Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 605877 puta)

Van mreže Bart

Odg: Sport
« Odgovor #2260 poslato: 27. Avgust 2017. u 21:25 »
I tako odgledas derbi i vratis se u realnost naseg fudbala... Bolje da sam gledao film Guma(Rubber), ahaha koja je to glupost, nego ovu utakmicu...
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #2261 poslato: 27. Avgust 2017. u 21:37 »
Ma da bre @ Bart, katastrofa..nego mi reci kako mislis da ce proci Zvezda u Ligi Evrope, kako Partizan?

Odbojaksi krenuli odlicmo protiv Poljske domacina, ali Estronija Bogami 3:2..videcemo sutra sa Finskom...sta mislis sta mogu da urade?

Kako cenis kosarkase pred prvenstvo, dokle mogu da doguraju po tebi?

I Marejche odustade od US Open-a...hmm sta li ce sada biti?

Ali ja ne verujem koliko Halepusha nema srece, trenutno je druga iza Pliskove na svetu, 5 poena manje ima, a dobila Sarapovu u prvom kolu US Opena za protivnicu, ako izgubi, opet nece biti prva, pa da li je ovo realno da neko toliko nema srece?? :facepalm: :rofl:

Van mreže Bart

« Odgovor #2262 poslato: 27. Avgust 2017. u 21:43 »
 ^^ Ja mislim da oba tima imaju sanse za prolaz...Gledao sam Liverpul-Arsenal, Arsenal je uzasan kao nikada do sada pod Vengerom...
Odbojkasi dobri ali ona pobeda nad Poljacima je tek prva utakmica videcemo kad pocnu eliminacije...
Kosarkasi realno 5-8 mesto... Jednostavno mnogo otkaza, povreda uticace to na psihu ekipe ali nadam se da osvoje medalju, nije nemoguce...
Smarej kao i Djovak se ispraznio i jos povredjen tako da je i ocekivano a i da igra ne bi nista uradio.. Namestilo se ove godine Federeru da osvoji dosta toga.. A Nadal bi mozda osvojio i da su ovi zdravi...
Halepče je ja mislim u samodestruktivnoj fazi ne bi me iznenadilo da rano ispadne cak sam razmisljao da jurim njen kiks  na kladionici, tj da analiziram i cekam pravi trenutak... Mozda je to prvo kolo...Ljudi se razlikuju treba gledati i iz njenog ugla razocarala se sada na RG, treba to da prodje ako uopste prodje...
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #2263 poslato: 27. Avgust 2017. u 21:57 »
Hehehehe moj otac kaze, da ce Arsenal zgaziti Zvezdu..aj da vidimo..meni se vise svidja tvoja prognoza..

Za odbojku si u pravu, a nazalost mislim i za kosarku..ali ostaje da vidimo..

A Halepche mi je posebno interesantno :grin:..drzacu je ja pod lupom..vidis da je imala..kako je Muguruza zgazila u Cincinati-ju..ludilo..

Lajovic na Nadala u prvom kolu..a jooj..zamisli izbaci Rafu..

Van mreže Bart

« Odgovor #2264 poslato: 28. Avgust 2017. u 20:52 »
Zaboravio sam da pomenem i borbu Mejveder i Mekgregor...Televizijski spektakl i nista vise od toga, marketinski odlicno uradjeno a ovaj prvi dobio 300 a drugi 100 miliona pa sta i da se prave budale i da ovaj drugi dobije tepanje... E posle sam gledao mec Rokija i Diksona e to je boks...  :grin:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Johnny colchonero

• **
  • Starost: 25
« Odgovor #2265 poslato: 28. Avgust 2017. u 23:12 »
Hehehehe moj otac kaze, da ce Arsenal zgaziti Zvezdu..aj da vidimo..meni se vise svidja tvoja prognoza..

Za odbojku si u pravu, a nazalost mislim i za kosarku..ali ostaje da vidimo..

A Halepche mi je posebno interesantno :grin:..drzacu je ja pod lupom..vidis da je imala..kako je Muguruza zgazila u Cincinati-ju..ludilo..

Lajovic na Nadala u prvom kolu..a jooj..zamisli izbaci Rafu..

:fight: :fight: :slap: :spank:

Sto se tice derbija, meni se prvo poluvreme svidelo sto se tempa tice, steta za par promasenih zicera i za onaj busen kod Boacijevog suta, drugo poluvreme dosta slabo.

Mayweather Mcgregor je stvarno suvisno komentarisati, covek jednostavno ne zna da boksuje, to je kao kada bi Djokovica stavila da igra ping pong. Ali eto zbog publike je moralo da traje 10 rundi, umesto 1-2. Ali gde da ne ispostuju publiku koja je platila hiljade i hiljade dolara karte.  Floyd zadovoljan, em mu se pise nikad laksa pobeda u karijeri, em zaradio stotine miliona. Mcgregoru takodje osmeh izadje na lice, kad vidi svoj racun. Uglavnom bacenih sat vremena.

Van mreže mareeram

« Odgovor #2266 poslato: 28. Avgust 2017. u 23:38 »
@ real madrid

Hahahahahaha, joj lud si skroz.. :rofl:

Bravo za Aleksandru Krunic, izbacila je Kontu, gledao sam mec, voli ona US open. I 2014 je odigrala odlicno, nek joj je sa srecom u drugom kolu.. :laie:

Van mreže Bart

« Odgovor #2267 poslato: 29. Avgust 2017. u 08:08 »
Halepče je ja mislim u samodestruktivnoj fazi ne bi me iznenadilo da rano ispadne cak sam razmisljao da jurim njen kiks  na kladionici, tj da analiziram i cekam pravi trenutak... Mozda je to prvo kolo...Ljudi se razlikuju treba gledati i iz njenog ugla razocarala se sada na RG, treba to da prodje ako uopste prodje...
Bio sam u pravu ali nisam nista igrao juce jer sam imao druge obaveze... Steta lepo sam procenio da ce brzo ispasti...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #2268 poslato: 29. Avgust 2017. u 12:03 »
Pa da, tako i bi, nikad nije pobedila Mariju Sarapovu, 7:0 je za Sarapovu sada u susretima..
Opet ima sanse da bude prva, sve zavisi od drugih igracica, PIiskova brani polufinale od lani sto je dosta..

Van mreže mareeram

« Odgovor #2269 poslato: 29. Avgust 2017. u 12:03 »
@ Bart

Sta mislis, dokle moze Sarapova?

Van mreže Bart

« Odgovor #2270 poslato: 29. Avgust 2017. u 13:01 »
@ Bart

Sta mislis, dokle moze Sarapova?
Pa mogla bi Maša do cetvrtfinala ne vidim neku u njenoj cetvrtini toliko jaku da sigurno ne moze da pobedi... Ali nikad se ne zna...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #2271 poslato: 30. Avgust 2017. u 01:00 »
Pa mogla bi Maša do cetvrtfinala ne vidim neku u njenoj cetvrtini toliko jaku da sigurno ne moze da pobedi... Ali nikad se ne zna...

More, ce je izbaci nase Krunche! :grin:

Van mreže Bart

« Odgovor #2272 poslato: 30. Avgust 2017. u 11:18 »
 ^^ Krunicka je bila u toj fazi u kojoj je Halep sada ali je izasla ocigledno i sad ko zna gde joj je granica...  Rodja tesko u 5 seta kaze ima problem sa ledja, znaci Nadal osvaja...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Niksic 3

