Mene je uhvatila oluja u gradu... bilo je neverovatno... ali zaista neverovatno. Ne pamtim da se ovako smrklo za vreme oluje u neko skorije vreme (secam se slicnog sa pocetka 90tih)... Nije bilo nikakve mogucnosti za fotkanje, samo sam gledao da se sakrijem negde i sakrio sam se sa jos bar 100 ljudi ispred Staklenca na Trgu... Pljusak je trajao nekih 40 minuta, s'tim da je 20-25 minuta bio neverovatno jak uz jak vetar.
Inace ono sto sam primetio je da su i jos neki momci fotkali sa telefonima kada se najvise smrklo... mislim kada je bilo interesantno laicima, mozete zamisliti kako je bilo.
Kasnije sam sa drustvom otisao do Usce centra, kad ono ne pustaju unutra... poplavilo. E sad da li je pukao stakleni krov ili sta vec, to ne znam, u svakom slucaju otisao sam do ulaza i kroz staklena vrata video da vode unutra ima koliko hoces... Zivo me zanima sta je bilo, malo mi je neverovatno da je krov pukao, ipak je to trzni centar gradjen po najvisim standardima...
Nemam mnogo fotki, svega par, ali ima neke video zapise.. ne znam koliko su zanimljivi za kacenje i jos su sa telefona... jos ih nisam prebacio na komp.