..pa dobro , pratio sam razvoj situacije i komentarisao sve do 13 časova, a onda fakultet i obaveze.
tako da se tek sad pojavih na forum.
Hvala svima na čestitkama.
Zadovoljan sam današnjim rezultatom (konačno). Malo mi je krivo zbog vjetra sto nije bodovan jer bih i tu uzeo bod.
U generalnom Plasmanu sam se popravio dosta, iskreno se nadam da mogu da nastavim ovim tempom, konacno sam stabilan i imam full samopouzdanje. Ispred mene su ostali sve asovi.. medjutim Tom, Lazar i bumbar odavno stagniraju, solidni su konstantno ali im opada forma. treceplasirana Delibal mi bjezi samo 2 boda! Dok Aneta ima 4 prednosti i on je trenutno najopasniji takmicar. Volio bih da izguram na drugo mjesto ali to dosta zavisi i od Anete, koliko god da budem dobar u sledeca tri kola, tesko da cu ga stici ako ne pogrijesi.. Sad je ogroman pritisak na njega. Mora da juri Milosa, a s druge strane nas par takmicara mu disemo za vratom i sve smo bolji i bolji..
Moram reći da je velika čast biti u prvih deset jer su to sve ljudi koji dobro poznaju meteorologiju i imaju mnogo iskustva..
Fale nam Boce i Pt prince u prvih 10 (ha, a i ja lupam, kao da su losi ovi od 10-og do 20-g mjesta,tu sam i ja bio do skoro, sve je to relativno), ali su ipak dobri, a prosle godine su se i vise nego dokazali, ova zima je imala dosta ciklona i padavina, i tesko se snalazimo i mi koji smo iz Crne Gore a kamoli ljudi sa strane. Ne smijem da zamislim kako bih prolazio na eventualnom prvenstvu Srbije
Milose, danas si kiksao, ali nije strasno, imas veliku prednost! Samo opusteno.
Idemo dalje u ludi finiš prvenstva