Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 605945 puta)

Van mreže Aleksa

Odg: Sport
« Odgovor #1960 poslato: 12. Januar 2017. u 22:53 »
Da li Bogdan jos klima glavom?  :D

Van mreže Bart

« Odgovor #1961 poslato: 12. Januar 2017. u 22:57 »
Da li Bogdan jos klima glavom?  :D
More zamalo da vam onaj vas Kalenic dodje glave... ;)  To sto klima zato sto ga vredjaju ali to je manje bitno samo da nema nekih incidenata i preterivanja sa obe strane...

Ali Kuzmara je dao bananu Ekpeu iako ovo se moz shvati pogresno mislim na blokadu definitivno uz Djenku je odlucio veceras utakmicu :) Lepo mi izgledala po igri ona petorka sa Tompsonom  moze bas da bude upotrebljiv... Sledece kolo sa Makabi u gostima bice isto veoma zanimljivo  :)
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže gambino

• **
« Odgovor #1962 poslato: 12. Januar 2017. u 23:00 »
Au kakav mec i kakva pobeda ovo je za infarkt.
Djenka :worthy:
Kuzmara :worthy:

Igra se i utkamica Denver-Indiana u Londonu,nas Jokic opet odlican 20 poena,10 skokova,6 asistencija uz po jednu ukradenu loptu i blokadu.
Jos vaznije je da je Denver skoro sigruno pobedio ima jos malo do krajau ubedljivo vode i imace sanse da se plasiraju u PO.

P.S Tek sad sam video da postoji ova tema na forumu,inace mnogo pratim kosarku i NBA tako cu dosta pisati ovde.
Omiljeni igrac mi je Bron  :grin:

Van mreže Johnny colchonero

• **
  • Starost: 25
« Odgovor #1963 poslato: 16. Januar 2017. u 19:52 »
Jel' prati ovde neko AO ili tenis uopste?

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #1964 poslato: 16. Januar 2017. u 20:10 »
 :tu: Naravno :)
Ko ti je favorit za osvajanje?  :D

• **
« Odgovor #1965 poslato: 16. Januar 2017. u 20:50 »
Moj licni Rafa naravno (pa Nole) :D, iako Noletu dajem najvise sansi. Sa druge strane zreba u finalu nikako ne bih voleo Vavrinku, jer se on muci na pocetku ali kad(ako) stigne do 1/4 finala, tad se prebaci u "Stanimal mode". Covek do poraza u finalu u Rusiji krajem septembra na ATP 250(relativno malom turniru) je vezao 2,5 godine ili 11 pobeda zaredom u finalima. Iskreno voleo bih finale Rafa- Rodzer iako nije bas realno, kad vec Rafa-Nole ne moze. Smatram da Rafa moze daleko ako ne ispadne u prvom "teskom" mecu, mecu u kom bude egal..U principu dosta ce zavisiti od njegove forhend paralele i riterna pogotovo, posto je AO ove godine dosta "ubrzao" podlogu. Prosle godine je gubio mnogo takvih meceva, Del Potro na OI, Verdasko  i Pui na Grendslemovima. Uostalom videcu koliko dobro "pogadjam" posto igram jedno takmicenje "Suicide Tennis" na SK forumu. Boduje se tako sto svakog dana(znaci 2 puta po kolu) tipujes jednog pobednika meca, ali ne bi trebalo da uzimas najjace na pocetku, jer jednom kad izaberes igraca u toku turnira ,vise ne smes da ga koristis na tom istom turniru. Tako da moras da gledas zreb i realno moras da predvidjas i ostale pobednike ako hoces daleko da stignes. Juce mi je tip bio Isner danas Ferrer ili Simon (vrv Simon posto u 3. kolu mu je projektovan Raonic, plus je brza podloga, pa mislim da nece daleko.) 

Danas lagane pobede za Dimitrova, Monfisa, Simona i Zvereva   a najinteresantniji mecevi objektivno, nepristrasno Djokovic-Verdasko,  ako Verdasko bude "napaljen" i mentalno dobar sto nije cest slucaj, da jeste bio bi u top 5 pre nekoliko godina. Onda  Juzni-Bagdatis,  i moja tri favorita Lopes-Fonjini  ,  Coric-Dolgopolov i Per-Has ako se Per bude ponasao kao inace. Naravno iznenadjenja su vrlo moguca sa obzirom da ce biti 40 C i da ce to mnogo da utice, pogotovo ako favoriti ne udju dobro u mec i unervoze se ili im nije dan.

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #1966 poslato: 16. Januar 2017. u 21:03 »
Zverev je dobar i nova nada svetskog tenisa,Dominik Tim takodje mada je u padu u odnosu na pocetak prosle godine,Posle Noleta najvise gotivim Delpa,ljudina a i igrac dobrih kvaliteta,zao mi je sto su ga povrede omele u karijeri.Dimitrov je kvalitetan ali ne konstantan,kao i recimo Ernest Gulbis- bio veliki potencijal ali samo povremeno bljesne.Raonic takodje mada ga ne gotivim od finisa prosle godine kada je predao zbog "povrede" Mareju a posle par dana izginuo protiv Novaka.. Ferer mi je zanimljiv (procitah negde da je strastven pusac i da pusi dve pakle dnevno) a trci na terenu kao manjak :D Samo mi je bitno da Smarej ne dodje do finala po mogucstvu da ispadne i pre.Tezi mu je i zreb na njegovoj strani.Wawrinka umalo nije izgubio od Klizana,na jedvite jade je prosao. Voleo bih da se pokrenu i vrate na stare staze Federer i Nadal,ali naravno Novak mi favorit.Ne samo sto je nas vec ako proradi onaj inat kod njega,nemam dilemu dal ce osvojiti ;)

Van mreže Bart

« Odgovor #1967 poslato: 16. Januar 2017. u 23:11 »
Moj licni Rafa naravno (pa Nole) :D, iako Noletu dajem najvise sansi.
Kako be mozes za Rafu pored Noleta zivog i naseg  :) I ja gotivim Rafu jednostavno legenda i dobar covek ali posle Noleta mi je Delpo pa onda Rafa... Federera postujem ali mnogo je ustogljen a Smarej me smara... Jel igras kladionicu kad su Grend slemovi?
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #1968 poslato: 16. Januar 2017. u 23:35 »
Каква игра Јокића у 1/4 против Орланда, 16 поена против Вучевића и Бијомба, иде по рекорд каријере...  :thumbup:

Иначе вечерас у 02:00 нови дуел Кливленда и Ратника...

Van mreže Bart

« Odgovor #1969 poslato: 16. Januar 2017. u 23:37 »
Каква игра Јокића у 1/4 против Орланда, 16 поена против Вучевића и Бијомба, иде по рекорд каријере...  :thumbup:

Иначе вечерас у 02:00 нови дуел Кливленда и Ратника...
Pogleda sada na espn broj poena u jednom trenutku imao 100% sut 5 od 5 za 2, 1 od 1 za 3 poena i 3 od 3 slobodna...sad promasio 2 suta pre kraja cetvrtine... Rekord mu je 27 poena a za rekord u skokovima je 17...U prvoj cetvrtini ove utakmice ima 16 poena i 5 skoka
Mene odusevljava Embid sta radi u Filadelfiji ove sezone...Zanimljiva ekipa... Mora odgleda kraj utakmice... A derbi je derbi pokusacu da gledam ali ne znam, imam obaveze sutra  :)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže gambino

• **
« Odgovor #1970 poslato: 16. Januar 2017. u 23:46 »
Jokic ide veceras na 30+  :worthy:

Kako zaspati posle kad se ovakav derbi nocas :grin:

Van mreže Bart

« Odgovor #1971 poslato: 17. Januar 2017. u 01:16 »
Zavrsi Jokic na 30 poena okruglo svaka mu cast  :)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Zika

• student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #1972 poslato: 17. Januar 2017. u 02:04 »
Neverovatan je  :O
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

• **
« Odgovor #1973 poslato: 17. Januar 2017. u 02:55 »
@Bart Sta ces, jednostavno ja sam poceo da treniram tenis 2004. sa nepunih sest godina i sticajem okolnosti sam gledao finale Sopota(Poljska). To mi je bio 1. turnir koji sam gledao uzivo na tribini i 1. i jedini put da sam bio u Poljskoj(nesto preko kluba, da li je bio kamp ili sta vec na 2-3 dana) . To je ujedno bila prva ATP  titula za Rafu (dotad je igrao i osvajao Fjucerse koje ja igram isto profesionalni turniri samo se manje boduju i manje se zaradjuje tipa 25 poena, na celendzerima(kojih tad nije bilo) je to sad oko 50-100 poena zavisi od jacine(Janko osvojio 2 na Tajlandu skoro), a ovo bi danas bilo ekvivalentno seriji 250 iako je to tad bilo drugacije). Jos se secam protivnika (Acasuso) rezultata ne, ali znam da je bilo prilicno "lako" mislim da je bilo 2-0 u setovima, ali ne bih se zakleo.

Licno se ne kladim, jednom sam probao iz ciste zabave u Spaniji prosle godine. Isli su neki drugovi , a ja sam imao 2 evra u dzepu, bilo je to pretposlednje kolo La Lige. Odigrao sam navijacki na RM u 80. minutu na 1-1(kladjenje uzivo) da ce da daju gol i dali su, a posto je to bilo vece pred put za inostranstvo a nisam znao sta pametno da kupim za 4 eur(u avion ne sme da se unosi metal, a let je bio iz Barse tako da nisam mogao da ostavim pare kuci), odigrao sam navijacki na moj Atletiko(proslo) i X na Granadu protiv Barse na Kamp Nou(naravno nije proslo to je bilo u onom trenutku kad je Barsa popustila i sva 3 tima su bila u bod na 2 kola pre kraja, ali je Barsa imala bolji skor. Da objasnim zasto sam to odigrao, da ne ispadnem lud, to je bio rezultat koji bi izbacio Atletiku na celo tabele :D.) Imam svoj nalog na Bet365 ali nikad ga nisam koristio za kladjenje nego da mogu da gledam uzivo sve sto hocu, a nema na TV. Na tenis se nikad ne kladim NITI SMEM to je pravilo ITF ako si aktivan igrac (u suprotnom sledi suspenzija) Upravo se na Fjucersima najvise namesta jer su dosta finansijski neisplativi pa igraci da bi mogli da plate put van Evrope gde je laksa konkurencija za skupljanje bodova izgube namerno i dobiju pare za put a neki dobiju i vise. Naravno oni koji ih nagovore zarade mnogo vise jer se oni klade na njih. Da me ne shvatis pogresno ima vrv igraca koji ucestvuju u kladjenju na sebe i zaradjuju jako puno, vrv ne namestaju svi da bi se samo skrpili, ali ti govorim samo o primerima koje znam i koji se lako otkriju jer ih niko "ne cuva" nego ih iskoriste. Za teze prekrsaje ne znam licno, jer nikada nisam namestao i ne idem po tim krugovima. Ono sto radim je da savetujem neke prijatelje koji hoce da se klade na tenis. Kazem im ovo kao sto sam napisao danas za Simona, Monfisa itd. Evo da vidimo sutra kakva je bila moja prognoza sporta (bolja nego vremenska u svakom slucaju :D :grin:) Izvini ako te je smorio moj komentar.

Jokic car gledao sam uzivo, sad gledam Voriorse posle Nadala pa Noleta, a za sat vremena imam "office hour" (kao cas otprilike) iz istorije. Sto sam spavao danas popodne spavao sam.

Na mreži mareeram

« Odgovor #1974 poslato: 17. Januar 2017. u 03:04 »
@ real madrid

Gledam ja AO, radim popodne ove sedmice pa mogu nesto nocu i da ispratim..

I ja kad sam poceo da gledam tenis davnih dana Federer i Serena su bii neprikosnoveni, posle se pojavio Nadal, tako da su oni meni ostali kao veliki sampioni i gotivim ih, Nole se posle pojavio i naravo da sam za njega navijao..i sad je tako, a gotivim mnoge tenisere i teniserke..

Prodjose svi nasi juce, da vidimo danas jos Nole ostao..

sad se lome prakrtocno necije karijere, ove sezone, Serena i Federer na primer, ako budu slabi pocetkom godine, mislim da je to kraj za njih, da zavrsavaju polako..

@ Bart

Jel se kladis na AO?

Van mreže Медо

« Odgovor #1975 poslato: 17. Januar 2017. u 03:15 »
Каква кошарка Вориорса, заиста се ово ретко виђа...

Мада мислим да су Кавси прилично резервисано одиграли до сада, као да се чувају за већ виђено финале.

• **
« Odgovor #1976 poslato: 17. Januar 2017. u 03:20 »
E sad cemo da vidimo Zvereva. Pukao je mentalno na 5-4 u 4. setu i izgubio 5 gemova u nizu. Sada je uzeo jedan jako tezak gem na svoj servis, sa vidimo da li ce ga to izvuci, sa obzirom da Hase ne igra nista specijalno, ali dovoljno dobro. Simon po ocekivanju jako lagano. Sto se tice Serene, Bencic je jako tezak protivnik za 1. kolo . Uslovi za igru su grozni, ali to vama ljudima sa meteoroloskog foruma nema potrebe da objasnjavam kad znate bolje od mene.

Edit: Rapsodija Voriorsa, Sereni set

Na mreži mareeram

« Odgovor #1977 poslato: 17. Januar 2017. u 03:29 »
Serena deluje nemotivsiano ove sezone, a i zasta vise da bude motivisana, sta ima da uzme? :grin:

@ real amdrid

Sta msilsi da li Johanna Konta moze put Mareja, na prvo mesto WTA liste? Citao sam u nekim britanskim medijima ovoh dana da to predvidjaju?
Sta mislis moze li Lajovic protiv Conge u drugom kolu?

• **
« Odgovor #1978 poslato: 17. Januar 2017. u 03:45 »
Lajovic vrlo tesko, a za Kontu ti vrv znas bolje od mene. Jako bi se iznenadio kad bi saznao koliko muski teniseri slabo prate zenski tenis. Problem je u tome sto si na putu 35 nedelja u godini kad igras Fjucerse, Nole igra manje turnira zato sto stize do zavrsnice ali je i on zauzet toliko. Ostalih nedelja treniras i igras regionalne turnire vikendom ili dodjes na turnir da se spremis nedelju dana ranije ako je bitan turnir. Onda kad zavrsis obaveze "mrtav si" hoces da se opustis, cujes sa porodicom, provedes vreme sa prijateljima iz akademije(izadjete negde do grada ili na bazen itd.) Uvece odgledas fudbal ako ima (ipak je fudbal omiljen i medju teniserima za gedanje). Tako da retko kad imas vremena da odgledas zenski tenis a plus samo se Grendslemovi(i mozda jos 1.2 max) igraju na istim mestima dok se vecina turnira  ne igra zajedno. Tada se obicno i prati zenski tenis, a inace samo sta procitas ili cujes. Nije nepoznato ni to da se mnogo ni ne vole ATP i WTA igraci zbog price o parama, popularnosti, duzini meceva itd. Prosecan(mozda ne prosecan ali malo bolji) pratilac tenisa na Eurosportu zna bolje zenski tenis od prosecnog muskog tenisera, koliko god to glupo i nestvarno zvucalo, ali je tako.

Edit: Serena slomila Belindu, Zverev se po predvidjanju podigao, uzeo 4. set i ima brejk u petom.

• **
« Odgovor #1979 poslato: 17. Januar 2017. u 12:19 »
Pobedio Nole bez vecih problema, na kraju prosli i Simon, Ferer, Monfis, Zverev(doduse teze nego sto sam mislio), Dimitrov i Gaske.  Videcemo sutra Lajovica i Troickog.