Ja bih rekao ovako: po tradiciji u vaterpolu, ako je suditi i po utakmici juce sa Grcima, merikanci nemaju sanse, jer ja gledam ovako, mi smo u vaterpolu nesto sto su oni u kosarci.. Ko kad bi igrali Real Madrid to smo mi, a oni recimo Club Brugge.. i znanje, i iskustvo i tradicija sve je na nasoj strani.. naravno opet treba biti obazriv, ipak smo odigrali u grupi katastrofa i jucerasnja pobeda ne mora nista da znači.. Mislim, 100% sam siguran da prolazimo u finale, ali ne ostavlja mi utisak da ćemo odbraniti Olimpijsko zlato, ko god da bude u finalu ili rvati ili madjari mislim da su znatno jaci od nas.
A sto se tice kosarke, podsetio bih da su nam u grupi Ameri dali 18 trojki, danas ako ih ne krene šut za 3 i ubace nekih 11-12 trojki moze da bude svasta i ne bih vec proglasavao njih za pobednika.. punih 20god je proslo otkako je Argentina osvojila 2004, zasto sad ne bi mogli i mi da budemo ti koji cemo da osvojimo? Treba danas samo da bude sto jaca odbrana, da bijemo sto jace i da ih spustimo na 80-90 poena maximum.. red je neko i prepotentne dopingovane seljacine da spusti na zemlju 💪