Model nije sličica, već numerički izlaz koji je predstavljen odgovarajućim graficima, kako bi korisniku bilo jasno o čemu se radi. Za model su potrebni ulazni podaci, što znaš i sam. Bilo kakva proizvoljna ocena pod firmom 'model' ne dolazi u obzir. Neka zato sve to za sada ide na forum, jer prvo treba nas da uveriš kako sve to lepo radi.
Naravno, niko tebe ne koči da napraviš svoje web mesto (blog, recimo), pa da kačiš svoj izlaz iz modela koliko te je volja, ako ovim predlogom nisi zadovoljan. Ne brini se, forumu ništa nije bilo loše i bez toga, a da može da mu bude bolje, biće samo ako se sadržaj popravi u kvalitetu. Hvala ti što misliš na to. Vredno radi, kači rezultate da vidimo, pa ćemo oceniti o čemu se radi, koliko to 'pije vodu'.
Insistiranje na ovakvim detaljima nije neki napredak u smislu ove teme. Prognoze postoje i takve su kakve su. Za sada je to korektno, nije potrebno ništa više. Gde su predlozi za promenom sadržaja, njegovim obogaćivanjem?
Istina, ja sam debelo zapostavio svoje tekstove, a ne znam kada ću ih raditi. Imam neke draftove kod sebe, ali nisam zadovoljan time, pa zato i ne kačim išta novo.