Vau! Zaustavljamo čitavu morsku struju! Zida se brana, menja rotacija planete, ovo živo jaje od planete na kojoj živimo se baš uzmućkalo, pa nešto što je postojalo od svog nastanka (Evropa, Amerika i Atlantik) više neće da funkciioniše na isti način, već po novim pravilima, rušeći sve zakone fizike!
Prvo ni zemlja nije bila tu gde je sada od nastanka sunchevog sistema,a kada se ustalila tu gde jeste i gde je i danas ni tada josh uvek nisu postojali Evropa,Amerika i Atlantik,tada je bila negostoljubivo i uzareno mesto prepuno vulkana. Tek kasnije da ne duzim i da preskochim veliki deo istorije planete
Nastali su kontinenti tj superkontinent tako da ni tada josh uvek nisu postojali atlantik evropa i amerika tu gde su danas i nishta nije funksionisalo na isti nachin kao i danas,pa ne verujem da je postojala ni golfska struja,niti je bila ista klima. A kada su pocheli da se razdvajaju kontinenti,e od tada se mnogo puta drastichno menjala klima na planeti.Klima se kroz istoriju planete menjala nebrojano puta tako da nishta ne moze da me razuveri da ona o5 ne moze da se promeni li zbog ljudskog faktora,da li zbog necheg drugog,da li je vec pochela da se menja o5 ? To ne znam,ali isto tako ne vidim razlog zashto bi nam govorili da se kolichina leda na polovima smanjuje,da se tope glecheri na himalajima dosta velikom brzinom, da se povecala kolichina ugljen-dioksida u atmosferi ne vidim razlog zashto bi nas lagali shta je cilj ? Valjda postoje neki dokazi za to slike, merenja itd
Ma shta vi kao ljudi od struke iz ove oblasti rekli ja moje mishljenje imam i teshko da moze ko da mi ga promeni