Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Avgust 2009 - III dekada  (Pročitano 93295 puta)

Van mreže TRSTENIK

• TRSTENIČKI BAROMETAR
Re: Avgust 2009 - III dekada
« Odgovor #160 poslato: 26. Avgust 2009. u 20:10 »
U Trsteniku vedro veče uz slab SW vetar (1 m/s)... Tmax danas mala decimala iznad 31°C...Dobro je!
T=23.7°C
P=992.9 mb

Van mreže Darko_9

« Odgovor #161 poslato: 26. Avgust 2009. u 20:15 »
Eto Beograd bio danas svežiji od Bara! u 20:00h Beograd je topliji i od Bara i od Splita trenutno je čak 29 stepeni!

Van mreže Luka92

• *
  • Starost: 32
« Odgovor #162 poslato: 26. Avgust 2009. u 20:43 »
U Nišu vedro uz 26 C. Današnja tmax 32.4 C.

Van mreže pavlovic

• Počasni član
  • Starost: 39
« Odgovor #163 poslato: 26. Avgust 2009. u 21:50 »
U Beogradu u 21h T 27*C.Košutnjak trenutno okruglo 26*C.

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #164 poslato: 26. Avgust 2009. u 21:59 »
iako je danas bilo vruće
veče prijatno sveže, ipak se oseća blizina promene godišnjeg doba :)
Takt=20.2°C

Van mreže Darko_9

« Odgovor #165 poslato: 26. Avgust 2009. u 22:10 »
Beograd tropska noć 26 stepeni! Beogradu se pridružio i Zrenjanin koji takodje ima tropsku noć 26 stepeni!

Van mreže JOPA

• Starost: 2020
« Odgovor #166 poslato: 26. Avgust 2009. u 22:12 »
veče prijatno sveže, ipak se oseća blizina promene godišnjeg doba :)
Takt=20.2°C

Zavidim na ovim temperaturama, iako nerijetko vi kontinentalci imate veće dnevne od nas na moru. Ali zato lipo spavate. Da mogu, to bih izabrao. Ali eto... Split 25°C sparno.

Van mreže Bronki

• *
« Odgovor #167 poslato: 26. Avgust 2009. u 22:15 »
Blago se Bocetu on uživa svakog jutra leti temperatura mu padne ispod 15 stepeni! mi se kuvamo celu noć! Evo kod mene 27 stepeni! strašno!

Van mreže Boce

• Moderator
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #168 poslato: 26. Avgust 2009. u 22:36 »
šta da vam radim drugari
tako je uređen sistem i nema izmena do daljnjeg ;)
možete jedino da nam se pridružite preko leta i osetite svežinu noći koja očarava :)

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #169 poslato: 26. Avgust 2009. u 23:37 »
U Vrnjačkoj Banji vedra i sveža noć.Takt 16.1 C,tiho je bez vetra.
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Darko_9

« Odgovor #170 poslato: 26. Avgust 2009. u 23:54 »
Beograd vrela noć 25 stepeni!

Van mreže TRSTENIK

• TRSTENIČKI BAROMETAR
« Odgovor #171 poslato: 27. Avgust 2009. u 01:24 »
Blago se Bocetu on uživa svakog jutra leti temperatura mu padne ispod 15 stepeni! mi se kuvamo celu noć! Evo kod mene 27 stepeni! strašno!

Ovo je za Knjaževac sušta istina! Dejane, ujutro hladno, tokom dana - vrućina! Doduše, da ne "kukam", i ja sam u Trsteniku zlatno prošao (juče)...a još malo, svanuće novi dan...kažu još topliji...Ko zna!!! :?:
T=18.1°C
P=993.8 mb

P.S. Valjda i ovom letu ima kraj, mada ovo leto je bilo zlatno u poređenju sa nekoliko proteklih... "Dolazi jesen, žuto lišće, a pašće i prvi sneg, iza njega i drugi, pa treći..."...i tako do - aprila!
« Poslednja izmena: 27. Avgust 2009. u 02:14 TRSTENIK »

Van mreže Bronki

• *
« Odgovor #172 poslato: 27. Avgust 2009. u 02:26 »
Dragane ovo leto će se izgleda malo produžiti ako bude početak septembra topao! ali u pravu si kakva smo leta imali ovo je super! sigurno će nas malo pržiti u septembru ali kako budemo ulazili dublje u septembar temperature će polako popuštati i osetićemo prve znake jeseni! Znam da meteorološka jesen počinje 1 septembra! RHMZ kaže da će biti topao septembar! septembar je lep mesec mešanje leta i jeseni! ja najviše volim septembar!

