Evo sad stigoh kuci..
Kao po obicaju cetvrtkom prezauzet na fakultetu.. pratio sam temperature ali nisam bio u prilici da komentarisem.. zato jutros jesam
I eto zavrsi se nase prvenstvo..
Milose, vec sam ti par puta cestitao (jer je sve bilo gotovo i prosle nedelje sto se tice generalnog
)
Svaka cast jos jednom
Da si ovako dobar bio i prosle godine u zadnjem ciklusu , ne bih te stigao u finalu za srčku
Kad vec pricam o tebi da dodam jos i cestitke za danasnju odlicnu T-max gresku :o Inzvaredno! na kraju te iznevjeri vjetar
Pokupio si dosta nagrada
, .. e da, i da te dobro sluzi taj lap top;)
Ja ne znam cime sam najvise zadovoljan, da li danasnom devetkom u kolu ili pobjedom u ciklusu ili drugim mjestom u generalnom!
Vjerovatno drugim mjestom u generalnom... to mi je nekako posebno drago. Posle onog kiksa na startu, i kratkog boravka na dnu tabele na kraju sam kvalitetnim prognozama uspio da dodjem tacno tamo gdje treba i da budem..
Moram posebno da se zahvalim ljudima koji su
vjerovali u mene od pocetka i hrabrili me.. Prvenstveno Milošu i Peđi (Pt Prince) a onda i ostalima iz Serbian meteo ekipe. Drugacije ne bih uspio da stignem do drugog mjesta, a vjerujte mi nije bilo lako u jednoj ovakvoj konkurenciji, sve majstor do majstora, a da ne pricam jos i o iskusnim meteorolozima koji vise od decenije rade ovaj posao.
Vec sam ranije pisao da je ovo prvenstvo obilovalo ciklonima i nestabilnim vremenom pa je stoga bilo mnogo tesko za prognoziranje, i u jednoj takvoj situaciji, mora se odati priznanje takmicarima van Crne Gore, jer stvarno nije lako bilo. Cestitam svim ljudima ravno do 20-og mjesta, jer su to sve samo nijanse! Sjajni ste bili! (znam da dosta ljudi cita ovaj forum pa ce se tu pronaci )