Baš dosta ljudi bilo sinoć, bio sam predaleko ali sam uspeo telefonom da vidim bar nešto
Što se tiče EL trebalo bi da je CZ jača u odnosu na prošlu godinu jer je zadržala dosta igrača nosioca i dovela dobre igrače a oterala škart. Realan domet od 7 do 12 mesta, zavisi kako kliknu.
Što se Partizana tiče, velika dilema šta će biti, potpuno nov tim, može da bude i 5/6 a može i iznad Albe i Asvela 😬
Za domaće igrače se ne bih složio, zna se ko ima monopol na sve što valja. Pa preko Mege odmah u NBA gde većina propadne (čast izuzecima)
Oba naša kluba bi instant rezultate u EL,i tu dolazi do toga da prevladaju stranci i gotov proizvod, uz ponekog mladog koji uglavnom greje klupu. Zvezdi fali bek šuter koji u rukama ima 20+poena, i još jedan dobar centar, Partizanu sada fali prva opcija na poziciji 4 ili 3/4 i takođe bek šuter jer ne znam ko će uopšte i biti prva i druga opcija u napadu
Ono u šta sam siguran je da će Partizan imati daleko jači i čvršću odbranu za razliku od prošle godine, ima tu nekoliko igrača koji su defanzivne zveri i mogu da brane i po nekoliko pozicija u preuzimanju 👍
Edit: Pitao Sveta da li ima interesovanja ove godine za Fantasy