Prethodnih 6 sezona 3 puta smo ušli, dva puta zaustavljeni na poslednjem koraku, posebno boli nesrećni remi protiv Makabija u Beogradu i odlazak Dejana Stankovića
Od tada mi je fudbal u drugom planu, ali pratim kad god mogu i verujem da kao favoriti dobijamo nezgodne Norvežane.
Što se uspeha u LŠ tiče, nažalost uvek smo imali 2 prejaka tima u grupi, a dva puta smo izgubili bitku za treće mesto protiv Olimpijakosa i Young Boysa protiv kojih smo realni mogli bolje... Izgubio se taj srž domaćih igrača, previše stranaca koji ne prave razliku i mislim da je to glavni razlog zbog kog nismo još uvek napravili sledeći iskorak.
Što se košarke tiče, u Zvezdi je sada veoma jaka osnovica domaćih iskusnih igrača, uz CMM-a, Kenana, Bolomboja i Yaga verujem da konačno možemo makar u prvih 10 tj da ne završimo u grupnoj fazi kao u svim prethodnim, osim sezone 17/18 ako se ne varam. Samo da nas povrede zaobiđu i da konačno imamo makar 2-3 igrača u formi u istom momentu.
KK Partizan mi se nenormalno sviđao prethodne dve sezone, pogotovo prošle. Ne mogu da verujem da su Kaminski, Caboclo i Avramović onoliko pali u toku sezone. Da nije veliko ime na klupi, siguran sam da bi trener dobio otkaz negde na polovini sezone, međutim Obradović je na kraju ostao i rasterao ceo tim... po mom mišljenju greška, teško će naći novog Lideja koji će onako da gine za tim, neretko i preterano, Naneli koji je mogao da pogodi sve što baci, Panter koji je naterao na hiljade dece da zavole Partizan, pa i svi ostali, jedino mi se nekako nije uklapao Jaramaz.
Sada je dovedena nova kolonija stranaca od kojih opet moraš da se nadaš da će razumeti šta je Partizan i da će davati 150% sebe kad treba, a nije svako Lesort, realno... Jedino Vanja, za kog verujem da će biti kapiten, ali fali barem još 2-3 dobra domaća igrača.
Svedoci smo ove 4 sezone da država ima para za dva košarkaška kluba da dobiju verujem jednako i to ne male iznose, a Partizan ima i veći budžet jer više skupi od Zvezde od navijača. Verujem da je Obradović pogrešio ove sezone ali ajde da se nadamo da u doselekciji nekim čudom može dovesti još nekog od naših pa da se ćeramo kao ljudi
Generalno El, prejaki Panatinaikos i osnaženi Fener mislim da su sigurica za F4.