Зец, не разумеш ти нашу љубав према Партизану, то је део васпитања и традиције...
Не бих мењао зезање и цирку у комбију, блејање по станици сатима, дружење са другарима и то је све због утакмица и Партизана пре свега
Razumem ja odlično ljubav prema nekom timu,navijač sam Zvezde,naravno više nikako strastveni,povremeno odem na utakmice.Ali kako sam sve stariji, sve mi se više gadi ovaj današnji fudbal,ne fudbal kao pravi sport,nego muljaže,lopovisanje!To više nije fudbal,to je samo foliranje za novac.Ja se pitam,zašto bih se ja gubio sa navijanjem za neki naš klub kada je sve to gluma.
Ne shvataj me pogrešno,ali to kad čujem da je nekome Zvezda ili Partizan ŽIVOT.odmah pomislim da mu fali daska u glavi,ja se postidim umesto te osobe.Kako neki šnji klubovi (ja ih tako nazivam) mogu nekome da budu opsesija tolika,idoli.
Pogotovo jadno za današnji fudbal u Srbiji su one reklame na TV-u koje kažu kao da ja dam neki prilog za naše stadione.Kako ih nije sramota da PROSE od naroda.Ma neću dinara da im dam.Da dam pare,pa da gledam manekenčiće,,glumce,ljude koji su mutavi,nepismeni.Koji parice zaradjuju na taj način,a oko njih devojke.Tako bih uzeo motku pa bi ih sve razbio,da se više uzmu u pamet.
Evo,već sada sam se žestoko iznervirao zbog ove očajne situacije sa fudbalom u Srbiji,moram malo da se ohladim.
A za večerašnji meč sam malo razočaran,očekivao sam da će.Real pobediti,tj da će Ronaldo zabiti jos neki gol,ali ne,njega su emocije savladale da da gol svom bivšem klubu.