van mreže jocozr

« Odgovor #94 poslato: 30. Mart 2009. u 18:23 »
Ocigledno nece niko da se igra odnosno takmici?  :-\