Ne mogu da shvatim kako možeš da navijaš za tim iz drugog grada, i protiv tima iz svog grada? Za mene je tako nešto neshvatljivo.
I to Ivanjica ima odličan tim koji već godinama ostvaruje dobre rezultate u prvoj ligi, a ti navijaš za drugi tim. Koji je razlog?
Ti si jedini od svih klubova na svetu celom u mom srcu jedini klub si koji postoji jer ja volim samo tebe,mrzim zvezdu ofk rad olimpijakos juventus,bash me briga za njih sve, jer ja zivim za tebe Partizane volim teee !! na nana nanana(josh da mozesh da chujesh kako je melodichna pesma
) u ove klubove u delu pesme gde se pominje olimpijakos itd, slobodno mozesh da dodash i javor jel me ne zanima ni malo, nznm kako da ti objasnim pa sam pokushao sa ovom pesmom,samo jedan klub postoji za nas Grobare,koliko mi je radosti srece naravno u tuge(mnogo manje) doneo u zivotu,samo pravi navijachi mogu da razumeju ovo o chemu pricham,bukvalno ceo zivot zivim za Partizan,takva ljubav ne moze da se poredi ni sachim,vishe mi je on doneo radosti u zivotu od roditelja... pokushao sam delimichno da ti objasnim,znam da je teshko shvatiti ako nisi navijach ali eto...
Kakva euforija mene uhvati pred utakmicu to ne moze da se opishe... jedva chekam sutra
Evo josh jedna pesma chisto zato shto sam upao u euforiju
Da volim crno-bele ponosno kazem svima,volim to slavno ime i divim se samo njima,volim to slavno ime i divim se samo njima, na svetu nishta vece ne moze da postoji nego shto je nasha ljubav prema crno-beloj boji, nego shto je nasha ljubav prema crno-beloj boji,ljubav prema klubu ne moze da prestane dok zivim klicacu njemuu VOLIM TE PARTIZANE!!
http://www.youtube.com/watch?v=k4WFoVPDfiU