Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 605978 puta)

Van mreže Bart

Odg: Sport
« Odgovor #1660 poslato: 04. Avgust 2016. u 18:09 »
Ignorisuci ovog hobita...

Danas obavljen zreb za tenis cini mi se najteze moguce prvo kolo za oba nasa tenisera a i zene nisu bolje prosle...
Ovako paznja usmerena na Novaka...
Prvo kolo Del Potro, tesko,  ali trebalo bi da moze to Novak, drugo  i trece kolo cini se lako e sad cetvrtfinale Conga  veliki favorit ali nisu iskljucena iznenadjenja... Polufinale Nadal ali znamo u kakvom je stanju iz prikrajka vreba  Gofan pre svega a mozda i Simon ili neko treci...
3 deo zreba koji ide na Mareja u polufinalu...Favoriti Nisikori i Monfis ali ne bi iskljucio ni Cilica ili Dimitrova ako sredi glavu...
Marejeva cetvrtina, uf, najlaksa, ne verujem da Ferer koji nije u formi moze nesto a i da je u formi cini mi se da je Marej u zivotnoj formi, ali tu ima i ono da  nije igrao meceve na betonu ali trenirao sa Nadalom i koliko ima samopuzdanja posle Vimbldona ne verujem da je to neki problem...U sustini tu lezi nada Troickog, on jedini to moze da iskoristi sto Marej nije igrao na betonu ali i on je u losoj formi...Sve u svemu cuda su moguca, navijamo za Viktora...
Evo ga kompletan kostur a dole i satnica kada nasi sportisti stupaju na najvecu scenu :)
https://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2016_Summer_Olympics_–_Men%27s_singles

http://mondo.rs/a926033/Sport/Ostali-sportovi/Kad-se-takmice-nasi-sportisti-u-Riju.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=avgust&utm_campaign=mondofb
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #1661 poslato: 06. Avgust 2016. u 16:51 »
Лош почетак Игара за нас, подбацила Андреа Арсовић, такође ни Ивана Максимовић није изборила финале, али не може јој се замерити, данас није била њена дисциплина...

Кајакаши поиспадали из чамца...  :oboze:

Биће боље, надамо се  :D

Van mreže Bart

« Odgovor #1662 poslato: 06. Avgust 2016. u 17:09 »
Au jeste Medo krenulo losije... Ja od Ivane nisam ni ocekivao jer posle olimpijskih igara u Londonu nisam cuo da je nesto napravila znacajnije a jos manje da imala kontinuitet, hvala joj za srebro u Londonu... E sad za Arsovicku sam sumnjao da je tremaros al reko kad osvojila Evropsko prosle godne valjda ce i sad da bude pri vrhu... Ocekivao bar finale jedne od njih ali dobro...
Za Vasica i Bedjika koj bedak, mada nikad nisam cuo da oni napadaju medalju ili imaju sanse ali naravno zalosno je na ovakav nacin da ispadnes...
Vaterpolisti se kasno probudili a i bolje sto nisu pobedili jer je tesko 2 puta pobediti istu ekipu naravno ako se sastanemo a i da vide da nisu nepobedivi  :)
Биће боље, надамо се  :D
:tu:

Vasicu i Bedjiku dozvoljeno da ucestvuju u repasazu...Reko sad Aca informacija na rts 1...uf drago mi zbog toga...  :comeon:

Ali Ana Ivanovic tj. Svajnstajger... Trudi se, nervira ali kao da uopste ne treneira udarce i pripremu tj. rad nogu, mozda sve trenira ali ne verujem da je psihicki prisutna...Steta imala je sve udarce ali to kad krene psihicki u pogresnom smeru, tesko se covek vrati na pravi kolosek...
« Poslednja izmena: 06. Avgust 2016. u 18:50 Bart »
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1663 poslato: 08. Avgust 2016. u 03:55 »
Sta covek drugo da kaze osim velika steta...A i ovaj Del Potro naso sad da odigra mec zivota, pa ovako nije igrao ni kad osvojio US open... Mnogo mu slao lopte po sredini terena i oko servis polja pa ovaj mogao da se namesti, nije imao ni brejk loptu... Ne znam sta da kazem bas mi krivo... :facepalm: Tuga
Ne ide na ovim Olimpijskim igrama pa to ti je...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1664 poslato: 08. Avgust 2016. u 14:36 »
Ovo kao da je neko bacio kletvu na naše sportiste. Sve i nekako, ali Noletov poraz je razočarao i rastužio naciju. Ali, bilo bi ružno reći išta protiv te legende od čovjeka, jer njemu je sada najteže.
A šta tek reći za vaterpoliste, ne mogu uopšte gol da daju. Sa ovakvom igrom, jako su male šanse da prođu grupu, a kamoli nešto više. Šta se sa njima dešava, ne znam.
Od sportova koje pratim, košarkaši su mi poslednja nada. Večerašnja utakmica sa Australijom će pokazati pravu snagu našeg tima, tj. imamo li kvalitet za medalju ili nemamo. Ako i oni razočaraju, onda stvarno ne znam više... Plašim se da ne uzmemo ni jednu medalju u Riu.  :huh:

padavine u septembru 2024:
AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1665 poslato: 08. Avgust 2016. u 15:26 »
Malo je ljudi koji kazu nesto protiv Noleta posle ovog poraza...Primetio sam da mu bekhend nije bio dovoljno ostar i precizan, to se videlo u mecu bas sam to i drugaru rekao u toku meca preko sms-a, a on imao neku povredu, jbg samo to mi krivo sto nije mogao da da 100% ili 120% kako ume kad je motivisan...Mora nekako da se oporavi za dubl sa Zikijem gledao sam kostur i ako prodju ove Brazilce sto ce biti veoma tesko dobar im je zreb za kasnije...Ali ipak to nista ne znaci evo kako su braca Smaraj ispali i sestre Vilijams a po meni ovi prvi u top3 favorita a Vilijamsove prvi favoriti...
Navijam za Delpa bez obzira sto izbacio Noleta...Samo da Smarej ne osvoji, to ne bi voleo jer realno i na Vimbldon i sada nece da se sastane sa dva majstora koji ga ubijali u pojam Novaka i Rodju, Nadal ipak nije sto je bio...
Vaterpoliti uspavani i verovatno najvise sto mozemo je 2. mesto u grupi., osim ako i Grci i Hungri ne igraju nereseno..Znaci sa 1. iz nase grupe tek u finalu evenutalnom...
Plašim se da ne uzmemo ni jednu medalju u Riu.  :huh:
I ja...Ali nade polazem na vaterpolite, Zikija i Noleta, Milicu Mandic, Ivanu Spanovic i kosarkase ali kod njih bas zeznuta situacija za 2. mesto a i ko zna u onoj drugoj grupi kakav ce lom napraviti pobeda Hrvatske...Pa ne znam ni sta znaci drugo mesto u grupi...

« Poslednja izmena: 08. Avgust 2016. u 15:39 Bart »
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1666 poslato: 08. Avgust 2016. u 16:02 »
Izvukoše se vaterpolisti ipak sa remijem, ali to je jako loše bilo. Sledeće tri utakmice imamo lakše protivnike i tu zaista ne bi smjela da se dovodi pobjeda u pitanje. Imaju dosta vremena da poprave igru, jer u četvrtfinalu mora bolje, ko god bio protivnik.

Što se tiče košarkaša, ova večerašnja utakmica je jako bitna. Ako dobijemo kengure, velike su nam šanse za 2. mjesto, jer bi onda Francuzi vrlo moguć namjerno izgubili od nas kako bi išli na 4. mjesto. Jer u slučaju eventualnog 3. mjesta u grupi i prolaza u polufinale, tu bi nas sačekali Ameri i ne bi gledali medalje. Ako se slože kockice i budemo 2. u grupi i u četvrtfinalu naletimo na Hrvatsku ili Argentinu (možda i Brazil), šanse za medalju rastu. Svim srcem uz košarkaše večeras, ne može baš sve naopako!

AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1667 poslato: 08. Avgust 2016. u 21:10 »
Ne znam sta je ovo...Ne moz se sastavimo niti u jedan sport...Kosarkasice imale +18 a i +12 pred zadnju cetvrtinu i izgubise... Kosarkasi ne moz nista odbrane i ubedljivo na kraju izgubismo...Mislim Milose da u taj duel sa Francuzima nece se zna ko ce se vise truditi da izgubi...
I sad pogleda livescore i shvatih da ovaj Souza imao  bar 3 brejka protiv Del Potra, izgubice al ipak imao tri brejka...
Olimpijske igre su nesto sasvim drugo svi daju maksimum svoj svake sekunde...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1668 poslato: 08. Avgust 2016. u 21:47 »
Težak i bolan poraz protiv Australije, pogotovo ako se uzme u obzir da smo na početku drugog poluvremena imali +7. Na kraju "kenguri" pobijediše i ubjedljivije nego što su zaslužili, ali su osigurali drugo mjesto u grupi i nametnuli se kao jedan od najvećih favorita za osvajanje medalje. Delavedova i Mils kidaju.
Našim ostaje možda i nebitna utakmica protiv Francuske, jer je 4. mjesto čak i bolja opcija od 3. Što se tiče grupe sa kojom se ukrštamo, tu je vjerovatno i svejedno ko će nam biti rival(i), jer su u pitanju prilično ujednačene reprezentacije. Ja bih lično najviše volio da to bude Hrvatska, najmanje bih volio Španiju.
Ali, i poslije Francuske ostaju dvije utakmice. Prva je praktično siguran poraz od Amerike, a druga je praktično sigurna pobjeda protiv Kine. Ali, čuda se dešavaju i treba biti oprezan. Ono što bi nam odgovaralo je neka minimalna pobjeda Venecuele protiv Kine, jer bi tako bili 4. i da sve izgubimo do kraja.
Košarkašice srećom nisam gledao, inače bih se još više nervirao.

AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1669 poslato: 09. Avgust 2016. u 00:05 »
Odbojkašice malo izvukoše ovaj dan. :) Valjda bude bolje narednih dana, makar u ovim ekipnim sportovima.

AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #1670 poslato: 09. Avgust 2016. u 01:38 »
Упрскаше га баш кошаркаши, јесу они NBA играчи, али да са онако кратком ротацијом имају већу жељу од нас и још наша ноншалантност у одбрани, поготово на крају је срамота права, али добро боље да се мало спустимо на земљу, кошаркашице не могу ни да коментаришем, јер нисам гледао, али очигледно нека психичка баријера постоји, просули смо + 18 из 3/4 четвртине...

Извукоше одбојкашице бар мало дан као што рече Милош, али још једна светла тачка након превртања чамца и избореног полуфинала преко репесажа су и тандем Васић-Беђик, ко зна, можда ни медаља није далеко...  :comeon:

Van mreže Bart

« Odgovor #1671 poslato: 09. Avgust 2016. u 09:03 »
Delavadova 13 asistencije... :confused: Realno gledano sto su i rekle odbojkasice same ove dve utakmice su im sa laksim protivnicama sad im sledi ono pravo... mada da budemo realni pravo je u cetvrtfinalu i nadalje za te ekipne sportove pa se ne nerviram toliko ali evo i Ziki i Nole ispadose steta... Najvise mi krivo sto u kladionicu 0-3 medalje 4 kvota a na 4-6 2.6 kvota, 7+medalja 2 kvota, sto lepo ne stavi po jednu crvenu na 0-3 i 4-6 pa sigurno bi bio u plus a kako stoje stvari pa uzeo bi duplo od ulozenog  ;)
Djokovic propusta Sinsinati... Nije da kritikujem ali brate posle RG odmor do 2 dana pre Vimbldona, kad izgubi na Vimbldon u 3 kolo opet odmor 12 dana...Mozda cak i sad ga najvise razumem i to sto je malo povredjen ali mislim i da je malo ispao iz takmicarskog ritma bez tih  najtezih meceva u prethodna 2 meseca... Nista ga cini mi se ne bi povratilo kao eventualni uspeh na Sinsinatiju ali dobro...
« Poslednja izmena: 09. Avgust 2016. u 10:07 Bart »
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1672 poslato: 10. Avgust 2016. u 21:02 »
Jel ima neko kome je drago sto smo izgubili u kosarku? Verovatno ako pobedimo Kinu idemo na Argentinu ili Litvaniju...
Ja iskreno navijao da izgubimo zbog poznatog puta ali realno to se nikad ne zna sta je bolje...Vazno je pobediti u cetvrtfinalu pa ko god bio a posle bar jednu od sledece dve :)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Sapcanin123

• **
« Odgovor #1673 poslato: 10. Avgust 2016. u 21:08 »
Ja se bas i bojim tog cetvrtfinala.Mozemo da dobijemo svaku reprezentaciju iz druge grupe lagano,ali sa Litvanijom bi bilo veoma tesko.

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1674 poslato: 10. Avgust 2016. u 21:16 »
Ja sam navijao da pobijedimo, kao i svaki put kad igraju naši. Ali ako je nekada moglo da se izgubi, onda je to sada. Vidjeli ste na kraju utakmice da se nisu ni Francuzi radovali, ni naši tugovali. Francuzi su svjesni da ovako mogu maksimum do bronze, a naši uz dosta sreće do srebra. Bilo bi dobro i da večeras Venecuela pobijedi Kinu, jer bi onda ušli opuštenije u taj meč ako pobjeda nije imperativ.
A u četvrtfinalu moguće sve opcije, najverovatnije Litvanija ili Argentina. Ko god da naleti, šanse su 50:50. Sa trećim mjestom bismo mogli i na Brazil ili Hrvatsku i tu bi već bile 70:30 šanse za nas.
Kako turnir odmiče, sve sam manji optimista.

