Estetski izgleda skoro kako treba. Vrlo dobro!
Jedino brojevi treba da budu veći, otprilike kao 2/3 ikonice. Kada se brojevi stave pored ikonice, onda će biti nešto veći od same ikonice, a to je već dovoljno pregledno.
Izdvajanje Kopaonika će biti sasvim u redu. Međutim, zašto Zlatibor? Zar on već ne stoji na jugozapadu zemlje? Ako vam je ono Sjenica, setite se da je ona na praktično istoj nadmorskoj visini kao Zlatibor. Dakle, izdvojiti samo Kopaonik.
Nešto mi pade na pamet. Kako ćete rešiti najavu ekstremnih mrazeva za Sjenicu? Pretpostavljam u tekstu. To će biti aktuelno možda već krajem ovog meseca (jer u dogledno vreme će bit slaba vajda od tih mrazeva).
Ovo ističem zbog toga što je prognoza Tmin za Sjenicu prava poslastica za prognozu zbog svojih ludih ekstrema. Ako se pročujemo po tome, to će biti prava reklama za prognozu SerbianMeteo. Doduše, možda je za početak dobro da ta prognoza ne bude toliko upadljiva, da se ne izblamiramo, već da stičemo iskustva (pisanje u prvom licu množine ne uključuje i mene, već mislim u ime celog foruma).
Povremeno ću da pratim ostvarenja. Bilo bi dobro da vodimo našu internu statistiku prognoziranja vremena, pa da se prekontrolišemo i samoocenimo (otprilike u stilu takmičenja, ali bez takmičarskog duha, već u duhu stalnog samousavršavanja). Gledajte da i to organizujete (da imamo nekoga ko će tu biti nadležan). Svi imate pristup podacima, a ako bude nekih nedoumica ili grešaka u podacima za verifikaciju prognoze, biću tu. Dakle, koristite me samo kao džokera.