Što se tiče onog tiketa - padosmo na najveću kvotu
šteta, bio je lep tiket. Čović je lagano došao plus dok smo za ishod meča i Medo i ja promašili
Što se AO tiče, nekako sam se zasitio tenisa poslednjih godina, pogotovo kad nema Đokovića na turniru... voleo bih da vidim Federera i Nadala u finalu, čisto radi neke sete
Što se večerašnje EL tiče, iskreno, ne očekujem pobedu Zvezde jer su preumorni, fali Dangubić a i imali su mnogo muke sa avionima sinoć. Mislim da su tek oko pola 2 stigli u hotel, a utakmica im počinje za 3 sata ( dakle 18h posle iscrpljujućih letova i nekoliko presedanja ).
Verujem da Makabi može da iznenadi večeras mada im nije baš krenulo kako treba ( 28:20 trenutno ) ali ako izgube i ovo.. biće haos u klubu
Panathinaikos bi pobedom protiv Barse došao nešto mirniji u Beograd za 2 dana kako bi probao da pobedi Zvezdu u gostima i time znatno popravi svoje šanse za playoff.
Ne verujem da ću više postavljati tikete ovde (
) a na kraju krajeva nije ovo ni kladioničarski forum, ali napisaću šta bih ja igrao večeras.
Igrao bih Gudurića + jer mislim da će dobiti veću minutažu zbog izostanka Dangubića. Pitaje je samo kako će ga služiti šut i da li će praviti glupe faulove i time sebe brzo vratiti na klupu ( kao u nekim prethodnim mečevima ). Panata kec, Žalgiris ( protiv CSKA ) manje od 78.5 poena. Eto, ne bih sad da računam kvotu ali bila bi pristojna.