@Bart Sta ces, jednostavno ja sam poceo da treniram tenis 2004. sa nepunih sest godina i sticajem okolnosti sam gledao finale Sopota(Poljska). To mi je bio 1. turnir koji sam gledao uzivo na tribini i 1. i jedini put da sam bio u Poljskoj(nesto preko kluba, da li je bio kamp ili sta vec na 2-3 dana) . To je ujedno bila prva ATP titula za Rafu (dotad je igrao i osvajao Fjucerse koje ja igram isto profesionalni turniri samo se manje boduju i manje se zaradjuje tipa 25 poena, na celendzerima(kojih tad nije bilo) je to sad oko 50-100 poena zavisi od jacine(Janko osvojio 2 na Tajlandu skoro), a ovo bi danas bilo ekvivalentno seriji 250 iako je to tad bilo drugacije). Jos se secam protivnika (Acasuso) rezultata ne, ali znam da je bilo prilicno "lako" mislim da je bilo 2-0 u setovima, ali ne bih se zakleo.
Licno se ne kladim, jednom sam probao iz ciste zabave u Spaniji prosle godine. Isli su neki drugovi , a ja sam imao 2 evra u dzepu, bilo je to pretposlednje kolo La Lige. Odigrao sam navijacki na RM u 80. minutu na 1-1(kladjenje uzivo) da ce da daju gol i dali su, a posto je to bilo vece pred put za inostranstvo a nisam znao sta pametno da kupim za 4 eur(u avion ne sme da se unosi metal, a let je bio iz Barse tako da nisam mogao da ostavim pare kuci), odigrao sam navijacki na moj Atletiko(proslo) i X na Granadu protiv Barse na Kamp Nou(naravno nije proslo to je bilo u onom trenutku kad je Barsa popustila i sva 3 tima su bila u bod na 2 kola pre kraja, ali je Barsa imala bolji skor. Da objasnim zasto sam to odigrao, da ne ispadnem lud, to je bio rezultat koji bi izbacio Atletiku na celo tabele
.) Imam svoj nalog na Bet365 ali nikad ga nisam koristio za kladjenje nego da mogu da gledam uzivo sve sto hocu, a nema na TV. Na tenis se nikad ne kladim NITI SMEM to je pravilo ITF ako si aktivan igrac (u suprotnom sledi suspenzija) Upravo se na Fjucersima najvise namesta jer su dosta finansijski neisplativi pa igraci da bi mogli da plate put van Evrope gde je laksa konkurencija za skupljanje bodova izgube namerno i dobiju pare za put a neki dobiju i vise. Naravno oni koji ih nagovore zarade mnogo vise jer se oni klade na njih. Da me ne shvatis pogresno ima vrv igraca koji ucestvuju u kladjenju na sebe i zaradjuju jako puno, vrv ne namestaju svi da bi se samo skrpili, ali ti govorim samo o primerima koje znam i koji se lako otkriju jer ih niko "ne cuva" nego ih iskoriste. Za teze prekrsaje ne znam licno, jer nikada nisam namestao i ne idem po tim krugovima. Ono sto radim je da savetujem neke prijatelje koji hoce da se klade na tenis. Kazem im ovo kao sto sam napisao danas za Simona, Monfisa itd. Evo da vidimo sutra kakva je bila moja prognoza sporta (bolja nego vremenska u svakom slucaju
) Izvini ako te je smorio moj komentar.
Jokic car gledao sam uzivo, sad gledam Voriorse posle Nadala pa Noleta, a za sat vremena imam "office hour" (kao cas otprilike) iz istorije. Sto sam spavao danas popodne spavao sam.