Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 607304 puta)

Van mreže Bart

Odg: Sport
« Odgovor #5220 poslato: 03. Avgust 2024. u 20:38 »
Konačno dobra igra i golman brani nesto, mada msm jos uvek da odbrana moze i mora bolje... Msm da Italija nam izgledniji protivnik ako budemo 4. Mesto. Naravno ako pobede Grčku u poslednjem kolu.
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #5221 poslato: 03. Avgust 2024. u 20:45 »
^^ Da, u pravu si. Oni imaju najizglednije šanse da budu prvi. Ko god da bude biće jako teško. Realno su bolji od nas trenutno i jedni i drugi i treći. A Australija nije slučajno nas onako razbila. Ranije su bili autsajderi, ali sad evo dobiše i Mađarsku i biće 2. u grupi.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5222 poslato: 03. Avgust 2024. u 21:53 »
Uh, nije baš poluvreme kakvo smo očekivali i kako smo se nadali. Potpuno ujednačena utakmica za sada. Imali smo u par navrata šansu da se odlepimo, ali nismo uspeli.
Sve što je u napadu funkcionisalo i protiv Amerike i protiv Portorika sada ne funkcioniše.
Jedina dobra stvar je što konačno imamo solidan procenat šuta za 3, Bogdan je proradio, samo da ne forsira neke nerezonske šuteve.

Sumnjam da ćemo gledati išta drugačije drugo poluvreme. Ovi su zapeli svim snagama, znaju kolika im je ovo šansa. Nisam uopšte siguran da ovo dobijamo. Sigurno ni Grcima nije lako dok gledaju. Nadam se da me demantuju u drugom poluvremenu.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5223 poslato: 03. Avgust 2024. u 21:55 »
Jbg sudija nije sudio veliki broj faulova nad nasim momcima, ovi biju ubise nas.. zato je takav rezultat, nek bude i 10ak razlike na kraju.. ne igramo uopste lose, nisam nezadovoljan…

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5224 poslato: 03. Avgust 2024. u 21:59 »
Uopšte nisu naši toliko loši koliko je J.Sudan dobar i u napadu i u odbrani. Ajde trojke, to se i očekivalo, nego su pogodili i gomilu nekih šuteva za 2 sa poludistance što kod nas ne postoji.
Zanimljiv podatak je da je J.Sudan šutnuo samo 4 slobodna bacanja u celom poluvremenu. Znači moramo jače u odbrani.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Bart

« Odgovor #5225 poslato: 03. Avgust 2024. u 22:17 »
Malo se jurimo sa njima... Ovaj Karlik Dzons nije los a dolazi u Partizan  :thumbup:
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5226 poslato: 03. Avgust 2024. u 22:25 »
Gore sudjenje samo u Hagu… ovo je sramota…

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5227 poslato: 03. Avgust 2024. u 22:26 »
Evo i treća četvrtina u istom ritmu. Ušli smo u jurnjavu, a to nije naša igra. Segment u kom nas gaze što je retkost kad mi igramo su ofanzivni skokovi.
Uh, biće ovo baš neizvesno do samog kraja. Svaki put kad odemo na 7-8-9 razlike, eto ovih na 2-3.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5228 poslato: 03. Avgust 2024. u 22:54 »
Najjaci mi je njihov trener sto potencira neku svadju, dramu, čoek nerealan skroz… aloo druze pa kvalitet ne moze da se poredi dal je normalan jbmti sunce 🤣🤣🤣 malo smo se opustili pred kraj, jer smo u jednom trenutku vodili +17, pa su nam dali neke trojke.. sve u svemu, teska ispade utakmica ali je neupitna razlika u kvalifetu..

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5229 poslato: 03. Avgust 2024. u 23:01 »
^^ Teatralnošću je očigledno pokušavao da dodatno motiviše svoje igrače (Počeko fazon).

Na kraju konačno jedna četvrtina u kojoj smo ih nadigrali i završili utakmicu uz dvocifrenu prednost. Videlo se da ovima fali snage i koncentracije na kraju. Ne može Karlik baš 40 minuta da igra na istom nivou.

Bogdan pokidao ovu utakmicu stvarno. Brine lošija partija Avramovića, Dobrića... Marinković je već dugo u nekom kontra-ritmu. Ali raduje i solidna utakmica Micića.

Još jedna zanimljivost. Bogdan je opet šutirao trojke 6/9 kao i na svetskom protiv njih.

Ništa idemo na Australiju. Ne treba bežati od uloge blagog favorita, ali ne očekujem da će biti onako lako kao na prošlim Olimpijskim. Još da vidimo i da li je po žrebu potencijalni protivnik u polufinalu Amerika ili Nemačka.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5230 poslato: 03. Avgust 2024. u 23:05 »
Avramovicu ocigledno nisu legli ovi pamukari. Ponasaju se ko orangutani od klupe i trenera preko igraca do sudija, bar dvocifren broj faulova nije sviran kad je bio nad nasima… ne bih rekao da je dobric bio bas los, imao je cini mi se 2 trojke u pravom momentu.. milutinov je slab, on se mora popraviti, a Micic se popravio ali je imao nerezonski pas pred kraj ali dobro, bice jos bolji kad bude trebalo

Greska, dobric jedna trojka.. malo je zakazao slazem se, pogotovo u odbrani..

