Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 607823 puta)

Van mreže mareeram

Odg: Sport
« Odgovor #4780 poslato: 29. Avgust 2023. u 10:51 »
Kad li je ta utakmica sa J.Sudanom, krivo mi je što sve su kad sam na poslu...

Jaooo i Zango moj i Ivana skaču 02.09.2023. na mitingu u Xiamenu u Kini...Hoću da idem tamo!!! :grin: :rofl:

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #4781 poslato: 30. Avgust 2023. u 12:23 »
Odlicna partija danas, jednocifren broj izgubljenij lopti što ohrabruje.. takođe, su ušli u šut za 3 a to protiv žabara itekako imponuje znajući njihov sistem igre... podiže se forma iz utakmice u utakmicu baš kao što treba... Mislim da bi pobedom protiv italijana dobili takav boost da onda nema teorije da se ne dočepamo bar neke medalje... S verom u Boga  :)

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #4782 poslato: 30. Avgust 2023. u 13:43 »
Odlična partija, slažem se. Na kraju mnogo lakša i ubedljivija pobeda nego što se očekivalo.
U napadu dominantno, superiorno, praktično bez greške. Postići oko 30 poena u svakoj četvrtini je stvarno brojka za respekt.
Opet je u odbrani bilo propusta, opet je protivniku dozvoljen veliki broj otvorenih šuteva za 3 poena što su neretko koristili, ali u reketu smo bili nadmoćni kao i uvek.

Sjajna partija Bogdanovića, N. Jovića i Milutinova, a bio je i Dobrić jako važan šraf, kao i S. Jović sa 13 asistencija. Prva petorka nam je odigrala za čistu 10ku, ali smo imali manje igrača u rotaciji koji su dali doprinos.
Tek sad postajemo svesni kakvog igrača smo dobili sa mladim Jovićem, 100% šut iz igre danas, 5/5 trojke. Ma bravo :tu:

Ok, bio sam i pred početak napisao da bi bilo veliko iznenađenje da ne izdominiramo u ovoj grupi. Ruku na srce, dobili smo najlakšu grupu na prvenstvu. Prava borba kreće sada. Imamo dva ozbiljnija protivnika.
Sa dve pobede smo sigurno prvi i u tom slučaju najverovatnije idemo na Litvaniju koja je ubedljivo savladala Crnu Goru, mislim da Grčka teško može da im pomrsi računicu. Čak i sa dva poraza smo matematički u igri pod uslovom da Portoriko savlada Italiju a izgubi od DR, ali ajde ne razmišljamo u tom pravcu.

U slučaju pobede protiv Italije, tu sigurno idemo u četvrtfinale, a u utakmici sa DR odlučujemo o prvom mestu.
U slučaju vrlo realnog poraza od Italije (šta ćemo kad znaju da igraju protiv nas), opet smo u igri i za prvo mesto. Za to je potrebno da DR pobedimo sa većom razlikom nego Italija nas. Naravno, sve ovo pod uslovom da Portoriko ne zakomplikuje situaciju sa nekim iznenađenjem.
Dakle, dobra je stvar što ta utakmica sa Italijom, s obzirom da je prva na rasporedu, za nas neće biti "to be or not to be", a za njih hoće.
Realno su velike šanse da odemo u četvrtfinale, pa posle šta god bude dobro je. Sa Litvanijom možemo da igramo.
« Poslednja izmena: 30. Avgust 2023. u 14:00 Milosh »

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #4783 poslato: 31. Avgust 2023. u 12:58 »
Mozemo i sa Grčkom i sa Litvanijom da igramo..
Ne znam, ja sam za sutra iskreno jako optimističan (da ne ureknem) mislim da ćemo ih razbiti 10ak razlike, pre svega što momci koji igraju ostavljaju srce na terenu i zaista cene to što igraju, ovaj put nam nije tim sačinjen od "zvezda", nego od lavova - to ohrabruje i raduje me što će igrati i Aleksa koji unese totalno novu energiju i dozu agresivnosti i Petrušev koji ima znanje i zna da odradi odličan posao...
Po kladionicama mi smo ogroman favorit, 1.30 kvota na nas, međutim i na Evropskom je bila ista kvota na nas ali mislim da ćemo ovaj put neizbežno opravdati tu ulogu.  :)

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #4784 poslato: 31. Avgust 2023. u 14:53 »
^^ Mene taj optimizam nikako ne drži. Blagi optimista sam za Dominikansku Republiku (pogotovo ako dobijemo Italiju), ali za sutra nikako.
Mnogo podseća situacija na prošlogodišnje evropsko. Tada smo mi bukvalno izdominirali u grupi uz 5 pobeda i koš razlikom od čak +105 u nimalo lakoj grupi sa Finskom koja je posle stigla do četvrtfinala i Poljskom koja je stigla čak do polufinala. Italijani su se jedva provukli kroz grupu sa 3:2 (izgubili od Ukrajine i jedva dobili Hrvatsku). Mi smo to evropsko završili na 9. mestom, a jedino je Španija (prvo mesto) na kraju imala bolji skor (pobede u odnosu poraze i koš razlika).
Ne znam da li se ikada uopšte i desilo da neki tim toliko izdominira u grupi i ispadne u osmini finala.
Ali Italijani su to, pročitali su nas. U tom trenutku su bili možda i jedina reprezentacija sposobna da nas eliminiše, a i u ovom trenutku su jedna od retkih evropskih.
Gotovo sam ubeđen da gubimo i ovoga puta, tako da svakako neću gledati uživo zarad očuvanja živaca. :) Ako se uđe u neizvesnu završnicu, mi sigurno gubimo. A što se tiče kladionica, dobro se sećam da je na evropskom kvota na Italijane oko 7, sada je duplo manja 3.5. Tako da im i kladionice daju duplo veće šanse nego prošle godine.

Italijani igraju sa gotovo identičnim sastavom kao prošle godine. Ista prva petorka koja nas je tada ubila (Spisu, Polonara, Tonut, Meli i Fontekio) im je i sada prva petorka.
Mi smo tu sada sa potpuno novim timom. Tri igrača koja su tada bili naši najbolji pojedinci (Jokić, Micić i Kalinić) sada nisu u sastavu, ali zato su tu Bogdanović, N.Jović i Milutinov koji je tada bio u drugom planu.

Nadam se da grešim, odavno je bilo kada sam poslednji put igrao kladionicu, sad bih dao 100 eura na Italijane.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #4785 poslato: 01. Septembar 2023. u 08:49 »
@Bart

Đovak sada igra 3. kolo sa Đereom...baš mi čudno da su samo jednjom u karijeri igrali i to u Beogradu prošle godine, i jedva Đovak dobio, 2:6, 7:6. 7:6....

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #4786 poslato: 01. Septembar 2023. u 12:10 »
Tuga, šta reći... +16 imamo, mi jurimo trojke da damo mašimo 2 oni daju 2... procenat šuta očaj, bogdan 1/14 za 3, ne znam sta reci... Ostali nemaju kohones da šutiraju kad treba... sad vise nista ne ocekujem, zapravo ocekujem i dominikana da nas otkine, što bi recimo do pre par godina bio početak nekog solidnog vica... Uhhhhh

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #4787 poslato: 01. Septembar 2023. u 12:22 »
Ovoga puta su se moja predviđanja obistinila i dobro je što nisam gledao. Ja sam bio toliko ubeđen da ne možemo da dobijemo Italiju da sam čak i zadovoljan što smo izgubili sa samo 2 poena razlike. Ovako je bukvalno sve i dalje u našim rukama. Nezavisno od drugih utakmica, sada bilo koja pobeda protiv DR od +2 ili više nama obezbeđuje prvo mesto. A za razliku od Italije, mislim da smo ipak tu blagi favoriti.

A Crna Gora umalo da šokira USA, to bi bilo jedno od većih iznenađenja u istoriji košarke.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #4788 poslato: 01. Septembar 2023. u 12:30 »
Jao Milose, ubicu te Moloseeeee.... :cry: :ranting:

Van mreže Bart

« Odgovor #4789 poslato: 01. Septembar 2023. u 12:31 »
A da nismo znali i da kad  povedemo velikom razlikom mozemo da izgubimo... Bogdan uzasan al on tako kroz celu karijeru nekonstantan... I to za ozbiljniji tim u NBA ne prolazi... Milose +4 nam treba za prvo mesto jer smo mi sada na -2 a DR na +5...
Trebao si Milose da stavis 100 evrica na Italiju  ;) :grin:

Eram to na sljaci i Djovak daleko od forme bio ali i Djere igra tenis zivota na betonu, nece biti lako...
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #4790 poslato: 01. Septembar 2023. u 12:42 »
Bogdan nerezonskim šutevima u trećoj na +16 vratio nadu Italijanima.
Onda smo u zadnjoj minuti bez odbrane primili još 6-7 poena i vratili ih u život.
E onda smo pokazali još jednom da nemamo znanja ni na klupi, a ni na terenu da tesnu utakmicu rešimo u našu korist. Posledni napad to najbolje pokazuje ...
Nije mi bila jasna odluka da Pešić nastavi vođenje ekipe posle debakla na Evropskom prvenstvu tako da je ovo sad samo još jedna repriza svega od tada ....

