Ok je to brate shto ti nisi vatreni navijach ni jednog kluba,ali ne razumem o kakvoj nepravdi prichash :?:
Evo poslednji put se trudim da dokazem neshto i poslednji put analiziram:
Mozda je Krstajic bio u ofsajdu ali ni u jednom trenutku nije dodirnuo loptu,a kasniji nastavak akcije nema nikakvih dodirnih tachaka sa Krstajicem tako da je gol potpuno regularan,chak se ni igrachi Vojvodine nisu bunili u tom trenutku,nego su pretpostavljam po izgubljenom mechu gledali snimak i trazili zashta sve mogu da se uhvate i svaku mogucu sudijsku geshku na njihovu vodenicu trazili,ovaj gol je po svim fudbalskim pravilima regularan...
dalje:
Vojvodina postigla izjednachujuci gol iz chistog ofsajda(a da ga nije postigla svega ovoga ne bi bilo)
Penal za Partizan chist ko suza!
Ponshten gol Vojvodine (drugi) potpuno opravdano jel je Mojsov prvi povukao Savica vec ga spustio dole a kasnije je nastalo obostrano povlachenje jel je Savic pokushavao da se uzdigne gore jel ga je ovaj vukao dole,dakle u svakom sluchaju opravdano ponishten gol,jel je Mojsov prvi nachinio faul i onemugucio Savica da odreaguje maksimalno...
I evo nedosudjen penal za Vojvodinu,mozda jedina situacija u kojoj je Vojvodina donekle oshtecena(a toliko buke oko neke nepravde :o) dakle jedina,evo kontakta je bilo,ali Trajkovic je posle toga nastavio neometano da se krece i shutirao,pa tek onda pao u tome je razlika izmedju dva penala,ali da ne bude da sam pristrasan recimo da je Vojvodina tu donekle oshtecena,a shta je sa Partizanom prvo chekamo da oni ispune neki njihov hir i odlazu utakmicu 30 min ok,onda daju gol iz chistog ofsajda,provociraju celu utakmicu,napushtaju teren i na kraju prichaju o nekoj nepravdi tuga, Sudijskih greshaka je bilo,ali na obe strane tako da mogu samo da se** kada ne mogu da osvoje nishta a imace priliku da se dokazu u evropi pa cemo videti koliko vrede,bojim se samo da ih tamo neko ne pokrade i nek pokushaju u evropi kada budu ishli na gostovanja da odlazu utakmicu jel im kasni autobus sa navijachima,i ako sudija u evropi sluchajno ne bude sudio onako kako se njima svidi,odmah nek napuste teren odmah!! Pa da vidim kako ce se provesti,zabranili bi im sva takmicahnja na nekoliko godina!
Samo kazem sve ce se pokazati ko koliko vredi i ko je bolji,mada se to vec pokazalo,ovo je 4-ta uzastopna titula Partizana jasno je da smo u Srbiji bez premca a oni samo neka se bune,a u evropi nek popijaju shamare od koga stignu i ne mogu da projdu drgo kolo kvalifikacija,a ovde su veliki i mogu da napistaju teren kada oni hoce!
EDIT: Kada sam rekao 4-ta uzastopna titula mislio sam na prvenstvenu,a ne na kup... al nebtno,uglavnom dominiramo!!