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5231 poslato: 03. Avgust 2024. u 23:31 »
Ali sad vidim po statistici da je Dobrić ipak imao jako dobar +/- učinak koji pokazuje sve ono što na prvu ne vidimo (pogotovo zalaganje u odbrani). Uz Gudurića i najbolji po tom parametru, a obojica su imali dobru minutažu, a nisu davali poene. Gudurićevo zalaganje u odbrani je za svaku pohvalu.
Pa barem polovina igrača nisu još uvek na očekivanom nivou. Fali mali Jović koji je bio otkrivenje prethodnog svetskog, sada je potpuno u senci Petruševa na toj poziciji. Mora sa poenima još neko da proradi osim Bogdana, Jokare i Petruševa.
Jesam zadovoljan kako je ispalo na kraju, ali stvarno nisam očekivao da ću 35 minuta da strepim. 🙂 Ono protiv Portorika je bilo daleko opuštenije.

Odbojkaši su se pobedom oprostili od olimpijskih igara. Šteta za tu generaciju. Samo jedan set protiv Slovenije da su uzeli, bili bi u igri za četvrtfinale.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5232 poslato: 03. Avgust 2024. u 23:38 »
Eee bravo, Jovic uopste nije cak ni blizu neke forme… on i petrusev ogromna razlika na terenu, bas sam i ja to komentarisao.. evo Vasa je dobio ocenu 8, Joka 8.5, a Bogdan je igrac utakmice sa skoro perfektnom igrom uz ocenu 9.8, po meni mozda je mogao i 10ku da dobije, bio je i u odbrani na visini zadatka, uz Gudurica kojeg si spomenuo i kojeg sam veceras prvi put moram priznati hvalio i urlao da ga vrati u igru kad je vec zatvorio Jonesa, a Kari ga vadi iz igre..

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5233 poslato: 04. Avgust 2024. u 00:13 »
Upravo je završen žreb. Ono čega smo se i plašili.
Ako pobedimo Australiju, idemo na Amere u polufinalu. Brazil ne može da napravi čudo, a nažalost ni mi. U drugom delu žreba su Nemačka, Grčka, Kanada i Francuska.
Maksimalan domet ovoga puta je bronza protiv Nemačke ili Kanade.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5234 poslato: 04. Avgust 2024. u 00:29 »
Šteta da je ovakvoj ekipi maksimalan domet bronza, ali nazalost tako je.. jedino ako u polufinalu ne naprave neko čudo… otom potom

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5235 poslato: 04. Avgust 2024. u 00:33 »
Jednostavno nismo imali sreće. Ali opet kad pogledaš, ako ne može zlato, nije ni velika razlika između srebra i bronze. Pogotovo što kod bronze pobedom završavaš takmičenje. Ali ajmo korak po korak. Prvo Australija. Pa posle da verujemo u čudo.

A zlato čekamo na Evropskom ako ostanemo u ovom sastavu pojačani mladim nadama Topićem i Đurišićem.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Na mreži mareeram

« Odgovor #5236 poslato: 04. Avgust 2024. u 12:57 »
Ajde da se nadamo čudu i pre polufinala!

Ajmo Kariokeeeee!! 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷 :comeon:

Gledam atletiku, a u stomaku mi igra, pred Đovakov meč.. Prvo Olimpijsko finale za Đovaka u 4 OI!!  :cry:
3:3 protiv Alcatraza do sada, 7. međusobni meč!
Idemoooooooo!

Na mreži mareeram

« Odgovor #5237 poslato: 04. Avgust 2024. u 13:06 »
@Milosh

Što si toliko siguran da Francuska ide do kraja?

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5238 poslato: 04. Avgust 2024. u 13:53 »
^^ Gde sam to napisao?  :) Prvo su im male šanse protiv Kanade, a sve i da njih prođu, sa Nemcima će proći slično kao u grupi. Uz Brazil su najgora ekipa među četvrtfinalistima, ništa nisu pokazali na ovom turniru, čudo ih je spasilo protiv Japana da ne ispadnu već u grupnoj fazi.
Mi smo tu realno od 2. do 4. mesta uz Kanadu i Nemačku, kakva su i bila predviđanja pred OI.
Velike su šanse da iste ekipe kao na svetskom budu u top 4, ali teško da bude isti raspored medalja (teoretski može).
Verovatnoća da Brazil dobije Amere je 0.1% (recimo Ameri zakače svi neki virus pred utakmicu ili takva neka viša sila).
Verovatnoća da mi dobijemo Amere je maksimum 10%. To bi bilo da odigramo 10 utakmica ona jedna u kojoj bi bi sve od početka do kraja bilo na našoj strani. Da recimo celu utakmicu odigramo kao prvih 15 minuta u prve dve, a da njih stane šut za 3. Protiv Portorika su imali očajan procenat šuta za 3 (28%), dok protiv nas uvek imaju 50-60%.

Uskoro počinje Nole. Koliko sam na Vimbldonu pred finale bio pesimista, sada imam neki optimizam. Ne znam jesam li ikada ranije kod Đovaka video ovoliku želju i motivaciju. Zna da je olimpijsko zlato poslednje što mu nedostaje u karijeri. Verujem da će izvući neku nadljudsku snagu da savlada u ovom trenutku boljeg igrača od sebe.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Na mreži mareeram

« Odgovor #5239 poslato: 04. Avgust 2024. u 14:00 »
@Milosh

Nisam onda najbolje razumeo poruku..

Gledam streličarstvo pred Đovakov meč, obožavam ga, odlično je za smirenje..  :grin: