Zao me Italijana,pogotovo legende Bufona. Prizeljkivao sam penale,obozavam tu vrstu neizvesnosti
Crni Graziano Pele(provokator) i Simone Zaza(usao u 120om i onako da sutne).Sudar dva ponajbolja golmana danasnjice mada sto se tice penala tu su neprkosnoveni specijalisti Samir Handanovic i golman Valensije Alveš
Nisam ocekivao da ce Svajni da promasi,kao ni Pele,Darmjana ne bih komentarisao(covek veze s vezom nema) Konte sjajan takticar i trener,izvukao maksimum iz tima koji ima-jedina zamerka Zasto mu Lorenzo Insinje ne igra od starta,covek pravi razliku na terenu,dobar jedan na jedan a o slobodnjacima da ne govorim... ZABRANIO BIH ZASTAJANJE PRI SUTIRANJU PENALA,ako golman ne sme van crte,zalazem se i da igraci nemaju pravo da cimaju,zastaju i sl!!Bojim se da je Nemacka 70% posla zavrsila oko pehara
Osim Francuza,ne vidim ko bi mogao da im pruzi otpor. Ostajem uz "Spartance" sa Islanda pa sta im Bog da.Ps:i da malo smanje u zimskim situacijam one njihove ciklone
@Bravo Profi-pogodio si situaciju oko Novakovog meca,ja sam ocekivao da posle po meni kljucnog treceg seta lagano dovrsi posao,ali nije dovoljno spreman,nije na svom nivou bio,+nestvarna partija Kverija,sve se poklopilo da iz ovog meca izadje pognute glave. Spremi se za Oi i Sinsinati majstore-kompletiraj riznicu