Mnogo toga ne "štima" u i oko KK Crvena Zvezda... razne igre se igraju... (naravno ne mislim na one na terenu).
Večeras je Zvezda igrala sramno (bez obzira na krajnje neobjektivno komentarisanje čoveka koji je poznat kao veliki Zvezdaš ali koji bi ipak morao da u prenosu bude korektan), zalaganje je bilo daleko od neophodnog kada se igra protiv tima koji je na svakoj poziciji bar duplo bolji, navijanje je većim delom utakmice bilo vrlo loše... a sve je "upotpunio" mlađani trener kome smeta sasvim korektno pitanje novinara (konačno je neko nešto konkretno pitao i zamerio -mnogi novinari na konferencijama posle utakmice maltene imaju strah da ukažu na očigledne nedostatke u igri, vođenju tima...).
Kao neko ko prati košarku 35 godina sa žaljenjem konstatujem da ću ove godine morati da "trpim" na terenu neke osobe kojima tu zaista nije mesto -neka od "pojačanja" su takva da mi nije jasno kako su uopšte igrala negde pre Zvezde... neću da nabrajam sva imena ali jednog hoću: ne shvatam koji "stručnjak" je doveo Radičevića u Zvezdu, a ne razumem ni kako je taj košarkaš uopšte igrao nekoliko godina u ACB ligi (poslednje 3 u prvom timu Sevilje)...
Evroliga je, iz meni nepoznatog razloga, ovu utakmicu proglasila za "derbi" a u isto vreme su igrali finalisti iz prethodne sezone tj. Fenerbahče i Olimpijakos -pratio sam deo te utakmice, jer mi je bilo mučno da gledam celu Zvezdinu utakmicu (to se izuzetno retko dešava), zaista je imalo šta da se vidi (+13 za Fener početkom 3. četvrtine, +10 za Oly samo 2.5 minuta pre kraja, potom "luda" završnica (serija Fenera 12:2) i produžetak a u njemu lagana pobeda gostiju).