Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 606012 puta)

Van mreže ciklon

• Starost: 40
Odg: Sport
« Odgovor #1360 poslato: 13. Septembar 2015. u 16:39 »
Trebala nam je jedna ovakva utakmica da nas malo spusti na zemlju.
Finci veoma nezgodni protivnici, Francuzi su ih dobili u prvom kolu tek posle produzetaka ali ipak smo u zavrsnici zaigrali kako znamo i opet pobedili sa dvocifrenom razlikom.
U cetvrtfinalu Ceska, drago mi je ali sam ipak prizeljkivao komsije. Razbili bi ih a ovako cemo igrati protiv manje "atraktivnog" protivnika sto moze da rezultira opustanjem, nesto slicno kao danas.
Cini mi se da bolje igramo protiv jakih protivnika, mada niko nije slab u cetvrtini finala.

Van mreže Bart

« Odgovor #1361 poslato: 13. Septembar 2015. u 19:29 »
 ^^ Mislim da se necemo opustiti protiv Ceha a nasa duza klupa ce biti od presudnog znacaja... Italijani izgleda ce lako sa izraelom...
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1362 poslato: 13. Septembar 2015. u 23:54 »
Poznati su svi parovi četvrtfinala:

Što se tiče utakmice Italija-Litvanija, nadao sam se da Izrael može da napravi čudo i tako nam praktično otvori put do finala, ali Italijani su ih ubili bukvalno. Litvanija-Gruzija je očekivano bilo jako neizvjesno, navijao sam za Gruziju, ali je Mačiulis na kraju donio Litvancima četvrtfinale.

Od 4 utakmice, u 3 postoje izraziti favoriti, samo je Grčka-Španija makar na papiru potpuno ujednačena po šansama. Po meni su ipak Grci blagi favoriti i nadam se da pobjeđuju. Francuzi su veliki favoriti protiv Letonije, pravo čudo bi bilo da Letonci izbace domaćine koji podižu formu iz utakmice u utakmicu. Favoriti su i Italijani protiv Litvanaca, koji ništa nisu pokazali na ovom prvenstvu. Litvanci su ostvarili samo jednu ubjedljiviju pobjedu do sada, sve ostalo je bilo koš-dva razlike protiv lošijih protivnika. Mislim da je četvrtfinale njihov maksimum. Što se tiče naše reprezentacije, ponovo smo favoriti. Mislim da će sa Česima biti lakše nego sa Fincima, jer generalno nam leže takve ekipe koje igraju sličnu košarku našoj, ali ipak imaju za nijansu slabiji tim. Nadam se da će se u odbrani pronaći rešenje za Veselija i Satoranskog koji su u strašnoj formi na turniru, ali i džokere iskusnog Velša, nama poznatog Šilba i odličnog šutera Jelineka. Ima tu još igrača, oni su na ovom turniru igrali sa 10 igrača, mi opet sa 11. Nećemo ih potcijeniti sigurno, ali ne treba ih se ni prviše uplašiti. Igrati svoju igru i mislim da će to biti lagana pobjeda. :)

padavine u septembru 2024:
AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže ssoney

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #1363 poslato: 14. Septembar 2015. u 10:23 »
Jako dobro bi bilo kad bi Litvanci pobedili Italijane i dosli nam u polufinalu...

Van mreže Bart

« Odgovor #1364 poslato: 15. Septembar 2015. u 09:06 »
 ^^ Slazem se jer je tesko 2 puta tako kvalitetnu ekipu pobediti s tim sto bi oni se sada mnogo vise trudili... Danas poslastica cetvrtfinala u 18:30 Grcka-Spanija. Kvota na Grcku 2 a na Spaniju 2.2, Sto znaci braca Grci blagi favoriti...
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1365 poslato: 15. Septembar 2015. u 20:18 »
Nema sta Gasol je prevaga koja je donela pobedu nad Grckom...  73:71 za Spaniju
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže nele-niš

« Odgovor #1366 poslato: 15. Septembar 2015. u 20:31 »
Krivo mi što ispadoše Grci, neizvesna završnica malo je falilo.

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #1367 poslato: 15. Septembar 2015. u 20:31 »
Bilo je makar lepo videti par "banana" na Gasolu  :) a bilo je više nego mučno slušati (kao i uvek) dosadnog Dendu koji je nesposoban za bilo kakav kvalitetan komentar u bilo kom prenosu košarkaške utakmice (pod kvalitetnim komentarom ne podrazumevam termin "backdoor pass" koji Denda voli da koristi jer možda misli da tako deluje pametnije i da će neko pomisliti da se on razume u košarku). Ne znam koliko puta je rekao "KAKAV" -kakav šut, kakav skok, kakav promašaj... , bez prideva "jak" ne bi mogao da prenosi utakmicu ("jak faul", "jaka razlika", "jači rezultati u poslednjih 10 godina"...)
Ako smo se na to nekako i navikli (jer ga na RTSu "drže" bar 15 godina), večeras smo imali nov "biser":
Printezis baca "flouter" a Denda kaže "Primio je loptu Printezis i onda ALA NJEGOV ŠUT"  :nelupaj: :lmao:
Večeras makar nismo čuli izjave tipa "Auuu, kakav ulaz - kada krene on ide do samog kraja"  :rofl:
Doduše prava je sreća što je par minuta bio "isključen" (dok se ton sa stadiona, umalo ne rekoh iz sale, dobro čuo) pa je moglo da se uživa.

