Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 636877 puta)

Van mreže mia77

• *
Odg: Sport
« Odgovor #160 poslato: 14. Februar 2007. u 16:58 »
Citat: "Joe"

U ledenoj dvorani je duvao severac ladan, pa ko ne bi bio gladan.  :lol:  
Mogla si i ti da se pridružiš na bureku.  :)

..da mi je neko ponudio da sednem ja bih, ali ovako... :lol:  još sam videla da si bio nestrpljiv da jedeš, pa sam gledala da što pre odem...hahahaha  :lol:
..jesen je moje godisnje doba...

Van mreže Dasa

• *
« Odgovor #161 poslato: 14. Februar 2007. u 18:48 »
Joe kad se dohvati bureka nije mu ni do cega onda! Ne zanima ga okolina! I na utakmici je samo o bureku pricao, nije ni gledao! :D  :D  :D

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 43
« Odgovor #162 poslato: 14. Februar 2007. u 19:01 »
Citat: "Dasa"
Joe kad se dohvati bureka nije mu ni do cega onda! Ne zanima ga okolina! I na utakmici je samo o bureku pricao, nije ni gledao! :D  :D  :D

Pa jesam gledao cice ili sam pricao o bureku?  :lol:  :lol: Odluci se.
Ili sam radio i jedno i drugo?

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #163 poslato: 14. Februar 2007. u 20:14 »

Pa jesam gledao cice ili sam pricao o bureku?  :lol:  :lol: Odluci se.
Ili sam radio i jedno i drugo?

gledao si klinke dok ja nisam pojeo burek, a od tada ti je burek vireo iz ociju :)
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 35
« Odgovor #164 poslato: 14. Februar 2007. u 20:43 »
:offtop:  :twisted:

padavine u decembru 2024:
AMS Miljakovac 87.6mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u januaru 2024:
AMS Miljakovac - 18.0mm
prosek (Vračar) - 47.9mm

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #165 poslato: 15. Februar 2007. u 00:56 »
Sve je to sportski duh Miloše.  :lol:

COJA nastavlja se prvenstvo u Srbiji za vikend. Nisam ti rekao da Marko i ja učestvujemo u takmičenju koje se zove tip liga. Biće tipova ovog kola i ovde ako te zanima. Ovo kolo je teško za pogađanje jer se još nezna koja ekipa je u kakvoj formi. Vojvodina bi u ovom kolu morala dobiti raspadnuti Voždovac kući.

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #166 poslato: 16. Februar 2007. u 13:35 »
Danas se igraju drugi mečevi polufinala play-offa u hokeju na ledu. Sastaju se Vojvodina-Novi Sad, Crvena Zvezda-Partizan. Vojvodina i Zvezda su u prvim mečevima zabeležili pobede i vode u seriji sa 1:0. U finale će se plasirati one ekipe koje prve ostvare dve pobede.
Opet će članovi ovog foruma prisustvovati utakmici Vojvodina-Novi Sad, a posle na burek.  :lol:

Van mreže marko

• *
« Odgovor #167 poslato: 16. Februar 2007. u 14:32 »

Opet će članovi ovog foruma prisustvovati utakmici Vojvodina-Novi Sad, a posle na burek.  :lol:

A bez jogurta nema ni bureka  :D

Da se vratimo temi, veceras su dakle revansi hokeja , veceras i Ana Ivanovic igra 1/4F Antverpena protiv Kim Klajsters (o tenisu malo vise u ponedeljak) , sutra se nastavlja fudbalsko prvenstvo i u Srbiji i u Hrvatskoj, startuje i NBA All Stars vikend ...
.. svuda prisutna ...

Van mreže COJA

• **
  • Starost: 37
« Odgovor #168 poslato: 16. Februar 2007. u 14:39 »
Joe danas ili sutra dobivas informaciju za hrvatsku ligu

Van mreže Dasa

• *
« Odgovor #169 poslato: 16. Februar 2007. u 23:56 »
Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u četvrtfinalu turnira druge kategorije u Antverpenu (600.000 dolara), a bolja je bila Belgijanka Kim Klajsters sa ubedljivih 6:2, 6:1 za samo 55 minuta igre. Rivalka Klajstersovoj u borbi za finale biće bolja iz duela Golovin – Lihovceva.
Izvor B92! http://www.b92.net/sport/tenis
A Mare ce vam detaljnije opisati ovaj mec, ne znam kako posto je bio na hokeju u to vreme?! :D  :D

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #170 poslato: 17. Februar 2007. u 03:19 »
Na hokeju su bili: Dasa, Marko, Boda Tajson, Brandzi i ja. Ovo je bio najbrojniji skup serbianmeteo ekipe.  :lol:  
Vojvodina je pobedila Novi Sad sa 3:1 i opet rezultat ne pokazuje ali utakmica je opet bila veoma napeta i neizvesna do samog kraja. Time je Vojvodina prvi finalista i bori će se za titulu, a protiv koga to će se znati posle majstorice pošto je Partizan savladao Zvezdu u drugom meču sa 3:1 i izjednačio u pobedama na 1:1.

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #171 poslato: 17. Februar 2007. u 03:25 »
Novi Sad je igrao mnogo tecnije i lepse. Utakmica bi svakako imala drugaciji tok da nam nije ponisten regularan gol pri rezultatu 1:1 8)

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #172 poslato: 17. Februar 2007. u 03:41 »
Ovaj Bodin komentar nije nimalo inače pristrasan. Pogodite za koga je navijao?  :lol:

Van mreže Dasa

• *
« Odgovor #173 poslato: 17. Februar 2007. u 08:50 »
Citat: "Boda Tajson"
Novi Sad je igrao mnogo tecnije i lepse. Utakmica bi svakako imala drugaciji tok da nam nije ponisten regularan gol pri rezultatu 1:1 8)

Da ga igrac Novog Sada nije skrljao onako bezobrazno gol bi vam bio priznat :rules:

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #174 poslato: 17. Februar 2007. u 11:23 »
:lmao: Igrac NS-a je bio citav metar ispred vodeci pak, a igrac Vojvodine mu je bio iza ledja... i onda je pao. Uostalom, zvizduci sudiji u dvorani su rekli sve  8) To mi lici na utakmicu od pre 6-7 godina kad je Jevric popio lakat protiv Vose u svom sesnaestercu samo sto je gol tada priznat(Marko :evillaugh:).

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #175 poslato: 17. Februar 2007. u 11:40 »
Odoh ja na utakmicu Vojvodina-Voždovac. Bem ti kišu.  :evil:

Moji tipovi za danas

Borac (C) - Smederevo 1
Bezanija - C. Zvezda 2
Hajduk (K) - Zemun 1
Banat - OFK Beograd X
Partizan - Mladost (A) 1
Vojvodina - Vozdovac 1

Van mreže marko

• *
« Odgovor #176 poslato: 17. Februar 2007. u 17:00 »
rezultati 17. kola Meridijan Superlige
Borac (C) - Smederevo 0:0
Hajduk (K) - Zemun 1:0 (0:0)
Banat - OFK Beograd 1:0 (0:0)
Partizan - Mladost (A) 1:0 (0:0)
Vojvodina - Vozdovac 1:0 (1:0)

Bezanija - C. Zvezda,  nedelja 13h

Tabela: C.zvezda(-1) 41, Partizan 30, Mladost 29, OFK 28, Bezanija(-1) i Vojvodina 24, Banat i Hajduk 22, Smederevo 19, Borac i Vozdovac 17, Zemun 3
.. svuda prisutna ...

Van mreže Dasa

• *
« Odgovor #177 poslato: 17. Februar 2007. u 19:56 »
:lmao: Igrac NS-a je bio citav metar ispred vodeci pak, a igrac Vojvodine mu je bio iza ledja... i onda je pao. Uostalom, zvizduci sudiji u dvorani su rekli sve  8) To mi lici na utakmicu od pre 6-7 godina kad je Jevric popio lakat protiv Vose u svom sesnaestercu samo sto je gol tada priznat(Marko :evillaugh:).

Ne Bodo zvizduci su bili upuceni igracu NS za agresivnu igru!  :smt064   :lmao:  :lmao:

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #178 poslato: 17. Februar 2007. u 20:36 »

Ne Bodo zvizduci su bili upuceni igracu NS za agresivnu igru!  :smt064   :lmao:  :lmao:

:lol:  :lol:  Ako mene pitate igrač Novog Sada je trebao da dobije disciplinsku 2+2 minuta zato što je posle sudijinog zvižduka nastavio da igra i još kenjao sudiji.

Van mreže Dasa

• *
« Odgovor #179 poslato: 17. Februar 2007. u 20:57 »
I jos sutirao na gol i postigao isti :D  :D, to je vec za 2+2+2 minuta :D  :D  :D