Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 607318 puta)

Van mreže Bart

Odg: Sport
« Odgovor #5300 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:07 »
Zika je zvezdas i svoje glediste zasniva na emotivnom pristupu i nema potrebe za nezgodnijim rečima, tu smo da diskutujemo.

Nema političkog pritiska na reprezentaciju već samo nema vise onog kvaliteta. Smeta ljudima da se veliki klub nekada rasadnik talenata odjednom maltene ugasi. A onda iznikne neki radnički kg i odvede do vrha pa vrati opet na prosek, pa odjednom i zvezda se iz pepela podigne do vrha pa opet nazad, pa sada se stvorio Novi Beograd. Ko, zasto? Ne razumem.
Navijamo za nase tu nema govora za nesto drugo al moramo biti realni i ekipa slabija i igra nije dobra.
Secam se kad kk partizanu bio trener muta nikolic, postizali smo 80-90 kosa al primali 100 i preko e na to mi lici ova nasa igra.
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #5301 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:13 »
Ne razmišlja Žika o Zvezdi do oko oktobra, do EL, fudbal nažalost sve manje pratim... a sve ovo na ovom mestu pišem zbog momaka u reprezentaciji, kojima tesko pada lažna propaganda... ja nisam prvi pisao o vaterpolu i o razlozima poraza i navijanju protiv njih, protiv svoje reprezentacije. Bez obzira na njihov rezultat verujem da je neizbežno ono što sam rekao do kraja godine, pa ćemo se lepo vratiti na ovaj čet i videti ko je gde :)

Hvala kolega valjevac na lepim rečima. Živ bio!
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže Bart

« Odgovor #5302 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:17 »
Jel poznajes nekog iz vaterpolo reprezentacije?
Tu si u pravu ne treba budemo previse ostri zbog neuspeha ako se dogodi... To kao i u zivotu kad ti ne ide svi te gaze i pljuju da ostanes sam u blatu a pri uspehu svi su tu i tapsu te po ramenima. ..
Moramo da prihvatimo da to nije to od pre nekoliko godina i da su ovi momci dali maksimum e sada koliko su mogli i dal ima taktickih greska to je drugo.
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Zika

« Odgovor #5303 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:23 »
 ^^ ^^
Pa nastavićemo o svemu tome u private kad budemo imali malo više vremena, ipak je ovo javno mesto. Jeste teško, pogotovo za članove porodica, piše se sve i svašta, društvene mreže je nemoguće zaustaviti, niti treba... mi treba da postanemo bolji ljudi... ali ajde..

Računica neka je i bila da se spremaju za meč četvrtfinala, a nekako smo došli i do te željene Grčke, mada meni ne deluje to kao dobra opcija  :grin: Videćemo, sve od sebe treba dati i to je to.

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5304 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:24 »
Nema na cemu i drugi put. To su najlepse reči koje sam mogao da ti uputim, najpristojnije i uljudnije, ne zaboravi da ti to provociraš - nešto slično ženama pa poslu kukaju.. Ubedljivo najgori ljudi (pa bio to i moj otac) su ti kao ti, koji raščlanjuju igrače iz reprezentacije na ove ili one boje, mogao sam i da kazem sram te bilo ali mozda ti ljudi slicni tebi ne znaju za sram. Popij malo česmovače vaše zrenjaninske, možda se otrezniš… 💪

Van mreže Bart

« Odgovor #5305 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:29 »
Dobro valjevac spusti loptu. Ima pravo da ima različito misljenje.
I meni palo na pamet mozda i Grčka nije naj protivnik jer ce zele da se osvete za finale od pre 3 godine.
Evo Francuzi se povampirili vode 26 10. Ovaj Jabusele ko mini Ben Valas
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #5306 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:39 »
 ^^ Nema potrebe da se frljate ružnim rečima @ Valjevac, može to uvek na kulturan način. Meni je Žika drag kolega ovde na forumu  i znam da  je Žika Zvezdaš, niti mi to smeta( pa svako kod nas o u kući ima tu podelu na crno/crveno ) ali ne volim da se upire u prstom u nešto što veze nema sa istinom. Dobro znamo koji se naš klub favorizuje u svim ekipnim sportovima (osim sada malo u košarci gde je podjednako) i savršeno se poklapa sa .... Nećemo ipak o politici  :grin:   

Van mreže Bart

« Odgovor #5307 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:42 »
 ^^ Meni smetalo sto je Žika bio Melenčanin od 14.12. Do 17. 12. 2018. Godine, a drugim danima mi to nije smetalo :rofl:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5308 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:43 »
Nijednu ruznu rec mu nisam uputio.
 A to dal je veliki zvezdas ili veliki novopazarac znas kolko me pogadja, ja san veliki Srbin i komentarisem reprezentaciju a ne klub ovaj ili onaj. To provlacenje politicke konotacije u potpunoj NEISTINI nece mu proći, nas 6 miliona zna sta je trenutno problem u vaterpolu i sta je istina, a on nasao nesto da fillzofira i da se pravi pametan..

Van mreže Johnny colchonero

• **
  • Starost: 25
« Odgovor #5309 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:51 »
Ma od fk CZ se uzimaju pare u stranku i deo odvaja Partizanu.
Transferi debelo u plusu, Gasprom i LŠ ucesce i oni odvajaju od usta, dovode raspale igrace Pumu iz Paname i slicne, namerno slabe tim svesno, a ne zato sto Mrkela i Terza nemaju pojma, dok Partizan doveo 26 igrača bez da je prodao  i koga, bez ucesca u Evropi, i posle kazu nije Vazura uspesan, nego napadaju coveka zli ljudi, tvrde da je postavljen da saucesnik bude i drzi 2. ili 3. mesto bez da pomisli na titulu ili neki uspeh u Evropi
I onda kažu drzava gura Zvezdu a Partizan ucestvuje u tome jer su i tamo postavili svoje ljude, nije fer, daj realno da neko razmisli i sagleda.

Tako i za VK i generalno jadna Zvezda koja je i protiv svega i svakoga apsolutni prvak godinama
 :grin: :grin: :grin:

Van mreže Zika

« Odgovor #5310 poslato: 06. Avgust 2024. u 18:52 »
@valjevac
Samo obriši onaj deo o ženama, može da se razume na jedan način koji nije baš lep, blago rečeno.

Što se tiče ostalog, ne zameram iskreno. Nemam ja nameru da nekoga ovde provociram, žao mi je ako je tako ispalo. Opet kažem, vratićemo se za par meseci i analizirati moje reči, nažalost...

@risbo

:tu: Bog će dati da uz pivo,.možda taman za doček sportista da se organizujemo u BG, ukrstimo stavove o ulaganju u klubove u prethodnom periodu, to je preširoko za kuckanje  :grin:

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #5311 poslato: 06. Avgust 2024. u 19:07 »
 ^^ Baš preširoko  :D Ali ova tema će skroz skrenuti sa teme našeg teškom mukom izborenog polufinala 😬 ali ste ga nepotrebnim  uplitanjem klubova odveli u drugi smer gde postovima nema kraja  :)
Ja imam 1000 argumenata da sam upravu i da dokle god je ovoga što sada gledamo - dotle će CZ biti jedini "Srpski klub" neustrašiv na ovim prostorima  ;) Ma neću dalje jer bi napisao poentu a to je gorući trenutni problem vansportski a ovakav sadržaj je idealan da se skrene sa pravog puta.. 👍
Zato bolje da ti kažem da si za sve upravu, da se CZ godinama ugnjetava, uništava, da se drugi klub favorizuje u svim kolektivnim sportovima i da cveta cveće i u ovoj suši  :)

Van mreže Bart

« Odgovor #5312 poslato: 06. Avgust 2024. u 19:08 »
Realni sve sto si napisao je tačno svi mutni...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Zika

« Odgovor #5313 poslato: 06. Avgust 2024. u 19:26 »
Ja nisam nigde rekao da je sportsko društvo Zvezda ugnjetavana, dobijaju i direkt pare i sponzore... ali realnost je da identičan tretman ima i sportsko društvo Partizan.

No, nisam ja nigde prvi započeo razdvajanje prema bojama, ja iskreno navijam za Partizan kada igra protiv stranih klubova, verujem da na ovakvom mestu većina nas ima isti takav stav.

Poenta je da se momci u vaterpolu podrže bez obzira da li se VK Partizan raspada ili ne.... a neće se raspasti, opet će dobiti dovoljno para kao i uvek što je, samo što nije lepo da se to radi preko potencijalnog neuspeha reprezentacije koja brani duplo zlato!

I ostajem pri prognozi da možemo do 7 medalja, mada sam računao za basket jednu sigurnu... ali eto na kraju i Letonija i mi bez ičega, a tek USA... baš čudno sve.

Van mreže Georgi Zahariev

• **
  • Starost: 56
« Odgovor #5314 poslato: 06. Avgust 2024. u 19:50 »
Поздравления!
Сърбия е на полуфинал за олимпийската титла по баскетбол.
Йокич показа, защо е считан за най-добрия баскетболист в света.

Van mreže Bart

« Odgovor #5315 poslato: 06. Avgust 2024. u 19:51 »
Da promenimo temu. Djovak donirao nagradu od medalje 200k evra u humanitarne svrhe. Svaka cas, legenda je legenda.
Druga je tema zasto nasa drzava mora da daje najveće nagrade...  :hm:
Treća tema je mozda najinteresantnija. Zasto je Troicki dobio nagradu... Sta je uradio kad ga Djovak pitao sta da radim on reko ti to znas najbolje  ;) :rotf:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5316 poslato: 06. Avgust 2024. u 20:03 »
Koji je izvor te info za Novaka, ja ne mogu da pronadjem? Verijem da jeste ali gde si čitao..

Van mreže Bart

Do 25.09. 385.7mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5318 poslato: 06. Avgust 2024. u 20:33 »
Ako je, svaka mu cast.. to sam i predpostavio da ce uraditi, sta njemu znaci 200k, realno…

Van mreže Bart

« Odgovor #5319 poslato: 06. Avgust 2024. u 20:57 »
 ^^ tolko uzme kad prodje prvo il drugo kolo GS-a verovatno...

Sad nase sa Italijankama, bice bas tesko... Ali ima nade... Verujem da Eram to sad prati il gleda opet Koale kako skaču  :grin:
https://youtu.be/AJWqX2QiB0Q?si=KQX3RKDUl_SxxPRc
Do 25.09. 385.7mm