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1368 poslato: 15. Septembar 2015. u 20:34 »
Fenomenalno igrač, ali rijetko antipatičan tip. Uvijek mrzovoljan, neke grimase na licu, stalno nešto gundja, nikad se ne raduje. Jeste on velika zvijezda, ali ta nadmenost je ono što me nervira. I to volim kod naših igrača, što su čak i oni najbolji normalni i skromni momci, ne gledaju nikoga sa visine.
Žao mi je Grka, ali malo su razočarali, pogotovo Spanulis koji je trebalo da bude nosilac igre. Nisu Španci bili toliko dobri, koliko su Grci bili loši.
Nadam se da Francuzi neće dozvoliti iznenađenje i da će razbiti Špance u polufinalu kao što su to radili i na prethodnim prvenstvima.

AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1369 poslato: 15. Septembar 2015. u 23:42 »
Francuzi prosli u polufinale... Sjajan mec nas ocekuje u polufinalu... Pau Gasol meni ok lik ne znam mozda zato sto glumio u CSI Miami jednu epizodu a ja tu seriju volim pa mozda zato...  Nervira me Cikago kako igra od kada je i on u timu ali dobro to mozda do trenera koji je ovog leta otisao pa mozda bude bolje...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1370 poslato: 16. Septembar 2015. u 13:19 »
Utakmica između Francuske i Letonije sinoć slična onoj između Srbije i Finske, Letonci su se nevjerovatno dobro držali u prvom poluvremenu, bili potpuno ravnopravan rival, a onda je morao da dođe trenutak u drugom poluvremenu kad su stali. Jedino što smo se mi od Finaca odlijepili tek u poslednjoj četvrtini, a Francuzi od Letonaca u trećoj, pa su makar odigrali poslednju četvrtinu bez stresa.

Za koji sat igamo protiv Češke. Sve sam sigurniji u pozitivan ishod toga meča. Ako ništa drugo, naši sigurno ulaze u utakmicu pod manjim pritiskom. Jer, izgubiti od za klasu slabijeg rivala u osmini finala se može nazvati brukom, dok poraz od za nijansu slabijeg rivala u četvrtfinalu je samo neuspjeh. Ukoliko bismo pobijedili i prošli u polufinale, protiv Italijana ili Litvanaca bi taj pritisak bio još manji, a u eventualnom finalu gotovo da ne bi ni postojao, jer je ulazak u finale manje-više i bio neki cilj od početka. Kako god bilo, milina je gledati ove momke kako igraju.

AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1371 poslato: 16. Septembar 2015. u 20:19 »
Pobedaaaa 89:75...Idemo u polufinale!!! Solidna igra , steta sto Teodosic nije oborio rekord po broju asistencija, stao je na 14 a rekord je 15 ako se ja dobro secam to je delo Satoranskog od pre nekoliko dana... Dobro sad je na redu polufinale sad sledi ono pravo...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1372 poslato: 16. Septembar 2015. u 20:33 »
Iako se po rezultatu ne bi reklo, ponovo teže nego što se očekivalo. Tri četvrtine u egalu, a onda četvrta u kojoj smo ih bukvalno razbili.
Najviše smo se plašili Satoranskog i Veselog. Satoranskog smo odlično zatvorili u prvom poluvremenu, ali su zato drugi igrači dolazili iz drugog plana. U drugom poluvremenu su Satoranski i Veseli sami držali Češku u životu, ali ne može se pobijediti sa 2 igrača. Mi smo ovu utakmicu odigrali sa 7-8 igrača i to je naša najveća prednost. Od 12 igrača uvijek imamo barem 6-7 raspoloženih i jednog koji odskoči. Ovoga puta je to bio Erceg.

Idemo dalje, navijam za Litvaniju sad, realno lakši protivnik bi bili.

AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1373 poslato: 16. Septembar 2015. u 22:48 »
Idemo na Litvance u polufinalu! Oni su uvek bili neugodni ali mislim da mozemo sa njima i da smo mi blagi favoriti... I ne secam se da smo igrali u medjuvremenu ali da im se osvetimo za onaj poraz u Turskoj na Sp u utakmici za trece mesto...
Realno da ova Italija igra timski lagano bi osvojili ovo evropsko... Ali u napadu svako za sebe igraju kad neko uzme loptu solo akcijom zavrsava, odbrana katastrofalna, najjaci mi je bio Haket kako je odleteo pa onda Kalneitis pogodio trojku za rezultat 86:81 za Litvance...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1374 poslato: 16. Septembar 2015. u 23:34 »
^^ Igrali na prethodnom evropskom 2013. u grupi i to prvu utakmicu, ne znam kako si to zaboravio. Litvanci su ušli u meč kao favoriti, u odnosu na sadašnju postavu su bili jači za Kleizu i braću Lavrinovič, a mi smo igrali bez Teodosića. Sjećam se kako je samo na toj utakmici eksplodirao Nedović, mislio sam da imamo novog Teodosića, ali nažalost nije mnogo napredovao od tada.
Na kraju dobismo 7 razlike. Litvanci su na kraju otišli sve do finala i tu izgubili od Francuza, mi smo ispali u četvrtfinalu od Španije.

Bićemo favoriti u petak, ali naravno očekujem još jednu tešku i neizvjesnu utakmicu. Korak po korak, tu su i teži protivnici. U nokaut fazi se rijetko gazi protivnik sa 30+ razlike, najčešće samo nijanse odluče, kao večeras između Italije i Litvanije.

AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1375 poslato: 16. Septembar 2015. u 23:44 »
 ^^ Ma motalo mi se nesto po glavi da smo ih pobedili ali nikako da se setim kad je to bilo... Finala izmedju Francuza i Litvanaca se secam, ubili ih Francuzi, ja igrao na njih kvota valjda bila oko 2 i tad sam slucajno prosao tiket tako sto drugar koji mi uplatio pomesao dva tipa i ono dodju ali dobro to sada nebitno ali lepo secanje :)
Realno je da mi imamo dva igraca koji su da kazem vodje to su Teodosic i Bjelica a posle njih to mogu da budu Bogdan i Raduljantula, Nedovic dobar igrac ali realno nema ta m..a da uzme loptu i pogodi tj. da preuzme odgovornost u odlucujucim trenutcima... Dobro niko ne garantuje da ce uvek pogodi cak i legendarni Dzordan je je imao malo iznad 50% pogodjenih suteva za pobedu ali je u onim najvaznijim utakmicama pogadjao dok kod nas to mogu samo prvopomenuta dva igraca a mozda i drugopomenuta dva ali Nedovic mislim da nije taj karakter... Daj Boze da me demantuje u polufinalu a i u finalu moze to isto da uradi :)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #1376 poslato: 17. Septembar 2015. u 17:57 »
@ Milosh

Osim ako ne igraš protiv SAD u završnici... Onda svak dobije po tintari..Tad ti ne gine 20-30 razlike.  :rofl: :lmao:

Van mreže Bart

« Odgovor #1377 poslato: 17. Septembar 2015. u 23:28 »
Spanci u finalu posle sjajne utakmice i pobede protiv Francuza... Gasol doktorski odigrao, skidam kapu, jeste ga Gober na kraju dobro cuvao dok nije dobio 5. licnu ali gde je bio pre toga(nisam bas celu utakmicu gledao ali broj poena govori dosta)...40 poena su za svako postovanje... Parker uzasan, totalno van forme... Imao sam utisak danas da ce im Spanci vrate za onaj od prosle godine poraz na domacem terenu...
Nadam se pobedi nasih sutra ali ne znam, mislim da je svejedno za nas ko je danas pobedio jer i Francuzi su izgubili od nas prosle godine na svetskom pa bi bili dodatno motivisani a i domaci teren je domaci teren plus njihov ekstra kvalitet...Sa druge strane Spanci su prosli, tesko je pobediti 2 puta istu ekipu koja je veoma kvalitetna i znaju da pobedjuju u finalima...Mislim da za nas je prilicno svejedno ko je danas pobedio...Ali o tome kasnije prvo da pobedimo Litvance...

Svaka cast i Partizanu na pobedi...Sad ako ne osvojimo Ligu Evrope nikad necemo... ;) :)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #1378 poslato: 18. Septembar 2015. u 00:40 »
Puno sreće našim košarkašima u sutrašnjem (tj. današnjem) polufinalu.
Žao mi je što neću biti u Lilu da bodrim naše košarkaše ali i da se upoznam sa nekim navijačicama  ;) iz "protivničkog tabora" -širimo ljubav a ne mržnju  :D

Van mreže KrLe

• *
« Odgovor #1379 poslato: 18. Septembar 2015. u 14:28 »
Idemo večeras protiv Litvanaca da overimo vizu za Rio!  :jupi:  :first:

Svaka cast i Partizanu na pobedi...Sad ako ne osvojimo Ligu Evrope nikad necemo... ;) :)

Jeste,super rezultat.Jeste da smo primili poprilično glup 1. gol,al ajde,ne smemo žaliti za prvu pobedu u Evrokupovima još od 2009.(ako se ne varam)  :selam: