Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 605925 puta)

Van mreže mareeram

Odg: Sport
« Odgovor #1880 poslato: 17. Novembar 2016. u 12:12 »
Joj samo da Djokovic dobije i danas, pa je prvi u grupi, ne igra sa Marejom u polufinalu, nego vrv tek u finalu, polako podize formu i ima sanse da uzme zavrsni!! idemooo! :comeon: :comeon: :comeon:

Van mreže astrogodra

• **
« Odgovor #1881 poslato: 17. Novembar 2016. u 14:08 »
Joj samo da Djokovic dobije i danas, pa je prvi u grupi, ne igra sa Marejom u polufinalu, nego vrv tek u finalu, polako podize formu i ima sanse da uzme zavrsni!! idemooo! :comeon: :comeon: :comeon:
Samo polako,da vidimo da li ce Marej da se plasira u polufinale. Ja ipak tipujem da hoce,ali postoji verovatnoća da bude i treći u zavisnosti od rezultata druga dva para u grupi. U eventualnom finalu(ili polufinalu) Nole -Marej bice teško i blagu prednost dajem Mareju(do skoro nisam mislio da cu ovo ikad da kazem).
Astronomsko društvo Aristarh - Kragujevac

http://aristarh.rs/

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #1882 poslato: 17. Novembar 2016. u 15:09 »
Ako Nisikori dobije Cilica bilo kojim rezultatom a Sten Mareja sa 2:0 Marej ne prolazi grupu.. Ali tesko s'obzirom da im je Novak trn u oku i samim tim takav rasplet je najmanje moguc.Raonic je primer kako od teske povede butnog misica i predaje moze da se za samo 10ak dana oporavi i izgine na terenu protiv Novaka.
@Gara Da da redovno pratim i ja snuker i gledao sam maksimalni brejk od 148.Svaka cast Higinsu ali morama da te ispravim za ta dva turnira koja je osvojio,nisu rangirajuca pa samim tim nije osvojio poene na rang listi :) Veceras igra sa Markusom Wilijamsom i trebao bi biti dobar mec,ako Higins dobije i to,a i Veliki Roni svoj mec,igrace jedan protiv drugog sto ce biti prava poslastica i mec dva velika sampiona ;) Dva meni omiljena igraca  Dzad Tramp kog nema u Belfastu  i Roni O'Saliven za koga navijam do pehara :thumbup:

Van mreže mareeram

« Odgovor #1883 poslato: 17. Novembar 2016. u 23:33 »
Bravo Nole, idemo daljeee..  :comeon: :comeon:

@risbo

Tramp?! hahahaha :grin: :laught:

A Hilari?  :rofl:

Van mreže risbo gr

« Odgovor #1884 poslato: 18. Novembar 2016. u 01:33 »
 @mareeram Hilari je ispala u finalu  :D Tramp osvojio turnir u Americi, napravio brejk od 287 elektronskih glasova   ;)
Ispadose I Higins I O'Saliven, nista od njihovog meca  u cetvrtfinalu :whistling:

Van mreže Gaara

• **
« Odgovor #1885 poslato: 18. Novembar 2016. u 05:47 »
@risbo gr
Jel' si video što je onaj lik iz Irana Hossein Vafaei prošao u 1/4finale?  Nikad ranije nije prošao prvu rundu na rankirnim turnirima.

Van mreže Bart

« Odgovor #1886 poslato: 18. Novembar 2016. u 19:18 »
Simooooonovic!!!
Haha verujem da su ljudi sto su gledali na SK 1 shvatili... A Ilija je ono sigurno vezbao   :grin:
Stvarno strasna utakmica Simonovica iako sam navijac Partizana cestitam na onoj utakmici... Uvek navijam za nase timove u Evropi... A sada sledi paklen raspored cak prve dve utakmice i nisu strasne, protiv Efesa u gostima  i Zalgirisa kuci ali posle idu Fener, Makabi, Olimpijakos, Real i Cska...I to je kraj prvog dela a i utakmica u ovoj godini...  :)
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #1887 poslato: 18. Novembar 2016. u 21:25 »
@ Bart

Sta mislis da li moze Nole da svoji zavrsni???

@ risbo

hahahaah :laught:

Van mreže Bart

« Odgovor #1888 poslato: 19. Novembar 2016. u 12:49 »
Uf tesko pitanje sanse su 50:50 po meni izmedju njega i Endija... Realno ovo nije prvi put da Djokovic padne po meni pre svega se to desilo jer nema motivacije kad nisu na vrhuncu Rafa i Federer, to se desilo i na US open seriji 2014 evo i sada je to slicno, naravno i osvajanje Rg ali po meni ipak je ovo prvo vise... Sendi Smarej koliko god dobar igrac realno je najslabiji broj 1 u Open eri osim strasne defanzive i dobrog servisa nema nista po cemu je iznad drugih, ali to je dovoljno kad niko iz top 10 nije u formi...Da vidimo prvo polufinala i nadam se da prodju obojica i to bi finale bilo sto kazu slag na torti, nesto sto se nije desilo ko zna od kada....
Danas je dan derbija u evropskom fudbalu, poslastica za sve prave ljubitelje sporta...  :)
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Srđan

• Moderator
  • Starost: 24
« Odgovor #1889 poslato: 19. Novembar 2016. u 14:26 »
Evo i ja da se uključim u debatu, prvi put pišem u ovoj temi. Tenis sam dugo trenirao, pa i danas odigram po koji meč, strastven sam ljubitelj i redovno ga pratim.

Mišljenja sam da uopšte neće biti lako Mariju danas u polufinalu i da nikako ne bi trebalo podcenjivati Raonića, te da ima solidne šanse za pobedu. Pred nama je, svakako, neizvestan meč, te da ako Mari prođe dalje sasvim izvesno neće biti odmoran za finale. Igrao je mnogo turnira i mečeva u poslednje vreme, izmorio se protiv Nišikorija u drugoj rundi, a i Raonić će, verujem, igrati do "kraja" (i da loše počne, pa i da izgubi prvi set, neće se predati). Po mom mišljenju će se verovatno igrati tri seta.
Kada je reč o Đokoviću i drugom polufinalu, nadam se da će naš teniser rutinski obaviti posao i opravdati ulogu favorita u dva seta. Kako turnir odmiče, podiže formu i čini mi se da je to opet onaj stari Nole, željan trijumfa i titula.
U finalu, ako bi igrala najbolja dva tenisera sveta, dajem blagu prednost Novaku. Mari jeste sazreo kao igrač, ali se, čini mi se, i dalje relativno loše snalazi pod pritiskom. Svestan je da je realno Đoković bolji i kompletniji igrač. Takođe, mislim i da će u tom projektovanom meču viši zavisiti od Đokovića. Sa druge strane, ne smemo podceniti publiku i domaći teren za Merija, te se i prisetiti finala Vimbldona 2013. kada su upravo ova dvojica igrali i sećamo se rezultata, mada smatram da bi i tada pre proradio Novakov inat i da bi imao još veću motivaciju i želju za pobedom. Veoma bitan faktor će biti ko bolje uđe u meč (očekujem "stegnut" početak za obojicu), kao i ko osvoji prvi set. Ipak, Đokoviću dajem, ako bi igrali u finalu, ne manje od 55% šansi za pobedu i očekujem 2:0 ili 2:1 u korist našeg asa.
U slučaju da odigra finalni meč sa Milošem, opet dajem veću šansu Novaku. Prvi set bi najverovatnije odlučio taj-brejk, a konačan rezultat bi verovatno bio 2:0 ili 2:1 za Đokovića, uz šanse oko 65%.
S obzirom da je Mari već u polufinalu i da ima tri pobede u grupi, da bi bio broj jedan na kraju godine, Novak mora da osvoji titulu na ovom turniru!

Takođe, hteo bih da napomenem da sam se trudio da budem što objektivniji u analiziranju i da je ovo bila samo moja predpostavka.

Navijajmo za Đokovića dokle god bude igrao i budimo uz njega i kada gubi i kada dobija. Ipak je on najveći promoter naše zemlje i toliko je učinio za Srbiju da ne razumem ljude koji se ljute i kritikuju ga kada gubi.

Van mreže skomimaster

• Starost: 31
    • AMS Beograd - Borča
« Odgovor #1890 poslato: 19. Novembar 2016. u 19:26 »
 ^^ Mec je bio fantastican, dramatican do poslednjeg poena. Steta sto je neko morao da izgubi u ovakvom mecu. Odlicno si procenio razvoj situacije Srki, ja sam iskreno mislio da ce Marej lakse doci do pobede, a na kraju je Raonic imao sanse da dodje do trijumfa.
Da, navijamo u nastavku veceri za Novaka, verujem da ce pobediti i plasirati se u finale. A kao sto si rekao, Marej posle 2 meca rekordne duzine za ovaj turnir nece moci da pruzi svoj maksimum u finalu. U svakom slucaju mi je drago da ovaj turnir konacno ima veliku "tezinu" u pogledu rangiranja, buduci da ce odluciti sudbinu prve 3 pozicije na rang listi (a i ostale), sto cini mi se nije bio slucaj prethodnih godina.

Van mreže Bart

« Odgovor #1891 poslato: 19. Novembar 2016. u 19:49 »
Marej jeste umoran to se vidi ali o tom-potom...Prvo da veceras Nole prodje... Realno posle ovakvog meca sanse su 75-25 pa mozda i vise za Novaka ali ono zbog cega sam i ranije stavio 50:50 je sto Novak je u takvoj fazi da neka frustracija, svadja sa sudijom moze da ga izbaci iz meca, nema sumnje da pri vrhunskoj igri oba tenisera Novak je favorit... Odlicno i lepo analizirano srdjane a bogami i ja sam lepo analizirao na Mareja i vise gemova ali glupi Everton me zeznu...Kog bre mogu ako ne Svonsi da pobede, tuga...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #1892 poslato: 20. Novembar 2016. u 14:04 »
@ srdjane

Sve si pogodio, Marej - Raonic je bio pravi pravcati maraton, 5:7, 7:6, 7:6! Moglo je vrlo lako biti obrnut rezultat..

veceras cemo videti sta se sprema..

Van mreže risbo gr

« Odgovor #1893 poslato: 20. Novembar 2016. u 14:56 »
Ako se gleda trenutna forma,ako se gleda medjusobni skor i prevashodno "Srpski inat" koji su u Novaku probudili Britanski medjiji sanse Novaka veceras su 70%/30%.
Vraca se veceras tamo gde mu je i mesto i da zapusi usta svim kriticarima sto stranim sto bogami I nasim  :tu:

Van mreže mareeram

« Odgovor #1894 poslato: 20. Novembar 2016. u 15:38 »
 ^^ nasi Bogami i gori bili ovaj put, SRAMOTA!  :confused:

Van mreže Bart

« Odgovor #1895 poslato: 20. Novembar 2016. u 21:05 »
Losa igra sta drugo reci... Sad se moze svasta reci ali ja bih iskoristio reci jednog popa takmicara juce iz slagalice: Bice bolje. Ahahah ko gledao juce verujem da se lepo nasmejao :) Daleko je Nole od forme proigrao tek pred kraj drugog seta ali kasno Novak u London stize...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže skomimaster

• Starost: 31
    • AMS Beograd - Borča
« Odgovor #1896 poslato: 20. Novembar 2016. u 21:11 »
  ^^ Bas tako, slabo izdanje Noleta danas u odnosu na ona u prethodnim mecevima na ovom turniru. A Marej pak na nivou zadatka, mislio sam da ce ga barem malo stici umor ali nista od toga. Sto ti kazes bice bolje sledece sezone.  :)

Haha ja sam propustio Slagalicu juce ali sam odgledao epizodu na YT danas, hit!  :grin:

Van mreže Srđan

• Moderator
  • Starost: 24
« Odgovor #1897 poslato: 20. Novembar 2016. u 21:31 »
 ^^ Nažalost, nisam pogodio i ono najbitnije... :( Sve čestitke Endiju, danas je zasluženo pobedio. :thumbup: :nnc:

Inače, objektivno sagledano, Đoković je imao veoma dobar prvi deo sezone, ali Mari je bio konstantniji i, ruku na srce, zasluženo završio sezonu kao prvi. :tu:

Njih će, verujem, u narednim godinama tek čekati pravo rivalstvo i borba za prvo mesto već od "Australien oupena", te ne vidim razlog za razočaranje. Iako mi je u ovim trenucima veoma žao, u isto vreme ovo je veliko iskustvo za Novaka i razlog više da vredno trenira do sledeće sezone i da motivisan uđe u novu. :comeon:

Van mreže Bart

« Odgovor #1898 poslato: 20. Novembar 2016. u 21:32 »
Haha ja sam propustio Slagalicu juce ali sam odgledao epizodu na YT danas, hit!  :grin:
Morao sam da odgledam ponovo   :grin:  :rotf:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #1899 poslato: 20. Novembar 2016. u 21:38 »
Pa dobro bre majku mu dajte link da se i mi smejemo!  :grin:

Nole bravo za sezonu, uzeo si Roland Garros.. :worthy: :comeon: ides dalje u 2017, samo napred! :thumbup: