Naravno, pratio sam skok u dalj i nisam mogao da verujem sta sam video. Veliki sam ljubitelj atletike i pratim aktivno vise od 15 godina, od kad sam bio mali, uzivam u svim disciplinama, ali ovo veceras je stvarno sramota. Velika frustracija zbog nepravde kod mene je prisutna od trenutka kada sam video rezultat Ivaninog skoka u sestoj seriji od 6.91m, a ona svojim telom nije zakacila ispod 7m nigde i nikako i to se ne moze reci da jeste ni u sali. Kao sto rece Profi, broj na dresu nije deo njenog tela. Zalbe su ulozene, "razmatrana" je odluka sudija i mogli su to vrlo lepo sve da vide ali ipak... Dve Amerikanke na postolju, a cestitke Dariji Klisinoj na odlicnoj veceri, stvarno je sjajno skakala. Bice prilike za Ivanu da osvoji ono sto bi trebalo da bude njeno i od veceras.
Po malo su organizatori pozurili i sa dodelom medalja, ali to je vec neka druga prica.
EDIT: Procitah komentar real madrida ispod mog. Pronasao sam i ja ta neka pravila vezana za skok u dalj, ali ovo mi zaista ne deluje kao fer i ispravna odluka.
Prvo mesto je zasluzila i siguran sam da ce to u nekoj od narednih prilika i dokazati.