I kod mene se klima ukljucivala u septembru jedno 2-3 dana ali smo se dugo prepirali da l da ukljucujemo ili ne
Al da je bilo hladno jeste kao u decembru
kao da smo iz leta direktno uskocili u zimu. E onda je krajem septembra naglo otoplilo, topli africki talas koji je svakim danom donosio sve toplije i toplije vreme i nije se zaustavio sve dok temperature nisu otisle daleko iznad proseka za mesec oktobar. Dobro se secam da sam veci deo oktobra setao u majici kratkih rukava i da sam sa drustvom posle predavanja isao na sladoled :o jer su temperature bile iznad 25 stepeni znaci LETNJE
I takvo vreme je potrajalo skoro citav mesec.Al to nije sve!!! Pocetkom novembra na nase prostore je pristigao jos topliji talas sa severa afrike i 1. novembra podigao temperaturu do cak neverovatnih 30 stepeni :o :o :o I to je bila prva i udarna vest na svim vestima i dnevnicima gde su savetovali gradjane da organizam prilagode letnjim uslovima strasno !!! jedva sam podneo takvo vreme nije mi uopste odgovaralo. Ovaj dan sam zapamtio zato sto mi je majka zavrsila u hitnoj pomoci ona ima jako visok pritisak i problema sa srcem a radila je tog dana, organizam se nije adaptirao i izgubila je svest na sred ulice, jedva su je povratili!!!
Otisao sam u off al nisam mogao da odolim