Bio sam na utakmici. Čist penal nije dosudjen za Vojvodinu u poslednjim minutima meča zbog čega će verovatno sudija dobiti slabu ocenu jer je direktno uticao na rezultat, ali da je Vojvodina izjednačila bilo bi nezasluženo.
Izgleda da se još nisu otreznili od slavlja posle pobede 3:1 protiv Partizana. Očajno smo igrali, nismo tri pasa vezali. Do kraja sezone me zanima samo finale kupa protiv zvezde.
Ja sam gledao prenos na tv-u, i mogu reci da se stvarno mogao suditi penal za Vojvodinu u tim zadnjim minutima, odbranbeni igrac Spartaka se bacio na zemlju u trenutku kada je sutirao igrac Vojvodine, i pogodila ga u ruku, to se lepo videlo. Eee sad da je sudio penal ne bi pogresio, verovatno je on tako primetio da nije bilo namere igraca Spartaka da igra rukom, ovo su takve situacije kada je tesko biti pametan, posto se nemoze ustanoviti da li je bilo namere. Meni sto se nije svidelo na celom mecu je gest fudbalera Vojvodine ( onaj Afrikanac), kada je glavom udario igraca Spartaka namerno usled koskanja. Jeste da je dobio crveni karton, al mislim da je to slaba kazna, ja bi to kaznio jedno pola godine odsustva sa terena i cao, i vise mu ne bi palo na pamet da tako nesto radi, radilo se to o igracu bilo kojeg tima.
Da Milose i za nas Suboticane veliko iznenadenje! Mi smo se zazelili fudbala, pogotovo oni koji su pratili Spartakove igre, i isli na njihove utakmice jos kad su bili prvoligasi devedesetih, i ja sam isao kao klinac na utakmice. Onda dolazi mnogo godina bez Spartaka u prvoj ligi,i evo najzad opet prvoligaskog fudbala u Subotici. Ee sad plasim se da ako Spartak bude treci, i bude igro u Evropi, da te utakmice nece igrati u Subotici, zato sto nemamo ni reflektore, a ni elektronsku rezultat tablu. Teren i ceo stadion je super, to znaju koji su bili u Subotici, samo da se postave plasticna sedista na celom stadionu.