I ovde sitne pahulje.Pada umeren sneg,ponovo se bele ocisceni trotoari,prava zimska idila,temperatura u padu.
Takt:-2.1C
Evo satelita,na osnovu kojeg bi mogao da kazem da ce biti jos 5-6 sati snega.Ali videcemo,pratimo situaciju. . .
Idemu setnju oko 18h,ma ima da uzivam
konacno sam dobio sta sam trazio,ali ne dovoljno,hocu jos 5cm,i eto ne mora vise.
Banat za sada najsigurniji sto se snega tice u Vojvodini,sneg ovde prestaje tek kasno u noc,cak opet probija SW strujanje,ma sjajno nemam reci.Ovo mi sve vise lici da cu dobiti snega koliko ce ga biti i juzno od Beograda :!:
:o
Kod mene pada ceo dan sneg od slabog do umerenog intenziteta, uglavnom je to bio slab sneg. Visina sneznog pokrivaca ja 12cm a temp. -4c. Nikako da se ujednaci intezitet kao u Beogradu. Opet malo da se osvrnem na modele, u izlazu od 06h i dalje mi crtaju nekih 32 mm, dok u Beogradu samo 14mm, koliko vidim iz komentara Milosa u Bg je odavno vec pala ta kolicina.
Eto vam
Tacno sam znao da ce GFS da omane jos vise za ostatak Srbije.
Ali bice jos snega ljubostinja,pasce kod vas i vise nego u Bg-u,ali tih 32mm,nece nikad
Ali ipak
Banat za sada najsigurniji sto se snega tice u Vojvodini,sneg ovde prestaje tek kasno u noc,cak opet probija SW strujanje,ma sjajno nemam reci.Ovo mi sve vise lici da cu dobiti snega koliko ce ga biti i juzno od Beograda :!: