Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 607291 puta)

Van mreže mareeram

Odg: Sport
« Odgovor #5480 poslato: 11. Avgust 2024. u 21:11 »
@valjevac

Samo tako, samo promoviši svađanje sa sisedima, fuj..
Umesto da se posle toliko godina ide u normalnom, smeru, mi ćemo tako.. :confused:

@ Bart

Već imam za šta da čekam LA Olimpijadu, da vidim žiku na stadionu kako nosi zastavu..  :laugh: :grin: malo će mi lakše pasti postolimpijska depresija sada...  :cf:  :grin:

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5481 poslato: 11. Avgust 2024. u 21:28 »
A gde sam ja to promovisao 🤣🤣

Van mreže mareeram

« Odgovor #5482 poslato: 11. Avgust 2024. u 21:47 »
Aaaaaa upao nam Haiti sa ogromnom zastavom u kadar na ceremoniji zatvaranja... Mamicu im... To je jer nema Žike tamo, da napravi red..  :cry: :morning: :grin:
Naš Žika, stegonoša..

Van mreže Bart

« Odgovor #5483 poslato: 11. Avgust 2024. u 21:55 »
Zika podelio dunju, sto i meni obecao, pa se ovi naši napili kad dobijali bronzu...
Prosirio tržište  :grin:
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #5484 poslato: 11. Avgust 2024. u 22:27 »
Žika u epizodi "protiv satanizma"...  :grin: :grin:

Koala nije nosila zastavu na zatvaranju, a nisam je ni video posle kad ulazili ostali sportisti.. E pa nećemo tako da se igramo braćo skauti..  :ranting: nisam verovao, ali stvarno, satanizam na delu..  :rools: :cf:
Pravda za Koalu! ✊🏽 

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #5485 poslato: 11. Avgust 2024. u 23:45 »
Daleko je, ali Žika se nada da bi mogao uživo pratiti OI 2028. u LA... To vidim kao jedan događaj koji će pružiti priliku Amerikancima da pokažu sve dobro što su doneli svetu, malo za promenu od svakodnevnice gde pokazuju uglavnom veoma loše stvari.

Ovu olimpijadu ću upamtiti po Đokovićevom amin na priču o GOAT-u, po diskriminaciji Rusa i Belorusa i po najboljoj košarkaškoj utakmici u istoriji naše košarke.
Posebna čestitka zlatnim vaterpolistima, 2 800 000€ (ako se nešto nije menjalo) će ipak otići njima, zasluženo... Mnogo je lepo biti uz naše kada je najteže, lako je pljuvati kad ne ide.

Ove ceremonije kao i uvek, ja sam inače veliki liberal, ali na nametanje nečega uglavnom imam radikalniju reakciju. Svako od nas neka donese sud o svemu, meni iskreno ništa nije posebno zasmetalo ali mi se ništa posebno nije ni dopalo.

Sutra se nadam spektakularnom dočeku, Bože zdravlja preko 50000 ljudi, a možda uspem da se slikam i sa zlatnom medaljom  :tu: Ispratiću ulazak FK Crvene Zvezde u LŠ, a onda odmor od sporta do početka Evrolige, gde očekujem istorijsku sezonu Zvezde i dobru sezonu Partizana
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže mareeram

« Odgovor #5486 poslato: 12. Avgust 2024. u 00:29 »
Oooo pa želim ti @Žiko, ako tako bude trebalo da to i ostvariš..  :nnc:  :comeon:

A šta ti je na zatvaranju zasmetalo? Meni je bilo klasično baš, olimpijsko, na stadionu, za razliku od malo avangardnijeg otvaranja..

Meni je bilo jako čudno što je Sifan Hasan došla pokrivena, a inače ne trči pokrivene glave..  :confused:
I genetalno je čudno što je ženski maraton odabran da bude na stadionu za zatvaranje, uvek je bio muški, mada kapiram da je gender equality, i genralno su i stavili zadnji dan ženski maraton, kao i žensku košarku da zatvori OI od sportova, ali opet mi je malo neobično, navikao sam na muški maraton na stadionu i himnu zemlje iz koje je zlatni maratonac, a ne maratonka na zatvaranju..

Nažalost jedna od stvari po kojima ću i ja pamtiti je odsustvo Rusije i Belorusije.. U mnogim sportovima mi fale baš Rusi..  :cry: to stvarno više nije fer..

Van mreže mareeram

« Odgovor #5487 poslato: 12. Avgust 2024. u 00:45 »
@Žika

I zato mi je ova priča o ruskoj ritmičkoj gimnastičarki i timu Kine, koji je pod njenom palicom, doneo prvo zlato Kini ikad u ovom sportu, posebno draga, sa ovih OI..  :laie:

https://x.com/CarlZha/status/1822478974813127068?t=gW30R5Grdsw_1CVDmWAJpA&s=19

Van mreže mareeram

« Odgovor #5488 poslato: 12. Avgust 2024. u 00:50 »
A to što dva rvača iz Rusije donela prvu medalju Albaniji na OI ikad, i to dva,  a nama ništa, nama "daju" gore rvače, a
Albaniji bolje, što donose medalje..ts, ts, ts...sramota. :morning: :grin:

Inače pamtiću po tome da su pale prve medalje za Albaniju (2), Santa Luciju (2), Capa Verde - Zelenortska ostrva (1), Dominiku (1) i Izbeglički olimpijski tim (1)

Van mreže Zika

« Odgovor #5489 poslato: 12. Avgust 2024. u 01:54 »
Pa za mene je glavni događaj na zatvaranju gašenje olimpijskog plamena, a ono je izgledalo kao gašenje kandila. Očekivao sam onaj balon da doleti, uz pomoć Toma Kruza, na stadion "Francuska" pa da se plamen ispod ugasi  :confused:

Inače, pored znanja geografije i toponima (možda samo jedan čovek u zemlji zna više  :grin: ) moram da ti odam priznanje na znanju i praćenju sporta, pogotovo na ove "sporedne"  :thumbup:

Baš gubi smisao ovo za Albaniju, nikad ništa nisu osvojili i sad odjednom dve bronze, i to Rusi iz Čečenije ako se ne varam... smešno, a još smešnije da jedino "naši Rusi" nisu napravili ama baš nikakav rezultat.

Van mreže mareeram

« Odgovor #5490 poslato: 12. Avgust 2024. u 09:49 »
Hehehe, hvala @Žiko!  :grin:

Van mreže Zika

« Odgovor #5491 poslato: 12. Avgust 2024. u 14:22 »
Da mi se ne naljuti Bart, i on ima veliko znanje  :laugh:

Izgleda neću moći danas u BG na doček  :cry:

Van mreže Bart

« Odgovor #5492 poslato: 12. Avgust 2024. u 15:08 »
Nema sta da se ljutim i ja kazem da Eram ima ogromno znanje, vise od mene sigurno poznaje te da kazem sporedne  :) Ali zaista to sto ga zanima i prati je za pohvalu. Zavrsise se Oi, da kazem neka pozitivna stvar o kojoj je ceo svet okupljen. A sto nisu zvali Majdova i ona njegova izjava za medalju  :)
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #5493 poslato: 12. Avgust 2024. u 15:33 »
Ma Žabićku su trebali. Ona kao da je medalju uzela, koliko je mečeva dobila i još pobedila olimpijsku prvakinju dan nakon osvajanja zlata, u ekipnom takmičenju..

Van mreže Bart

« Odgovor #5494 poslato: 12. Avgust 2024. u 20:50 »
Očekivano najveće odusevljenje na dočeku za Djovaka al mene odusevila podrška i selektoru vaterpolo reprezentacije. Stvarno koliko se trudio i kad nije islo, zasluzio je :worthy:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže man

• **
  • Starost: 47
  • U nadi je spas!
« Odgovor #5495 poslato: 12. Avgust 2024. u 21:07 »
Žiko Zvezda će da uđe u Ligu šampiona onoga trenutka kada ja budem zaigrao za njih. A to znači nikada. A ako bi i ušla igrao bi stalno 4+,Zvezda prima 3 gola, gg 4+, 5+ itd. Ustvari bolje da uđe da bih dizao pare, ali nema ništa od tog ulaska. Realno nema ona šta da traži u ligi šampiona.
A što se tiče Evrolige naravno da se očekuje da Zvezda NE bude među 6 timova koji direktno prolaze, standardno.Neće biti ni 7. ni 8. mesto. Možda budu 9-i ili 10-i na jedvite jade, mada ne verujem. Svakako će ispastii pre četvrtfinala, ili u razigravanju za četvrtfinale. Standardno neće proći. Za Partizan ne znam, videćemo.
« Poslednja izmena: 12. Avgust 2024. u 21:22 man »
Ne mogu da verujem da imam 46 godina,a još volim sneg kao malo dete!

Van mreže Zika

« Odgovor #5496 poslato: 12. Avgust 2024. u 22:43 »
 ^^ ^^
Prethodnih 6 sezona 3 puta smo ušli, dva puta zaustavljeni na poslednjem koraku, posebno boli nesrećni remi protiv Makabija u Beogradu i odlazak Dejana Stankovića  :cry: Od tada mi je fudbal u drugom planu, ali pratim kad god mogu i verujem da kao favoriti dobijamo nezgodne Norvežane.
Što se uspeha u LŠ tiče, nažalost uvek smo imali 2 prejaka tima u grupi, a dva puta smo izgubili bitku za treće mesto protiv Olimpijakosa i Young Boysa protiv kojih smo realni mogli bolje... Izgubio se taj srž domaćih igrača, previše stranaca koji ne prave razliku i mislim da je to glavni razlog zbog kog nismo još uvek napravili sledeći iskorak.

Što se košarke tiče, u Zvezdi je sada veoma jaka osnovica domaćih iskusnih igrača, uz CMM-a, Kenana, Bolomboja i Yaga verujem da konačno možemo makar u prvih 10 tj da ne završimo u grupnoj fazi kao u svim prethodnim, osim sezone 17/18 ako se ne varam. Samo da nas povrede zaobiđu i da konačno imamo makar 2-3 igrača u formi u istom momentu.

KK Partizan mi se nenormalno sviđao prethodne dve sezone, pogotovo prošle. Ne mogu da verujem da su Kaminski, Caboclo i Avramović onoliko pali u toku sezone. Da nije veliko ime na klupi, siguran sam da bi trener dobio otkaz negde na polovini sezone, međutim Obradović je na kraju ostao i rasterao ceo tim... po mom mišljenju greška, teško će naći novog Lideja koji će onako da gine za tim, neretko i preterano, Naneli koji je mogao da pogodi sve što baci, Panter koji je naterao na hiljade dece da zavole Partizan, pa i svi ostali, jedino mi se nekako nije uklapao Jaramaz.
Sada je dovedena nova kolonija stranaca od kojih opet moraš da se nadaš da će razumeti šta je Partizan i da će davati 150% sebe kad treba, a nije svako Lesort, realno... Jedino Vanja, za kog verujem da će biti kapiten, ali fali barem još 2-3 dobra domaća igrača.

Svedoci smo ove 4 sezone da država ima para za dva košarkaška kluba da dobiju verujem jednako i to ne male iznose, a Partizan ima i veći budžet jer više skupi od Zvezde od navijača. Verujem da je Obradović pogrešio ove sezone ali ajde da se nadamo da u doselekciji nekim čudom može dovesti još nekog od naših pa da se ćeramo kao ljudi  :tu:

Generalno El, prejaki Panatinaikos i osnaženi Fener mislim da su sigurica za F4.

Van mreže mareeram

« Odgovor #5497 poslato: 12. Avgust 2024. u 23:26 »
Bio na dočeku, baš je bilo dobro... Ja nikad nisam bio, pa rekoh ajde sad. I da vidim Jokića, Đovaka i sve ostale.. .. Čak sam i ja pevao ono "Preko Rumije, Lovćena, Kosova" kako već ide, pa sad vi vidite koliko je sati..  :grin: :rofl:

Van mreže Bart

« Odgovor #5498 poslato: 13. Avgust 2024. u 09:11 »
 ^^ A sto to ne bi pevao?  :confused:

Ziko tebi mora odg za Partizan... Jednostavno situacija je bila takva da su dostigli maksimum pre 2 sezone i ove prosle jednostavno bili istroseni...Ok Ledej gine al ga u napadu cele sezone nema, Naneli odigra jednu pa ga nema 4,5 utakmice... Panter van forme a i cini mi se da ga procitali malo... Svidja mi se ovaj Karlik Dzons dobre stvari je pokazao u repki... Bonga isto zahvalan igrac, ovi ostali videcemo... Kaboklo nista toliko nije pokazao prosle godine, ne verujem da ce ostane... To sto nema domacih igraca a realno koga da dovedemo... Ne znam ni ja, nema vise talenata kao pre... Nasa liga ne postoji...

Inace Popirin osvojio masters u Kanadi  :O
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5499 poslato: 13. Avgust 2024. u 09:45 »
Provalio sam da ovaj Eram promoviše drugosrbe na ovom forumu.. Majko moja… kaze čak sam i ja pevao veseli se srpski rode, mozes misliti.. jbmti dan. 🥲