Na kraju odličan bilans dana, tri pobede i jedan poraz, ali verovatno onaj najbolniji.
Nema se tu šta zameriti košarkašima. Zaista nema, svaka im čast i hvala ima na svemu. Kao što je Miloš rekao, oba tima su tu odigrala na nekih 70% kapaciteta i u klasičnoj igri mačke i miša bolje su se snašle Švabe. Šteta, ali tako je kako je. Da smo bili na nivou protiv Litvanije ili Kanade osvojili bi. Opet, oni (Nemačka) niti jednu utakmicu izgubili nisu tako da im zlatna medalja pristaje. Kontroverzi sa nekim sudijskim odlukama svakako jeste bilo, izbacile su nas iz takta u nekoj meri ali da li je to baš isključivo razlog poraza ne bih da komentarišem jer to nikad ne bi smelo da dovede boljeg u pitanje.
Dalje, imali smo odbojku gde je rutinski savladana Češka ali to se i očekivalo. Protiv Poljske će već biti pakleno teško.
Fudbal, nimalo nisam oduševljen jer sam gledao samo drugo poluvreme. Okej, bilo je 3:0 pa i tih 3:1 na kraju za nas, ali ipak je to poslednji tim u grupi a greške koje su se javljale u odbrani povremeno su zaista bez komentara i protiv iole nekog ozbiljnijeg tima mi nemamo nikakvih šansi dok se bilo šta u odbrani ne uradi.
Za kraj, Nole !! Što i lepo reče sam "Dizali bi me u nebesa da nisam iz Srbije." Tačka.