Miloše kako si uspeo da dođeš do karata?! Svaka čast.
Uh, mogu ti reći da nisam baš tako lako, preko jednog prijatelja.
Toliko mi je bilo stalo da prisustvujem utakmici, i dao sam sve od sebe da dođem do karte. I zaista bi bilo glupo da nisam, jer sam bio na svakoj utakmici reprezentacije od kad sam u Beogradu, čak i onoj protiv Bugarske koja se igrala na +3°C, a onda da propustim ovaj spektakl...
Joe, nisam ja rekao da su naši razočarali, samo mislim da su mogli i bolje. Jednostavno se osjećao pritisak, kao i na utakmici protiv Austrije u Beogradu. Ja sam se potajno nadao da će se ponoviti ona igra od kraja prošle godine kada smo u tri utakmice postigli 12 golova protiv solidnih ekipa, a pritom primili samo 2 (vjerovatno znaš na koje utakmice mislim). Ipak su i naši igrači bili svjesni da remi 90% rješava posao po pitanju odlaska na SP, pa zato i nisu mnogo napadali u drugom poluvremenu... Siguran sam da će već u sledećoj utakmici protiv Rumunije promijeniti taktiku i igrati mnogo ofanzivnije i da će definitivno riješiti pitanje odlaska u Južnu Afriku. Mada, ne treba ni Rumune podcijeniti, vidjeli smo kako su se borili u Francuskoj. Ako ne ništa, oni su najzaslužniji što imamo 4 boda više od Francuza. Nadam se da to neće pokvariti u oktobru.