Ja sam jako zadovoljan. Rezultati su iznad mojih očekivanja.
Ima još jedna nagrada na koju malo ko obraća pažnju, a to je Queen Of Montenegro, za koju kvalifikaciju imaju svi sa najmanje 15 pozitivnih rezultata. Od naših, stanje je sledeće:
jocozr 13
PtPrince 12
Boce 15 (već se kvalifikovao)
IvanZD 15 (već se kvalifikovao)
MAGICIAN 15 (već se kvalifikovao)
Demijan 13
Dikile 13
Transmat 14
Stormbringer 16 (nemam reči, kolega, sve u plusu - 'ajd' sad kukaj!)
Nisam pomenuo samo one koji nemaju šansu da se ikako kvalifikuju za ovu nagradu, kao što je Joe, koji opet posustaje. Njegova nagrada će zato biti najvrednija, jer završava veliki posao u svom životu, otpočinjući novi. Napred, Joe! Ali sledeći put izdrži celo takmičenje!
Bilo bi lepo da neko od nenagrađenih takmičara dobije ovu nagradu. Mada, već zamišljam Miloša sa gitarom u ruci, devojkom u naručju, laptopom na SerbianMeteo forumu (jer samo devojka njegovog života će to podneti bez problema) u nekoj od lepih soba u Queen Of Montenegro, dok mu Stradivari traži intervju za TV Vijesti, veleći 'Hajde, Transmat je mogao da dođe na TV kao drugoplasirani!'.
Mi, studentarija u klasi prof. Vujovića i Vukovića, imamo da rešavamo komplikovane zadatke iz prognoze za Crnu Goru celog leta, da u oktobarskom roku možemo da polažemo prve ispite, a popravne u januarskom roku.