Van mreže TRSTENIK

• TRSTENIČKI BAROMETAR
« Odgovor #173 poslato: 27. Avgust 2009. u 02:41 »
Dragane ovo leto će se izgleda malo produžiti ako bude početak septembra topao! ali u pravu si kakva smo leta imali ovo je super! sigurno će nas malo pržiti u septembru ali kako budemo ulazili dublje u septembar temperature će polako popuštati i osetićemo prve znake jeseni! Znam da meteorološka jesen počinje 1 septembra! RHMZ kaže da će biti topao septembar! septembar je lep mesec mešanje leta i jeseni! ja najviše volim septembar!

Sasvim izvesno, Bronki,  ide tvoje vreme! Meni je leta (svakog!), pa i ovog umerenog, "preko glave"...živim za zimu! Šta ću, volim je! Kao i ti septembar! Ako si pogledao sezonsku prognozu vremena RHMZ i za oktobar (koja nije bez osnova!) primetićeš naslov "Miholjsko leto..."...Meni ne, ali tebi ide u prilog! :D
« Poslednja izmena: 27. Avgust 2009. u 02:53 TRSTENIK »

Van mreže ocelot

• Starost: 35
« Odgovor #174 poslato: 27. Avgust 2009. u 04:06 »

tako je to u ovim krajevima :)

i kod mene večeras prijatno i sveže veče

Van mreže Darko_9

« Odgovor #175 poslato: 27. Avgust 2009. u 04:26 »
Ko voli topla jutra nek dodje u Beograd ovde je 23 stepena! za koji sat će da svane!

Van mreže Bronki

• *
« Odgovor #176 poslato: 27. Avgust 2009. u 04:36 »
Sasvim izvesno, Bronki,  ide tvoje vreme! Meni je leta (svakog!), pa i ovog umerenog, "preko glave"...živim za zimu! Šta ću, volim je! Kao i ti septembar! Ako si pogledao sezonsku prognozu vremena RHMZ i za oktobar (koja nije bez osnova!) primetićeš naslov "Miholjsko leto..."...Meni ne, ali tebi ide u prilog! :D

Dragane ne volim ja miholjsko leto! više volim jesenje kiše i hladnije vreme! :lmao:

Van mreže Boce

• Moderator
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #177 poslato: 27. Avgust 2009. u 07:36 »
jutros za nijansu svežije nego prethodnih dana
Takt=12.9°C

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #178 poslato: 27. Avgust 2009. u 10:58 »
Zavidim na ovim temperaturama, iako nerijetko vi kontinentalci imate veće dnevne od nas na moru. Ali zato lipo spavate. Da mogu, to bih izabrao. Ali eto...

Eh, JOPA, nije svuda u kontinentu tako. Na brdima oko Beograda je gadno, zbog inverzije i toplotnog ostrva. Moje tropske noći počinju u maju, a ponekad ih imam i u oktobru. Zbog umerenog jugoistočnog vetra, moje Tmin su poslednje dve noći iznad 20°C, i to dosta. Juče 22.0, jutros 23.4.
Da sam u nekom predgrađu Beograda, bilo bi mi lakše za recimo 5-6 stepeni. Opet, kada bih birao, izabrao bih kao kod Boceta, gde je normalno da su letnja jutra između 10 i 15 stepeni, a maksimale recimo između 30 i 35.

jutros za nijansu svežije nego prethodnih dana
Takt=12.9°C

Evo ti primer... dok ovo pišem, kod njega je već 27.3°C. Košutnjak (kod mene) ima 28.4 i sprema se Tmax recimo 33-34 stepena. Sva sreća, okraćao je dan, pa se vrućina pre završava.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #179 poslato: 27. Avgust 2009. u 11:05 »
U Vrnjačkoj Banji posle svežeg jutra,sada je sunčano i toplo uz kumuluse prema Goču.Tmin 11.0°C,Takt 25.2°C,tiho je bez vetra.
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*