Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 605948 puta)

Na mreži mareeram

Odg: Sport
« Odgovor #1820 poslato: 21. Avgust 2016. u 00:46 »
@ Bart

Jel si citao da je Tijana Bogdanovic gotovo sigurno ostecena u finalu?

https://www.mozzartsport.com/vesti/tijana-razocarana-a-da-nije-mozda-prste-upleo-korejski-lobi/143724

tacno se vidi na snimku da ova Koreanka pada i da je ostalo jos 1 sekunda do kraja, ali nisu prznali poen za 7:7 i 4. rundu, vec je ostalo 7:6.. :confused:

Na mreži mareeram

« Odgovor #1821 poslato: 21. Avgust 2016. u 00:48 »
@ Bart

Malocas je Kineskinja pobedom nad onom Britankom onemogucila Milici Mandic repesaz i borbu za bronzu :ranting:

I sta to znaci??

Jednostavno....MORAMO SE OSVETITI KINESKINJAMA NOCAS! HIHIHIHIHIHI :laught: :grin:

Van mreže Bart

« Odgovor #1822 poslato: 21. Avgust 2016. u 00:51 »
 ^^ hahaha to moze da bude motivacija odbojksicama dodatna :)
Uf to je bas diskutabilno jer je Tijana tim udarcem vise odgurnula nego udarila, tako da nisam siguran da se to sankcionise jer nije sama pala a ako su sudije se pozvale na to da je isteklo vreme onda su pogresili...
Steta za Tijanu imala je stofa da pobedi i u finalu ali nije joj se dalo :) Sjajno je i srebro...Mlada je ali ne bih da pricam sta moze da bude na sledecim OI jer je daleko i sve i svasta moze da se promeni i los dan itd...Evo primer je Milica Mandic bilo smo sigurni da ce ona sa 4 godine iskustva prosetati se bar do finala ali promenila se i konkurencija, cini mi se da na ovim OI su mnogo pasivnije takmicarke nego na prethodnim...  :)
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Na mreži mareeram

« Odgovor #1823 poslato: 21. Avgust 2016. u 00:54 »
Da i ja sam to primetio, zatvorenije su..

Ajd' da vidim i penale Brazil - Nemacka! :grin: :D

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #1824 poslato: 21. Avgust 2016. u 00:59 »
Какви дани за наш колективни спорт!

Браво за све,коначно дочекасмо то злато у ватерполу, ајде сад да чекамо девојке, идемо на још једно злато...

Кошаркаши, кошаркашице...  :worthy:

Na mreži mareeram

« Odgovor #1825 poslato: 21. Avgust 2016. u 01:09 »
Auu odbrana u petoj seriji! :smartass:

I sad Neymar!! :grin:

Van mreže Sapcanin123

• **
« Odgovor #1826 poslato: 21. Avgust 2016. u 02:03 »
Bravo kosarkasice!!!
Bravo vaterpolisti!
Slavi Sabac.Cuju se sirene i dalje,pucalo je na sve strane,ispaljivao se vatromet.
Svaka cast.Osvojili smo sve!!!
Ajmo odbojkasice,nema spavanja!
Idemooooo!

Na mreži mareeram

« Odgovor #1827 poslato: 21. Avgust 2016. u 03:31 »
Tesno je krenulo, nesto su malodusne nase, ne bi trebalo, finale je..a ove opet igraju na neki cudan nacin.. :hm: :confused:

Idemoooooo :comeon: :comeon:

Blanka Vlasic ipak bronza u skoku u vis za Hrvatsku!

Na mreži mareeram

« Odgovor #1828 poslato: 21. Avgust 2016. u 03:50 »
Boze kako cudno igraju ove Kineskinje, skracuju poene, ne mozes da razvijes napad i poen normalno.. :oboze:
Ne svidja mi se ni malo nacin na koji igraju odbojku..

Ajdeeee Srbijaaaa... :comeon:

Na mreži mareeram

« Odgovor #1829 poslato: 21. Avgust 2016. u 04:18 »
Au koje su ovo monstrumčine... :oboze: :cf:

Na mreži mareeram

« Odgovor #1830 poslato: 21. Avgust 2016. u 05:10 »
Ne vredi to je to, ostaje žal nakon 1/4 finala i onakvog 1/2 finala, ali kao žto reče ovaj voditelj i srebro na Olimpijadi je bajka!
Kakav 4. set, živci kao strune, Maja na podu, meni suze u očima, ove do kraja kao roboti, kao neke..ne znam ni kako da ih opišem, majke mi..

Ali ova baba sa naočarima njihova selektorka, toliko me nervira, spucao bih je u glavu koliko je iritantna, Hitlerka! :ranting:

Ma svaka vam čast devojke, preživeti ovakvo finale je za priču.. :tu: :laie: :comeon:

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #1831 poslato: 21. Avgust 2016. u 10:15 »
Veliko BRAVO za vaterpoliste   :first: :first: :first:
A poseban "dodatak"  :tu: i čestitke za Prlainovića:

’Delfini’ su sada zvanični evropski, svetski i olimpijski šampioni, kao i prvaci Svetske lige, a u našem vlasništvu je i poslednji odigran Svetski kup.

Međutim, situacija je u klupskom vaterpolu je katastrofalna, klubovi jedva žive, a na pitanje novinara RTS šta je potrebno da bi se oni vratili na stare staze, Andrija je imao spreman odgovor.

"Nije trenutak da se sad priča o tome, ali vi novinari i mediji u Srbiji, krenite slobodno već od prekosutra. Znate sve dobro, šta je potrebno sportu, ne moramo mi sportisti da se zameramo političarima, ministrima i vrhu države. Vi dobro znate šta je potrebno sportu", rekao je Prlainović.

http://www.b92.net/sport/rio2016/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=21&nav_id=1167946

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #1832 poslato: 21. Avgust 2016. u 13:01 »
@ Bart

Jel si citao da je Tijana Bogdanovic gotovo sigurno ostecena u finalu?

https://www.mozzartsport.com/vesti/tijana-razocarana-a-da-nije-mozda-prste-upleo-korejski-lobi/143724

tacno se vidi na snimku da ova Koreanka pada i da je ostalo jos 1 sekunda do kraja, ali nisu prznali poen za 7:7 i 4. rundu, vec je ostalo 7:6.. :confused:
Samo mala ispravka. Da su priznali taj poslednji udarac ne bi bilo 7:7 vec bi se takmicarki iz Koreje oduzelo 5 poena zbog desetog prekrsaja koji je imala(oni zuti i crveni kartoni sto se dodeljuju) i nasa Tijana bi automatski osvojila zlato.
Ovo nisam znao odmah posle borbe vec je sutradan bila neka radio emisija gde je neko iz tekvondo saveza objasnio situaciju. Mislim da cak ni komentator nije obratio paznju na ovo.

Sve cestitke nasim sportistima, na kraju su ipak obradovali naciju. Meni je jedino zao zbog tog zlata u tekvondu i narano zbog tenisa.

Na mreži mareeram

« Odgovor #1833 poslato: 21. Avgust 2016. u 13:11 »
@ ciklon

Hvala na ispravci, sad mi je jos teze da prihvatim to..

Meni je zao i sto strelci koji uvek donesu neku medalju sad nisu uspeli..zao mi je naravno i tenisa, odbojkasica..ali super, nema veze!

Van mreže Bart

« Odgovor #1834 poslato: 21. Avgust 2016. u 13:13 »
 ^^ I meni sad jos vise krivo...

Evo kako su Nislije slavile uspeh vaterpolista :)
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/I-Nislije-slavile-pobedu-vaterpolista.sr.html
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Gaara

• **
« Odgovor #1835 poslato: 21. Avgust 2016. u 15:14 »
Prlainović legenda  :D Hteo je onaj novinar da ga prekine, ali je čovek već sve rekao  :thumbup:

Van mreže Bart

« Odgovor #1836 poslato: 21. Avgust 2016. u 21:31 »
Dobro, realno ovo samo ocekivali ali nadali se da nece biti...Prejaki su Amerikanci i sada ozbiljno igraju odbranu...Durant  :confused:
Kod nas niko nije posebno raspolozen, Bogdan totalno van ritma, meni ce biti ok sve ispod -25...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1837 poslato: 21. Avgust 2016. u 21:36 »
Dobro, ništa neočekivano, repriza finala svjetskog prvenstva. I tada smo se držali do pred kraj prve četvrtine, a kad smo pukli i kad je njih krenuo šut, onda je to bila provalija bez dna. Ovako će biti mučno gledati nastavak meča. Našima svaka čast za sve igre do sada, ali moraćemo nekad i sa Amerima da probamo da odigramo, a da izgubimo manje od 40 razlike. Ne računam onu utakmicu iz grupe, kad su oni igrali bez odbrane.

Sve u svemu, sasvim solidne olimpijske igre, mogla je biti i još koja medalja, ali ja sam prezadovoljan. Jedino što mi je zaista krivo je Noletov neuspjeh, sve ostalo je tu i tamo očekivano. Idemo dalje, do naredne sportske manifestacije.  :D

padavine u septembru 2024:
AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #1838 poslato: 21. Avgust 2016. u 21:38 »
Durant poludeo, nije odigrao ovako silovito poluvreme na celom turniru....

Dakako, to ne umanje vrednost naše medalje  :laie: :comeon:
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Bart

« Odgovor #1839 poslato: 21. Avgust 2016. u 22:00 »
Uf bas tesko za gledanje...-34...Pa bolje igrali kad Stimara igrao, covek se uopste ne plasi e sad sto ne zna...
Ali koliko cudno Stimara protiv Deandre Dzordana...
Do 25.09. 385.7mm