LS opet u Beogradu
Milojevic Mr. 12/12 u ove 3 godine u ovim kvalifikacionim dvomecima
Od odbrane protiv Krasnodara krenuo je tocak u drugom smeru konacno. Posle onog sa Bordoom i gola Mikica pa penala mislio sam da smo prokleti. A onda je Borjan to odbranio, pa Trnava u 80+ 1na1 pa Salzburg, pa Kopenhagen penali i sada opet brani u 90om. Isto iz gluposti kao i protiv Krasnidara smo primili kad su oni bili "bezopasni". Realno vrlo losa izmena Boaci- Ben kada se ovaj vrhunski okrenuo na sredini i prosledio posle za asistenciju za gol. Mada mozda i povreda(ali to nije uticalo na izmenu, mislim da bi bila svejedno) Ben zamalo tragicar, iako sa tribine nisam tacno mogao da vidim sta se desilo, daleko jbg
. Nema ko se u nadonadi kod onog prekrsaja nije setio Krasnodara i isto tako glupo primljenog gola kada su protivniku 2 bila potrebna, a tempo im opao, i onda gol i drama pred kraj, slobodan udarac za njih. Ali nebitno sada apsolutno. LS se ponovo igra kod nas, samo to je vazno.
Benu sve najbolje u daljoj karijeri, koliko god mnoge navijace(mada ja nisam medju njima) on i Boaci nekad nervirali, 2 statisticki ubedljivo najbolja/najbitnija stranca u Zvezdi ikada (ne racunam "strance" sa pocetka 90tih
).
Sudija maestralan u odnosu na one iz proslog kola (i ovde i u Danskoj)
Sada na miru bez tenzija odgledati zreb u cetvrtak.
Nekom je zivot dao sve, a meni VLADAN MILOJE (ili Milan Borjan je)!!!