Pa probaj, niko ti ne brani. Ali ja imam malčice više iskustva. Samo se pitam dokle će to izdržati. Jer, ako sve to pukne, neće biti volje ni želje da se radi ni sa jednom ikonicom, kao da je sedam komada malo.
Gabesz, istina je da će te najave biti preciznije, ali da li će biti tačnije? I ako budu, što od srca želim, koliko će to ustvari imati smisla? Trenutno to jeste deset minuta, ali deset po deset, i eto, sebi natovariš bedu na vrat. A posetioci foruma čekaju. Kada je bila baza podataka, svi su govorili kako je pet minuta dnevno za ručni unos podataka mnogo. Zašto bi deset minuta dnevno bilo malo za pisanje upozorenja? Nismo jedini koji izdaje upozorenja, ali nama se veruje. RHMZ se i previše izglupirao sa svojim prognozama i meteo alarmom poslednjih par nedelja (a možda i više, tad mi je upalo u oči).
Jako cenim i tvoj i Dikileov rad, ali oprez, momci! Ne kaže se 'ko hože veće, izgubi iz vreće'. A bila bi šteta izgubiti...
Ako i pukne sve to, apelujem da se smogne snage i da se vrati na staro. Elan je kratkog daha, iscrpljuje kada se radi mesecima, da ne govorim o godinama. Nešto kada usvojiš, moraš da ga gajiš i neguješ, inače ode...