Kakav SB sinoc, fly Eagles!!!!
Utakmica dobra, napeta, neizvesna do poslednjeg momenta. Kvalitet je mozda mogao da bude malo bolji, tu iskljucivo mislim na kriminalne odbrane. OL sjajno radile posao, trkaci odlicni, posebno Blount, QB obojica dobri, bez nekih vecih gresaka osim Brejdija na kraju sto ga je i kostalo, Brejdi odigrao najbolji SB u istoriji statisticki, ali to zna da zavara, upravo zbog uzasnih odbrana, Gronk izgurao ceo drive, hvataci isto ok. Jedino odbrana kvari utisak. Samo 1 pass interference ako se dobro secam i to slucajno, cini mi se nijedan sack, tek na 2 min do kraja lepo zaustavljanje Brejdija. Mnogo potpuno praznih zicer pasova su imali QB i to za solidne mid range distance pasove, koje bi i amateri uspeli da dodaju, sto je nedopustivo. Jos jedna losija stavka su promasaji sutera na pocetku, Gostkowski 2 puta, ali posle su nasli nisan i islo je bez problema. Najgori od svih je ipak bio Timberlake, pa onakav show je mogao bilo ko od nas da napravi i ne mislim figurativno, sa obzirom da je pevao na play back i imao razne plesacke grupe. Plus tralala pesme, koje bez da ih ne cujes po 100 puta, ne moze melodija da ti udje u uvo. I na sve to jos neki likovi onako luduju tamo do bine u transu, ja ne znam ili su se nagruvali necim ili im daju sendvice da to rade
, treceg nema, uglavnom nikakav show na poluvremenu nije napravio, a to se trazi na SB.
Uglavnom Brejdi po prvi put pravi gresku u bitnim momentima, ali moralo je i to izgleda da se desi.
Nikad nisam ovde pisao o footballu jer ne znam da li iko prati ovde, ali dobra sezona sve u svemu. Fila bila 1 od favorita sa Wentzom, posle povrede niko nije verovao u njih, pa ni ja, a pritom navijam za Falkonse, pa logicno da sam se nadao da ce ih izbaciti. NE standardno, ja ne mogu da ih smislim (ne zbog TB, on mi je ok, ili ikog posebnonego tim kao tim), ali to je jedini tim koji svake sezone vazi ako ne za najveceg kandidata onda bar uvek u 3 kandidata za SB i titulu. Sledeca sezona obecava. Atlanta ce biti oporavljena, navici ce na ofanzivnog koordinatora, NE kao i uvek, Fila brani, Stilersi ako dovedu nekog da pojaca odbranu ili im se Shazier vrati isto, NOS sa Kamarom i Ingramom, Minesota da resi sitne probleme i to je to i jos sigurno 5-6 ekipa koje ce konkurisati za vrh. Ja jedva cekam da vidim 49erse sa JG, da vidimo da li je overhyped ili ne. I naravno moje NYG za koje navijam uz Atlantu(cak i vise), ali ih nisam spominjao jer su se ove sezone raspadaliUglavnom cekamo sledecu sezonu, sjajan sport svaka druga utakmica ludilo i nista se ne zna do kraja.