daleko od toga da treba da se delimo na vlasnike i boraniju, to nisam ni mislio, sa taksistom je mozda bi malo glup primer, mozda je to tebe uvredilo, ja nisam mislio da mi vlasnici vodimo/vozimo ostale clanove ili tako nesto, ukoliko si ti tako to protumacio...
Ja se slazem sa tim sta pricas oko timske podele zadataka oko portala, foruma, pa i baze podataka sto da ne, ukoliko su ljudi zainteresovani za to (ja nisam, mozda cu biti jednog dana kad budem imao uslova za meteorolosku stanicu).
Pricao sam vec sa jednim od moderatora i mislim da oko ovakvih stvari ipak ne mozemo da se dogovaramo preko foruma.
Ja sam za to da se vidimo, ne znam Boce da li ti imas u planu da dolazis u Beograd i da uzivo o svemu tome popricamo... nekako preko foruma ipak nije to to, mozemo da se dogovaramo narednih pola godine i nista da ne uradimo. Ovako ako se vidimo svi koji zelimo da ucestvujemo u ovoj prici ozbiljno, iznesemo sta ko ocekuje od ove price i zasto je ovde, mislim da to moze da se zavrsi u 2 sata razgovora bez problema i onda krenemo u konkretnu akciju, onako kako se budemo dogovorili, ipak je drugacije kad se dogovoris sa nekim, gledajuci ga u oci, nego preko foruma
Da li se slazes?