@ Bart
Joooj Novak sutra da nastavi, ne mogu da verujem da je izgubio drugi 6:1 od tog smaraca!!
Vidis neverovatno kako zaista ima problem, na tom terenu broj 1, on je navikao na centralni teren, stalno tamo igra, ali nekad moraju da prebace i najjace igrace sa centralnog terena, tako je i lani bilo isto sa Adndrsonom, ne znam da li se secas, strasan mec u pet setova na terenu broj 1, ipak je iscupao Nole, evov i sad zestok problem, bas su danas pricali o terenu broj 1..mada ko zna, mozda je ova put i sreca, da je na centralnom, a gubio, nastavilo bi se do kraja jer se centralni zatvara i osvetljava..tako da mozda je ovaj put dobro..
Sutra mora da se sabere!! nema sta...idemo Noleeee da uzmes Grand slam (sva 4 u godini) i Olimpijskeee u Riju, i dogodine ne moras nista vise..
salim se.. kako smo svi pohlepni za njegovm uspehom, pa to je neverovatno..
------------------------------------
Vels je super igrao, kakao dobri golovi,ai ja volinm beliju pa mi krivo!
Kad pocinje kvalifikacioni turnir u kosarci za olimpijske, sta misluis o tome, kakve su sanse?
Da li znas nesto o odluci da se svi Ruski atleticari udalje sa Olimpijskih zbog dopinga? Sta se sa tim desava, ja prosto to ne mogu da verujem, kao perod hladnog rata kada na olimpijadi u Rusiji nisu ucestvovali Ameri, a na OI u USA nisu ucestvovali Rusi! To je tuzno za videti..sta ti mislis o tome?
Ala sam te zatrpao pitanjima! hihihi