Sale kakvo je stanje u okolini Nisa?
Marko mi javalja da su rukometasi Proletera zatrpani na putu za Bugarsku u okolini Nisa vec 9 sati
Sta se to desava,imas li neke informacije?
Ovde pretezno suncano,evo ja ovde uzivam,dok druge zatrpava sneg
Milina. . .
Takt:0.2C i sneg se topi.Ako ovako nastavi,i pritom se i sutra bude topio do sutra vece ce se sve istopiti.Ma nema veze,zivot ide dalje
Jocko iz Zrenjanina mi javlja sms-om da je kod njega Takt = -4.2 C, duva pojačan NNE vetar koji stvara snežne nanose (od ranije napadalog snega). Mnoga sela na istoku Banata su zatrpana, jer im vetar donosi sneg iz Rumunije (sa Karpata).
Ovo što sam obeležio crvenom bojom nisam skontao najbolje (tako glasi sms poruka). To će Jocko sutra da razjasni...
U Beogradu malo oblačno, na Vračaru u 23h = -3 C. P = 1006 mb, umeren NW vetar od 3-7 m/s...
Kod mene na Novom Beogradu visina snega večeras je oko 16-17 cm. Onaj prethodni sneg je imao visinu od oko 18-19 cm...
Hvala amaterkoPa istocni i jugoistocni Banat je bio zatrpan.Snezne "lavine" su se spustale cak sa Karpata,i bile su nosene vetrom sve do istocnog i jugoistocnog Banata u okolini Vrsca.Pritom je tamo jos padao i novi sneg,koji je dosao iz Bugarske
Putevi su bili neporhodni,i Zrenjaninski putari su im cak pomagali.
Neznam kako je sad,ali raspitacu se.