Košarkašice gube preko 20 razlike od USA, to nije iznenađenje. Odbojkašice gube 2:1, ali nastavljaju da budu jedina svijetla tačka u ekipnim sportovima.  :tu:

AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1675 poslato: 10. Avgust 2016. u 21:29 »
Fali nam Bjelica mnogo..Covek je triple threat igrac i jednostavno bi povezao nasu igru i rasirio reket, igra bi nam imala drugu dimenziju ovako samo zaustavi Tea i Bogdana i na konja si... Mnogo bi bilo nezgodno sa Hrvatima mora i njima nekad da se vrati za silne poraze a Brazilci domacini dobra igra protiv Spanaca, gledao sam utakmicu, nisu losi... Litvanci tradicionalno neugodni a Argentinci jaki fizicki ko zemlja... I ja sam sve manji optimista pre svega zbog igre i to da se ne mozemo mnogo nadograditi...A da zaboravih Spance, oni su Spance sta drugo reci...Bilo bi zanimljivo da odu u cetvrtfinale sa 4. mesta... Sve u svemu jedna od ovih 5 nece proci, ja mislim Spanci jer im predstoje dueli sa najjacima u grupi a za siguran prolaz im trebaju 3 pobede...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1676 poslato: 10. Avgust 2016. u 22:42 »
Slažem se da Bjelica mnogo fali, ekipa nije ista sa njim i bez njega. Dok je trajao kvalifikacioni turnir, djelovalo da je da će prava zamjena za Bjelicu u svakom smislu biti Jokić (iako nisu isti tip igrača, ali obojica mogu da pokriju "4"). A šta se desilo sa Jokićem još od onih pripremnih utakmica, potpuno se izgubio čovjek. Kao da su mu se ruke skratile i potpuno izgubio samopouzdanje. Valjda proradi kad bude najpotrebnije, u četvrtfinalu. Jer ako mislimo da pobijedimo protivnika u četvrtfinalu (ko god to bio, manje-više je svejedno), ne smije da nam se igra zasniva na tome hoće li Bogdana iči šut ili neće. Pa ako Bogdana krenu trojke dobijamo, a ako ne, idemo svaki napad na Raduljicu, pa šta bude. Ono što je uvijek našu igru krasilo je raznovrsnost rešenja u napadu, a u ove tri utakmice praktično sve ide na Radulju i Bogdanove i Teove trojke.

Sve u svemu, ova utakmica nije bila tako loša. Sa -16 smo uspjeli da dođemo do +7, ali onda pad koncentracije u poslednja 2 minuta, potpuno neobjašnjivo. Na tome mora da se radi.

AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1677 poslato: 10. Avgust 2016. u 23:06 »
Da, ja zaboravio za Jokica kako je nestao... Potpuno se slazem sto si rekao za njega a i za nasu igru...
Odobojkasice jedino igraju kako se od njih ocekivalo a moram da kazem da ocekujem i da se vaterpolisti izdignu jer sa losom igrom mi stizemo protiv Grka i Madjara sa -4 to znaci da ima jos snage...

Jel zna neko sto se ne igraju danas teniski mecevi? Iam tiket sve pisalo danas a jos nista nije odigrano...Ne mogu da nadjem razlog na netu...
Edit:Saznao sam, kisa...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1678 poslato: 11. Avgust 2016. u 09:06 »
Vaterpolisti  :facepalm: Od ekipe koja ne secam se kada je izgubila do ekipe koja evo tri utakmice ne zna za pobedu...Preostale dve utakmice kljucne, trebaju nam obe pobede...Bice tesko sa Australijom sa ovakvom igrom... Danas navijamo za Ivanu, ovo je njena disciplina, naravno i za Andreu  :comeon:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Bart

« Odgovor #1679 poslato: 12. Avgust 2016. u 10:15 »
Jeste da sam mozda i preaktivan u ovoj temi ali zato sto volim mnogo sport :)
Ovako moram da kazem da nikome ne treba da zamerimo sto nije osvojio medalju trudili su se i dali sve od sebe, hvala im sto imamo priliku da navijamo za njih na Olimpijskim igrama :)
Ovo se ne odnosi na gospodju Svajnstajger jer eto ladno napustila Rio a bili ona i Ziki prvi ispod crte a eto dva dubla odustala  a za borbu za medalje treba samo 2 meca pobediti...To bre kao kad na upis na fakultet si prvi ispod crte pa naravno da ces da sacekas upis do kraja...Ali eto gospodja nije htela da saceka 3 dana...Olimpijske igre su nesto posebno za svakog sportistu, vrhunac karijere...
A sve pohvale od stranih takmicara za Del Potra i Nadala...Kolko god je Nadal veliki protivnik naseg Noleta nikad losu rec od njega za nekog drugog nismo culi...Osvojio je sigurno Nadal medalju u dublu muskom jer je u finalu, covek izgara iako se vratio posle teze povrede...
Ostajemo uz nase pa sta bude :)
Do 25.09. 385.7mm