Ode, bice mi bar gifova zao, ali evo juce protiv Norwicha rekli najslabiji period od ko zna kad.
Inace
Win rate as permanent manager in #PL
Unai Emery at Arsenal: 49%
Solskjaer at Man Utd: 27.3%
Najgori menadzer ikad, ikad.
Znam da su na Murinja sizeli i ismevali kad je bio 6. na sredini sezone (Junajtedovi navijaci koje znam se branili sa "i opet cemo na kraju sezone biti ispred vas", u sezoni(ama) koju su svi smatrali neuspesnom naravno).
Ole je na 4 boda od 17og mesta posle 14 kola
. Jos sledece 2 mu Totenhem i Siti bice lik sa Junajtedom oko zone ispadanja na polusezoni. I sto je najgore od svega, Murinjo i LVG kad su bili bar se mnogo tih rezultata smatralo kiksom i ismevali su se, jer su ljudi ocekivali 3 boda, sada je doslo do toga da vise niko nije nezadovoljan ili iznenadjen npr. bodom sa Sefildom(i jos slabijim klubovima nego skoro igrali sa njima) u gostima, koji je mogao u prvih 20min 3 da postigne. Cak se ni neki pritisak ne spominje. 27% ej 27%.
Kako hoce onog Valverdea, ono je strasno kako Barsa dobija meceve. MATS Leo i Luis su mu spasili posao 16x(mada bih ga ja posle Rome jos oterao, cuj Roma ti okrene 2-0, ako ne tad onda posle LFC-a sigurno prosle sezone). Iz LS bi vec ispao ( sta je sve skidao MATS za 0-0 u Dortmundu i posle magija Suaresa za preokret protiv Intera). Mesi naravno tu 90% kad je tesko. Covek ne moze na gostovanju nikog da nadigra, a ostace duze od Pepa. COvek ima prestrasan napad, juce posle 35min 6-0 sutevi za Atletiko, 2x centar presli. Potpuno se izgubila ona Barsina prepoznatljiva igra, sada dobijaju na individualni kvalitet majstora.
A i Simeone bi mogao da promeni klub, ako nista drugo bar da zaigra ljudski Atletiko. Sramota da ti protiv Osasune imas isto suteva i igras na 1-0 kod kuce, njemu mogu Ronaldo i Mesi da dodju, igrao bi defanzivno. Plus cinjenica je da nema razloga za neki strah tipa "posle Chola potop" sada kada to vise nije mid-table klub, koji je on tada majstorski uzdigao. Neces sigurno da obrces 250m po prelaznom roku i da strahujes da ces da zavrsis iza Granade i Sociedada. Daj probajte sa nekim drugim. Ja tvrdim da isti ovi igraci igraju negde drugde pod nekim drugim, davali bi bar 2x vise golova.