@ Bart
Izvini pogresio sam, nasi rukometasi nemaju ni sanse da se kvalifikuju, oni su potpuno ispali...
U pitanju su rukometasice koje ce igrati kvalifikaconi turnir u Madjarskoj u Martu..
U grupi su Rusija, Madjraska (domacin) i trebala je Kina ali je ona zbog Korona virusa odustala.. sad se ceka da odrede zamensku reprezentaciju, predpostavljam da mora iz Azije..
Realno one su pete sada bile na svetskom prvenstvu u Decembru, mislm da mogu da prodju, prve dve iz grupe idu..Od Rusije ce vrv izgubiti, ali sa Madjaskom iako je domacin imaju sanse..i ta treca reprezentacija to bi trebalo da dobijemo lagano..tako da vrv Rusija ide sigurno, i borba izmedju nas i Madjarica ce biti za drugu kartu za OI..
Btw sva tri dana sam isao da gledam kvalifijkacije kosarkasica..bilo je super, a najjace danas SAD - Nigerija, kako smo navijali svi za Nigeriju hahah
zamalo iznenadjenje veliko da priredi, vodile su sve vreme, bukvalno sve vreme i na kraju izgubise 4 razlike..ali opasne su..jedva ih i nase dobise juce..
Inace SAD repka je stvarno neverovatna, mnog mi je drago da sam imao priliku da ih vidim kako igraju uzivo..pa one bi mogle da igraju sa dobrim brojem muskih reprezentacija
, kako se samo zagrevaju, nebitno ko je protivnik, Mozambik ili Srbija, Spanija na primer kako ih dribla jedna zenska, kondicioni trener, pa ono je cudo jedno, kao roboti....