• **
  • Starost: 25
« Odgovor #2273 poslato: 31. Avgust 2017. u 01:35 »
Kosarkaski trener Spanije je reako,da ga ne bi iznenadilo da Crna Gora krene na medalju.Oznacio je Crnu Goru kao opaku reprezentaciju,i tesku prepreku vec na pocetka Euro Basketa.Mene je to na pocetku malo zacudilo,al kad se malo bolje sagleda nas tim,nije za pocijenit.Tu je Vucevic jedan od najboljih centara,uz njega je Dubljevic koji je jako jak i dobar igrac.Tu je i Rajs koji moze napravit veliku razliku,kad njega krene nece ga niko moci zaustaviti.Mali Nikola Ivanovic je uvijek dobar to je i pokazao na pripremama.Marko Todorovic centar Khimkia je takodje dobar igrac.Djurisic je pokazao dosta talenta ima dosta dobar sut.Dino Radoncic igrac Reala iako mlad vec je staso da pomaze reprezentaciji,pred njim je velika karijera.Tu je Vranjes jedno nepoznato lice,koji umije da zaredja trojke samo tako,odlican suter.Kad se sve sabere nikad nijesmo bili jaci,od nase nezavisnosti.Jedina stvar sto mene boli to je da Mirotic nece nikad igrat za nas.Steta da imamo NBA zvijezdu za dzabe. :(

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #2274 poslato: 01. Septembar 2017. u 10:34 »
Ljudi odbojkaši kidaju. Takva motivacija, tako lepo sastavljen tim, tako dobra psihička priprema svih mečeva. Nikola Grbić je doktor svog zanata!!! Bugari imaju set loptu, on pozove tajm out održi književno veče i naši ih rabucaju. Stvarno sam oduševljen ovim što sam video na ovom evropskom prvenstvu.

Polako ulazimo u paklene sportke dane. Samo sutra nas čekaju košarka, odbojka i fudbal.

Van mreže Bart

« Odgovor #2275 poslato: 01. Septembar 2017. u 10:47 »
Takve legende imaju poseban autoritet nad igracima nesto slicno kao Zidan u Real Madridu ili Sale Djordjevic... Svaka im cast za igru samo neka nastave tako  :comeon:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #2276 poslato: 01. Septembar 2017. u 12:22 »
Bravo odbojkaši, u polufinalu na Nemce svom silom, idemo na medalju!!  :worthy:
Bravo Troicki, mozes i protiv Dolgopolova! :nnc:
Sretno Krunicka protiv Gerges iz Nemacke danas, mozes ti dalje! :comeon:
Sretno kosarkasi protiv Letonije, na staru sampionata Evrope.. :laie:

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #2277 poslato: 01. Septembar 2017. u 16:55 »
Kvalitet igre naše košarkaške reprezentacije u 1. poluvremenu (uz lošu odbranu) je bitno veći od kvaliteta prenosa na RTSu.

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #2278 poslato: 01. Septembar 2017. u 17:57 »
Bogdanovič d črojkaaaaa!  :worthy: :comeon: :laie:

Uh, teška utakmica za one sa slabijim živcima. Mnogo preokreta, mnogo uspona i padova, pa konačno naši prelomiše u poslednja 2 minuta. Na kraju jako bitna pobeda protiv možda i najneugodnijeg protivnika u grupi (svakako ne i najjačeg, ali nam generalno ne leže te šuterske ekipe).
Fenomenalna partija Bogdanovića, nekoliko bitnih poena i Gudurića. Ostali solidno. Niko nije razočarao osim Birčevića i donekle Štimare koji ipak nije mogao da se nosi sa Porzingisom. Kakav je igrač taj Porzingis, to je strašno.
Idemo dalje, bitna utakmica i za plasman u grupi, jer ovako postajemo glavni favorit za 1. mesto u grupi i nešto lakšu osminu finala sa Češkom npr.

padavine u septembru 2024:
AMS Miljakovac 144.5mm
prosek (Vračar) - 58.6mm

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac - 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Van mreže Bart

« Odgovor #2279 poslato: 01. Septembar 2017. u 18:43 »
Dobro su momci igrali ipak je prva utakmica... Budimo realni sem Bogdanovica nedostaju starteri na svakoj poziciji... Koliko urade dosta je....
Bas ubedljiva pobeda Spanije... Crna Gora je bila bolja u pocetku a onda se zagrevanje zavrsilo...Hehehe salim se to mozda i nas ceka, jaca je Spanija od svih bar za klasu...   :)
Do 25.09. 385.7mm