Ne zaista,nikada ne bih slagao za vreme !!!!!Znam da je vama čudno da ima toliko snega,ipak vi živite u niziji,ali je stvarno istina !!!Šteta što nema na forumu nekoga iz te okoline,videli bi ste da ne lažem !!!!
I još nešto,Fruška Gora,Bajša I Samoš radari ne mogu da vide oblake koji su ovde kod mene,nemaju toliki domet,ai da pričam istinu govori to da je Radarski centar Užice bio u praćenju oblačnosti
У праћењу грмљавинско градоносних облака дана 25.04.2009. учествовао/ли је/су Радарски центар/центри:
Ужице,
Sve je OK,nema ljutnje!!!Ako ćemo sa dokazima područje Vrnjačke banje pokrivaju RC Bešnjaja i Kruševac,a ne Užice.
Dokaz
НАЗИВ РАДАРСКОГ ЦЕНТРА
БЕШЊАЈА КООРДИНАТЕ
географска дужина: 21° 03' 10'' E
географска ширина: 43° 59' 49'' N
НАДМОРСКА ВИСИНА: 559 m
УКУПНА БРАЊЕНА ПОВРШИНА: 487200 ha
ПОЉОПРИВРЕДНА ПОВРШИНА: 286341 ha
БРОЈ ПЛАНИРАНИХ ПРОТИВГРАДНИХ СТАНИЦА: 140
БРОЈ АКТИВНИХ ПРОТИВГРАДНИХ СТАНИЦА: 127
НАПОМЕНА:
На садашњој локацији по којој је и назван, удаљеној 17 км. од града Крагујевца, ради од 1977. године. Настао је пресељењем старог Радарског центра "Жежељ" основаног 1969. године.
Данас РЦ "Бешњаја" барни територије општина Баточина, Кнић, Крагујевац, Лапово, Јагодина, Параћин, Рековац, Ћуприја,
Врњачка Бања и Краљево.
Ja lično vjerujem da na određenom dijelu planine ima smetova od 80cm. Naravno, Kimi je preuveličao sigurno time što je rekao da na planini ima toliko snijega, a nije naglasio ili precizirao da je to samo na određenom njenom dijelu. To je vjerovatno sa sjeverne strane planine, u hladu, gdje nikad nema Sunca. Dok se sa druge strane planine snijeg vjerovatno istopio.
Znam da na Durmitoru (npr.) na nadmorskoj visini od oko 2000m ima nekih dijelova gdje se snijeg već godinama ne topi, i tu dolaze ljudi čak i ljeti da skijaju. Mislim da sam baš to juče Stefanu pominjao...
U svakom slučaju, nemate pravo nikome da kažete da "lupeta", pa čak i ako ste sami uvjereni u suprotno, makar na ovom forumu.
Da se vratimo na temu...
U Begradu sunčano uz umjerenu košavu, 16C.
E to je već moguće.Mada mi je opet pomalo čudno da ima čak 80cm,možda pola metra. . .?
Ne znam,ali onda je to bio sjajan prizor za Kimija.Moj drug prekosutra ide na tu planinu,pa ću ga zamoliti da mi pogleda bolje ima li snega,i još bolje da uslika taj prizor.