"Sto se tice faula u 95 minutu ili vec kojem je 60-40 da je faul"
Neverovatno nerealna recenica Bart, bez ikakve subjektivnosti kazem. Ovo jedino ali JEDINO moze da bude faul u napadu za svakog ko gleda ili objektivno i dobro je pogledao situaciju jos jednom na internetu. I morao bi da bude faul u napadu, ono je neverovatno sta je sudija svirao. I sad ce da ga kazne 2-3 meca i to je to. A svake sezone se ovako nesto desava i kad Partizan igra i kad Zvezda igra. I nikad nista. Nisu to slucajne greske. Svake godine ima neki Andjelovski, Vujovic itd.
On bez trunke razmisljanja u ovoj konkretnoj situaciji (i Zvezdi moze isto ovo vrlo lako da se nadje, nego nije aktuelno pa se zato hvatam za ovo) svira penal i sraman faul, sto sugerise da bukvalno samo ceka ikakav povod. Kazem to jer ovo ona vrsta penala (po meni je postojao) gde je vrlo moguce da se igrac bacio i da mu je ovaj izmakao nogu. Nije ovo onaj penal gde ga vuce 5 minuta ili mu ukliza celim telom. Ali hajde nema veze, kazem i ja bih svirao
E sad faul. Do kakve lopte je Tosic stigao? Pipnuo je nije, pogledaj jos jednom slobodno . Naboo je onog decka iz Borca i uleteo glavom u njega. Ovaj decko trci u pravcu putanje lopte i Tosic stoji skace i nabada ga, loptu pipnuo nije to se vidi po putanji posle kontakta, koja je ostala ista. Lagano je mogao slepoocinicu da mu razbije. Evo video snimka
https://www.youtube.com/watch?v=2CIjkPCx3EQ. Deo 21:02 pa narednih par sekundi je usporen snimak tog starta kliknite par puta Play/Pause i time usporite na momenat sudara da lepo vidite. Onda pogledajte polozaj glave i tela oba igraca i videcete ko je u stvari usao u duel.
Za ostatak komentara i uopste stanje u nasem fudbalu se potpuno slazem, mada ne vidim sta ce tu da se promeni iako svi mi to vidimo.