Slažem se, Joe. U kriznim vremenima 'povučena je noga' za prebacivanje para od kojih fudbal živi. Pune se samo džepovi fudbalera, a klupski fondovi od prodatih ulaznica skupljaju paučinu. Tako je pojeo ćar vajdu.
A to da ne volimo reprezentaciju... Pa, ja sam kao neki patriota. Volim Srbiju, pa ma kakva ona bila. Činim za svoju zemlju šta je u mojim mogućnostima (putem svog profesionalnog angažmana). Predstavljam je najbolje što umem u susretima sa drugim ljudima. I bolelo me je što se zviždalo na 'Hej Sloveni...', jer smatram da je himna, kakva god da je, dužna poštovanja, bar iz pristojnosti (obaška što sam malo stariji, pa imam lepa sećanja vezana za vreme kada je ona bila poštovana). Sada se, izgleda, ljudi okupe da otpevaju 'Bože pravde', jer je to in (volim i ovu pravu himnu, da se razumemo), a ne iz nekog poštovanja prema svojoj zemlji (iako će takvi najglasnije da kliču 'Srbija, Srbija...' a ne znaju ni šta će da urade za tu Srbiju kojoj kliču, osim da ponekad nešto sruše u besu).
Kako god da bude, okrenimo se malo našem sportu, sportskom ponašanju, toleranciji i korektnosti. Mi na ovom forumu smo pokazali da se i to može. Opet mi je postalo uživanje ostavljati postove.
Izvinjavam se ako mislite da je ovo off. I meni se učinilo da pre treba da ode u Chat... ali neka je tu gde je. Vratimo se sportu.