Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 605895 puta)

Van mreže Bart

Odg: Sport
« Odgovor #2180 poslato: 05. Jul 2017. u 23:02 »
Hahaha kakav video ali opisuje stanje u NBA...Ko prati NBA razumece ovaj video... Inace moze se ovo delimicno promeniti ako Boston u nekom trejdu dovede Mark Gasola kako se sada suska a zadrzi jezgro trenutne ekipe... Bice zanimljiva sledeca sezona bas...Krivo mi samo sto SAS se nije pojacao, treba im minimum jos jedna velika zvezda...Voleo bih i Derik Rouz da ode u SAS moze ludi Srbin od njega da napravi bar igraca koji ce liciti na onog iz njegove mvp sezone... Mozda i u Kliperse da ode, mozda bi i to bila zanimljiva kombinacija...Mada evo neke vesti kazu Teodosic ide u Kliperse ali kako krenuli poslace ga u sve timove pre nego sto ode stvarno negde....

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=y7iFBipBZX0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=y7iFBipBZX0</a>
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #2181 poslato: 05. Jul 2017. u 23:24 »
Дај Боже да грешим, али мислим да су и следеће сезоне ратници уведљиво фаворит број 1, једноставно један супер укомпонован тим, биће их тешко скинути са трона, мада Бостон може завладати истоком, потписали су Хејворда, ту је од ове сезоне изузетно талентовани Татум, још ако стигне Гасол млађи...  :tu:

Мада свакако ће бити занимљива сезона, пре свега у праћењу овим млађих тимова који ће у наредним годинама "расти" пре свега Филаделфија, Минесота, Сакраменто, такође и Денвер са Јокићем и Марејем.

^^
Добар видео, биће прави хркљуш на западу  :D

Van mreže Bart

« Odgovor #2182 poslato: 06. Jul 2017. u 09:42 »
Da, Filadelfija je prepuna talenata i sada imaju kompletnu ekipu... Trebace im neka godina za nesto ozbiljnije ali definitivno su i  sada plejof ekipa... Gledao sam najbolje poteze Fulca i Tatuma u utakmici letnje lige obojica su veliki talenti po onome sto sam video...  GSW ima 4 superstara u sistemu koji retko koji tim moze da brani i uklopili se potpuno i zato bez dileme opet su veliki favoriti... Jedino ako Melo dodje u Klivlend i Lebron ga nauci da igra timski  i cela ekipa nauci da igra odbranu tad moze da bude zanimljivo ovako nema ko da ih ozbiljno izazove... Naravno uvek ma mesta za nepredvidjene stvari tipa neke povrede ali ako se to desi nije to to... Sakremento je napravio gresku potpisivanjem Hila i Rendolfa tako kod njih ce teze ici taj proces rebildinga i da postanu ozbjnija ekipa... Na zapadu ima sve da prsti od derbija i jakih utakmica  :)
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #2183 poslato: 06. Jul 2017. u 11:21 »
@ Bart

Super je Halep i na Wimbledon-u za sada, ali vidi Ostapenko, svaki put gubi drugi set i dobija i dalje, borba do kraja..

Van mreže Bart

« Odgovor #2184 poslato: 06. Jul 2017. u 15:53 »
Znas kako Mare Halep je lavica a i ova mala Ostapenko daje sve od sebe, ima ono,  iako vidi se da joj trava slabije lezi ali videcemo koliko ce napredovati i prilagoditi se... Navijam za Halep, volim ljude sa takvim karakterom, neki to zovu harizma  :) Po mom misljenju nijedna nece osvojiti W, nemaju servis dobar, ali u poslednje vreme moje misljenje bas i nje dobro... Ne mogu sastavim dva meca na tiket da pogodim...Odkad se teniseri i teniserke prebacile na travu sumrak...  :D Vreme mi za penziju  :)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Bart

« Odgovor #2185 poslato: 06. Jul 2017. u 21:05 »
Todosic u Klipersima 2 godine za 12.3 milke, 2 godina player option... Dobar izbor po meni ide kod Doka Riversa... Konkurencija su mu Ostin Rivers(tatin sin) i Beverli obojica nemaju veze sa organizacijom napada, aj ovaj prvi i zna malo nesto a drugi je dobar u odbrani i ume da pogodi neku trojku kad nije bitno... Jelisaveta ima otvoren put ka Holivudu  :grin:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #2186 poslato: 06. Jul 2017. u 23:00 »
@ Bart

Bogami Jelisaveta se "opostenila"! :grin: hahahahha show..

Tako je, Halep je defanzivac kao Radvanska, nema visinu uopste, zato i grize kao luda..i meni se to dopada...
To ti mislis da masis, ali nije bas tako, sigurno ti ide OK..evo ja se zeznuh za Kvitovu, ode danas u nepovrat dvostruka sampionka. ::)
Azarenka je vrlo zanimljiva sada po meni kad je prosla dva kola, sutra cemo videti sta moze u trecem, nisam je video uopste, ne znam da li onako VRISTI i CICi kao i pre,.. :laught: :rofl:

BRAVO Nole, ides dalje, sad na starog "znanca" Gulbisa! ;)

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #2187 poslato: 07. Jul 2017. u 08:24 »
Ja nikada neću prežaliti odlazak Simonovića iz Zvezde... pretpostavljam da se svi sećate one njegove maestralne partije u Španiji protiv Unikahe.. vratio mi je tiket iz mrtvih i lepe pare podigoh. Od tih para sam posle upoznao najlepšu devojku koju sam u životu smuvao  :grin: tako da će mi to ostati večno u sećanju, hvala ti Simone  :worthy:

Čekam nestrpljivo da vidim pojačanja KKCZ za novu sezonu. Nadam se da će Jović i Radonjić ostati inače Zvezda definitivno gubi svoj identitet ( odlaskom Mitrovića i Simonovića je delom već izgubila )
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže mareeram

« Odgovor #2188 poslato: 07. Jul 2017. u 22:37 »
@ Bart

Prodjose u cetvrto kolo i Halep i Ostapenko, Bogami Halep nije imala izgleda srece, nameri se na Viku Azarenku u cetvrtom kolu..sta li ce biti..

Van mreže mareeram

« Odgovor #2189 poslato: 07. Jul 2017. u 23:44 »
@ real madrid

Kako ti razara Rafa na Wimbledonu, melje sve pred sobom, nastavlja posle Roland Garrosa, nisam ocekivao iskreno, ali svaka cast...sad ide na veterana Muller-a iz Luksemburga, bice zanimljivo..
Sutra Federer, Nole i Miloš, da vidimo kako ce da odrade, Miloš brani puno poena, brani finale.. :cf:

Van mreže Niksic 3

• **
  • Starost: 25
« Odgovor #2190 poslato: 08. Jul 2017. u 00:07 »
Ja sam iz sela odakle je i Novak Djokovic,mi Durutovici Todorovici i Djokovici smo bliske krvi,tako nemoj da mi neko navija protiv Noleta 8) ;) :D

Van mreže mareeram

« Odgovor #2191 poslato: 08. Jul 2017. u 00:14 »
@ Niksic

Ja navijam za Noleta naravno. Ali real madrid je odrastao u Madridu, a teniser je, tako da je potpuno razumljivo da navija za Rafu Nadala.. :)

A za Miloša iz Podgoricu bre ne navijas???  :grin:

Van mreže Niksic 3

• **
  • Starost: 25
« Odgovor #2192 poslato: 08. Jul 2017. u 00:31 »
Volim i Milosa naravno,navijam svi srcem i za njega i Noleta.Ali koliko se sjecam Milos je izjavio da ne priznaju crnogorsku nacionalnost,pa je posle rekao da su novinari lose prenjeli,sta ja znam.Ali ako u tom smislu ne priznaje svoj rod ne navijam za njega,znas kako se kaze"ko se stidi svog porijekla rđa dovijeka"Al sta je tu je svi nasi najbolji crnogorski sportisiti ne igraju za Crnu Goru,mene jako srce boli zbog toga.Ne mogu ih sad nabrajat koliko ih ima :hm: Al bolje da neka vezara igra srcem za reprezentaciju no klasa bez volje.

Van mreže mareeram

« Odgovor #2193 poslato: 10. Jul 2017. u 23:22 »
Auuu kakvi mecevi danas...ali Rafa i Muller, svaka cast Muller.. :worthy: :worthy:

Bravo Miloshe! :tu:
Bravo Jelena Ostapenko i Halep..