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #4791 poslato: 01. Septembar 2023. u 13:29 »
Šomi da stavi 1000evrića u nedelju na Dominikanu, pa da udeli i nama ovde sirotinji nešto, ja ću da lajem pored Tv-a kad primimo loptu  :worthy: 
Da nagadjam, opet ce biti 1.30 kvota na nas eventualno 1.50 a na njih preko 3.00... A što se igre tiče, Pesic fosil sa svojim vodjenjem je najveci krivac, u 3/4 na +16 on izvodi 3 kljucna igraca, ubacuje gudurića, petruševa i Aleksu.. i tad kola kreću nizbrdo a i Bogdan kriv ali to smo apsolvirali već. 
Ali mi nije jasno da u zadnjem napadu 8 sekundi do kraja, DA BEK ILI PLEJ NE IDU KA KOŠU DA POLOŽE PA BAR I FAUL DA JE BIO IMAO BI 2 SLOBODNA, NEGO MI ŠUTIRAMO SA POLA KO STRINA MOJA ŠTO IMA 8 PRSTIJU POJELA MAŠINA ZA MLEVENJE E ONA BI BOLJE IZBACILA LOPTU...

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #4792 poslato: 01. Septembar 2023. u 15:06 »
Ja sam optimista pred Dominikanu ipak. Ne mogu se oni porediti sa Italijom iako imaju par vrhunskih igrača. Za Italiju smo znali da su bolji od nas, ali ako nad Dominikana pobedi, onda stvarno ni ne zaslužujemo četvrtfinale.
Ne treba od ovog poraza praviti smak sveta jer i dalje je sve u igri za razliku od evropskog kad je bilo gotovo.

Samo se nadam da nam Portoriko ne pomrsi tu računicu. Evo nerešeno na poluvremenu. Ukoliko Portoriko savlada Dominikanu, a računamo da Italija savlada Portoriko, onda više nije bitna koš razlika, već bi u slučaju bilo koje pobede protiv DR išli dalje kao drugi u grupi, a Italijani kao prvi.
Ako pak Portoriko nekim čudom dobije Italiju, onda se vraća ta ista računica sa koš razlikom koja bi bila na našoj strani zbog +17 protiv Portorika. Ajde da sačekamo da se završi centralnoamerički derbi.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #4793 poslato: 01. Septembar 2023. u 16:05 »
Portoriko dobio Dominikanu, ovi dobili žabare, mi razbili portoriko a izgubili od žabara..  lud zbunjenog
Znači domet nam je max četvrtfinale, toliko od nas.. uvek smo za sve sami krivi, počev od saveza pa do igrača..

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #4794 poslato: 01. Septembar 2023. u 17:11 »
Četvrtfinale i jeste bilo naš realan domet, a sve preko toga bi bio veliki uspeh kao što i napisah pred početak.
Portoriko je pobedom protiv DR totalno zakomplikovao situaciju u grupi, ali i donekle pojednostavio. Sada već nema šanse da se formira tzv. trougao u kom odlučuje koš razlika već će dalje proći sigurno dve reprezentacije koje upišu pobedu. Ko će biti prvi, a ko drugi, gleda se međusobni skor.
Ukoliko pobedimo DR, a Portoriko pobedi Italiju bićemo prvi. Ukoliko pobedimo, a Italija pobedi Portoriko bićemo drugi, što je trenutno najrealnija opcija. Ako izgubimo, sigurno ispadamo.
S obzirom na današnji rasplet u grupi sa kojom se ukrštamo, uopšte nije nemoguće da Litvanija bude prva, a Amerika druga. A sve i da budemo drugi i odemo na Ameriku, možda bi čak i s njima moglo da se igra. Jedina reprezentacija koju realno ne možemo da pobedimo trenutno je Italija (bila bi fora da se opet sretnemo u finalu  :D)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Bart

« Odgovor #4795 poslato: 01. Septembar 2023. u 17:56 »
Da se okrenemo mi ipak tenisu  :grin:
Definitivno smo cudni ljudi... Nije nam bio dobar Sale Djordjevic samo srebra nam donosio ili bio blizu borbe za medalju... Al smo imali prepoznatljivu igru i odbranu... A sad ni jedno ni drugo...
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #4796 poslato: 01. Septembar 2023. u 20:58 »
Пред почетак првенства писао сам овде да нам је тренер најслабија карика, свака част на каријери али Кари фура неки свој фазон који не пали са репрезентацијама сличне снаге као наша.
Фрапантно је да смо прошли Еп, па пријатељску скоро пред СП и сад изгубили на идентичан начин. На све три утакмице смо имали 15,17,18 поена предности и није било довољно. Па колика предност нам треба да је сачувамо победу, 30  :hm: Срећом био сам на послу па сам само пратио резултат на Софа скору 😬
Реално гледано нешто смрди у КСС, није Јокић џабе одбио иако је цели одмор код куће и неповређен.
1/13 за 3, па побогу брате Богдане, омиљен играч, гине за Србију али брате кад не иде стани мало цццц. Последњи напад, 8 секунди, ми лагано крећемо у напад као да има још минут. Пала ми и мотивација за праћење Сп-а. Пратим скоро све спортове, али нигде не не нервирам као у 3 ситуације ( кад Новак игра, кад кошаркашка репрезентација игра и кад Партизан игра ЕЛ)  :fight:

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #4797 poslato: 01. Septembar 2023. u 21:46 »
^^ Ja udavih ovu temu sa košarkom. :D Moja ljubav prema košarci kreće od čuvenog zlata na svetskom prvenstvu 1998. a posebno je učvršćena još čuvenije 2002. Ono čuveno zlato iz Indijanapolisa koje je zapravo bilo "labudova pesma" jedne generacije. Ali ja sam se tada zaljubio u košarku i postao doživotni fan košarkaške rerezentacije SR Jugoslavije/Srbije i Crne Gore/Srbije. Koliko sam samo sati svog života tada kao klinac proveo na košu ispred zgrade i tripovao se da sam Bodiroga (svako u društvu je bio različiti igrač  :laugh:) .
I tako kao vatreni navijač reprezentacije sam nekako preživeo i onaj mračni period naše reprezentativne košarke koji je usledio od 2003. do 2008. Iz ovog ugla deluje kao kratak period, a tada je delovalo kao cela večnost i da se nikad više nećemo vratiti u sam svetski vrh.
A onda novi uspon kad se najmanje očekivalo. Prvo srebro na Evropskom 2009, zatim i sjajna igra i 4. mesto na svetskom 2010 (verovatno se sećate svi Teodosićeve trojke protiv Španije u četvrtfinalu). I stvari polako dolaze na svoje. Od 2014. do 2017. stasala jedna nova generacija predvođeni novim selektorom i pravimo neverovatan niz:
2014 svetsko - drugo mesto
2015 evropsko - četvrto mesto
2016 OI - drugo mesto
2017 evropsko - drugo mesto
Falilo je samo to zlato da kompletira utisak. Bili smo tako blizu na evropskom 2017. i pitanje je kad ćemo opet biti tako blizu.
Novi sunovrat kreće od 2019. Iz sadašnjeg ugla četvrtfinale i 5. mesto na svetskom prvenstvu deluje kao uspeh, ali tada smo bili poslali "drim tim" na čelu sa Jokićem, a falio je samo Teodosić. Postavljalo se samo pitanje možemo li da pobedimo Amere u finalu ili ne, ali je kao hladan tuš stigao poraz od Agrentine u četvrtfinalu (verujem da je selektor Italije Počeko puštao svojim igračima 10 puta snimak te utakmice da otkriju recept kako da nas pobede).
I tu kreće novi sunovrat naše reprezentacije koji su pre svega režirali Italijani. Prvo šokantan poraz u kvalifikacijama za OI 2020, zatim i već toliko pominjani poraz u osmini finala evropskog prvenstva prošle godine.
I onda ovo svetsko na koje smo se na jedvite jade kvalifikovali, pa otišli bez mnogo bitnih igrača. I dalje stojim pri tome da bi plasman u četvrtfinale sam po sebi bio uspeh.

Nekada sam pratio mnogo više sportova, imao mnogo više slobodnog vremena. Ali sada više klupski ne pratim gotovo nijedan sport (eventualno ponekad Zvezdu i Partizan kad igraju u Evropi fudbal ili košarku, ali vremenom sam sve manje simpatizer bilo kojeg od ta dva tima).
Reprezentaciju gledam uvek u fudbalu i košarci, u drugim sportovima sporadično. Ali košarka mi je nekako uvek daleko ispred fudbala bila zbog svega što sam naveo na početku ove poruke. Gledao sam svetsko prvenstvo u fudbalu, ali nekako posle onih 3:3 sa Kamerunom ili 2:3 sa Švajcarskom nisam imao taj utisak da se desilo nešto neočekivano ili šokantno. U fudbalu je veliki uspeh što smo se uopšte i kvalifikovali. Ali košarkaši su nas razmazili, pa smo počeli da sve osim medalje doživljavamo kao neuspeh.
I da, Đoković. Koliko nas je tek on razmazio. Meni je prosto nepojmiljivo da mu se bliži penzija, koliko je samo on radosti naciji doneo.  :worthy:

Ja ću i dalje o košarci, dokle god smo u igri. Ne bih da tražim neke dublje razloge za poraz od Italije. Nema šta da komentarišem, jer kao što rekoh nisam ni gledao, ni uživo ni ponovljen snimak. Znao sam da ako uđemo u neizvesnu završnicu ne možemo da dobijemo utakmicu i hteo sam da sačuvam živce za dalje. Utakmica sa DR je zapravo eliminaciona utakmica osmine finala i biće drugačije nego sa Italijom. Jaki su, imaju Taunsa, ali za razliku od Italije, slabije nas poznaju, nisu toliko dobro organizovani i disciplinovani u odbrani. Šanse su nam svakako daleko bolje nego protiv Italije. Biće slična utakmica kao protiv Portorika. Blagi sam optimista, gledaću i nadam se pobedi.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #4798 poslato: 01. Septembar 2023. u 22:05 »
Što misliš da si udavio, ne daj Bože... Meni je baš drago da komuniciramo ovde oko sporta koji svi rado gledamo i volimo, a i pre svega što ima ljudi koji prate.. generalno je zavladalo neko vreme, gde ljudi radije gledaju neke bljuvotine na Tv-u ili internetu, da sve manje imaš sa kim da popričas o sportu... tako da samo napred svi mi, da se nadamo nekom bar uspehu i da što više pišemo..  :D

Ja bih se usaglasio sa tobom samo oko toga da je Dominikana slabija u odbrani i da nas ne poznaje, ali se ne bih usaglasio da je Italija jača od nas - rezultat to možda govori, ali kvalitet sam siguram da je na našoj strani čak i sa ovom postavom, ja stičem utisak kao da trener namerno pravi izmene i kao da ne voli da pobedimo.. znam da zvuči glupo, ali setimo se samo i izmene isto na Evropskom, naših dvojicd glavnih igrača Micića i Jokića, pogotovo jokara koji sedi 4/4 skoro celu dok gubimo 10ak razlike a opšte je poznato da u Denveru igra bukvalno cele utakmice... Ne znam, ali mislim danas da nas vodi drugi trener, da bi bila totalno drugačija priča...

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #4799 poslato: 01. Septembar 2023. u 22:33 »
^^ Naravno, priča o sportu je uvek zanimljiva tema. Neko će reći, nerviramo se zbog polupismenih likova koji tapkaju loptu i zarađuju milione, dok mi sa školom i ozbiljnijim poslovima jedva sklapamo kraj sa krajem. Ali tako je bilo oduvek. Sportska dešavanja su uvek privlačila pažnju širom sveta i kad sportisti predstavljaju svoju državu i naciju kroz reprezentaciju, nekako je normalno i prirodno da cela nacija bude uz njih.

E sad, što se tiče nas i Italije... Ako te neko pobedi 4 puta za redom, onda mora da je bolji. Da Italijani imaju boljeg selektora od nas, verovatno imaju. Ja nešto ne volim da previše kritikujem pojedince u porazu, isto kao što ne volim previše da hvalim pojedince u pobedi, jer ovo je timski sport. Potrebno je mnogo toga da funkcioniše da bi se došlo do pobede. Činjenica je da teško završavamo rezultatski neizvesne utakmice i da lako gubimo veliku prednost.
Protiv Portorika se desilo da od +30 dođemo do +10, protiv Italije od +16 do -5. I to oba puta u intervalu od recimo 5 minuta ukupno. Tu stvarno jeste do selektora, što očigledno nema tu moć da smiri ekipu i da pravi odgovor kada kola krenu nizbrdo. Kina i Južni Sudan jednostavno nisu reprezentacije koje bi bile sposobne za takve serije, ali već Italija ili Portoriko koji igraju brzu tranzicionu košarku jesu. Protiv Dominikanske republike bismo morali u poslednju četvrtinu da uđemo sa +20 da bismo imali relativno mirnu završnicu. Ako se uđe u poslednju četvrtinu uz jednocifrenu prednost, biće loše opet. Mislim da imamo kvalitet da se već na poluvremenu odlepimo na dvocifreno, pa da čuvamo to kako znamo i umemo.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm