Srbine, ponavljaš se sa tom pričom već neko vreme..
Lično, nisam navijač niti Zvezde, niti Partizana, niti Vojvodine niti nekog drugog kluba, prvenstveno jer smatram da imam važnijeg posla od toga da budem na utakmicama, palim stadione, lomim stolice, vređam druge ljude, gađam ih petardama, flašama, limenkama, ili da gledam nameštene utakmice i timove pod sudijskom protekcijom, itd..
Bio sam i na utakmicama Partizana, i Zvezde, svojevremeno, i gledao i jedan i drugi tim kada su igrali kvalifikacije za LŠ, i nije mi bilo bitno crno ili crveno, i nikada mi nije bila jasna ta mržnja i netrpeljivost između ova dva kluba.. Znači ja pričam iz perspektive neutralnog, a verujem i još par kolega koj su svoje mišljenje izneli iznad, i da je bilo koji drugi klub, pa i Zvezda naravno, ovako dobila utakmicu istu priču bi pričao.. Doduše, ne znam stvarno zašto, jer tome što se oduvek radilo u srpskom fudbalu leka nema niti će ikad biti. Kakvo društvo takav i fudbal, lopovsko - lopovski, mafijaško - mafijaški..
Dakle ne bitno koji je klub u pitanju, ako su neke pare tu, tu je i interes i grabež!
Ne branim ni Vojvodinu, daleko bilo, onako izaći na teren, to se još samo kod nas dopušta..
Pitam se šta će Partizan uraditi u LŠ naredne godine.., verovatno niš posebno kao i uvek, daj bože da grešim, ali ako ne može da pobedi jednu Vojvodinu kako će tek neke osrednje klubove sa kojima bude igrao u kvalifikacijama, ili eventualno u grupi ako se kvalifikuje..
EDIT: Sa uživanjem sam gledao sve te utakmice Srbine na svim tim sportovima, i bio stvarno srećan zbog pobeda, ali ovde je reč generalno o srpskom fudbalu.., i stanju u istom.