Jedino sto Nole ne odigra danas, a sutra mozda kisa ceo dan u Londonu...jer na terenu broj 1 prvo Konta - Garcia trajalo dugo, pa onda Rafa - Muller, skoro 5 sati.. :grin:

Van mreže mareeram

« Odgovor #2194 poslato: 12. Jul 2017. u 00:23 »
Bravo Nole, ides u cetvrtfinale, sretno sutra protiv Berdiha, 25:2 do sada imas protiv Berdiha, terbalo bi da si u polufinalu! :tu:
Sretno Miloshe, pritov Federera sutra, napravi kao lani u polfinalu, pobedu protiv Federera! 8)

Bravo Garbine Muguruza, krivo mi je za Halep i za Ostapenko sto ispadose danas..  :cry:

Van mreže Bart

« Odgovor #2195 poslato: 12. Jul 2017. u 01:06 »
Bravo Garbine Muguruza, krivo mi je za Halep i za Ostapenko sto ispadose danas..  :cry:
I meni krivo i isto navijam sada za Garbine...  Cini mi se nikad zanimljiviji zenski turnir...  :)
Za Noleta  ne znam sta da ocekujem izgleda ga muci rame a  i mislim da Rodju ne i prosao jednostavno momentum je na njegovoj strani i pozitivna energja i veliko samopouzdanje, sada igra kao da nema sta da izgubi a dobija mnogo...

Inace veceras i laka pobeda Partizana, sto je ocekivano da su tu bili Nišićani bilo bi tesko tu sve junak do junaka  :D Ovako Buducnost  nije predstavljala problem a ni u revansu nece cini mi se... Inace ne svidja mi se situacija oko Leonarda ali dobro videcemo valjda se smire strasti...Moglo veceras da bude jos ubedljvije ali dobro je i ovako...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #2196 poslato: 12. Jul 2017. u 01:17 »
@ Bart

Da i meni zanimljiv zenski turnir, vidis ti Konta nosena domacom publikom dva meca tesna za redom, dobi u 3 seta, sad sa Venus, Venus igrala finale Australiana ove godine protiv Serene, voli travu, 5 puta uzimala Wimbledon...opet ce biti zanimljivo..a Muguruza igrala vec finale Wimbledona, podigla formu, Rybarikova kao najveci outsider, ali ko zna..

Ma veruj u Noleta, Bart, ko zna, sutra bi trebao da prodje, 25:2 vodi protiv Berdiha do sada...ja verujem i u Milosha sutra da cepne oper Rodju kao prosle godine u 1/2 finalu.. :smartass: 8) :D :comeon:

Sam Querrey kao Konta, dva meca za redom u 5 setova, maratonska,  ko zna, ako krene na Murray-a tako, moze svasta da bude..

Cilic je u odlicnoj formi, neki mu daju da je favorit za titulu, ali kakav mec Muller - Nadal, moze svasta da bude, Muller ga vreba, sve je otvoreno..

Van mreže mareeram

« Odgovor #2197 poslato: 12. Jul 2017. u 23:40 »
BRAVO Nole, kako god i sta god, zdravlje je najvaznije, kao sto si i sam rekao na naplatu dolazi prethodnih 10 godina kada ama bas nista nisi propustao od turnira..sretno..izgleda ce morati operacja, ali sta d se radi, Marej je imao operaciju ledja i nakon toga bio prvi i sve poosavjao..

Nadam se da Federer nece uzeti Wimbledon iako je sve izvesnije, nadam se da ce ga neko zaustaviti od preostalih..

Van mreže Bart

« Odgovor #2198 poslato: 12. Jul 2017. u 23:49 »
Nole plati porez! Ahahah salim se mada mogo bi  :laugh:

Sta da se radi i to je sastavni deo zivota mnogo puta nas obradovao i oraspolozio tako da samo napred care mora se tako i kroz trnje...  :)
A bila bi fora Berdih da osvoji   :)

Ocekujem Muguruza-Konta finale, simpa je i Konta jedino sto je Britanka  :)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #2199 poslato: 13. Jul 2017. u 00:07 »
@ Bart

Konta je cista Madjarica po nacionalnosti, bas sad procitah, otac i majka Madjari iz AUS, otac bio fudbaler, igrao za Ferencvaros, trenirao reprezentaciju Gane jedno vreme, otisli u Australiju, Johanna je na pocetku igrala za AUS, posle presla za GBR..ok je ona...ali Vensu koja mi nije bas simpaticna je dosta jaka izgleda...voli travu, pet puta uzimala Wimbledon, doduse davno,ali ove godie igara finale Austaliana protiv Serene.. hmmm..

Da bila bi forma Berdih da uzme sada, meni je OK on..i Cilic mi nije los, Querrey mi je bezveze, ali svaka mu cast, tri za redom meca u 5 setova, i koknu Mareja.. :huh: bas me interesuje moze li Cilica sada..