Vremenske prilike će biti odlične za večerašnju fudbalsku utakmicu, grad je ukrašen odavno (kao što smo pisalu u Chat-u, ukrašavanje je počelo 11. septembra -ostaje nada da se sledeće godine neće toliko dugo čekati ) i bilo bi lepo da i večerašnji ambijent na stadionu bude "ukras" tj. za pamćenje (rezultat možda i neće ).
Ambijent je za pamćenje (kao što sam najavio) ali je i rezultat svakako za duuuugooooo pamćenje
Nikada ne idem u kladionicu (bukvalno nikada nisam otišao) a bio sam blizu da "nabodem" rezultat - u internoj "kladionici" nas "matorih" koji se sećamo ludih utakmica još tokom 80-ih, napisao sam 2:1 za Zvezdu. Bio sam blizu
Pavkov je pokazao "srce u junaka" i potvrdio ono što smo nakon Salc(z)burga spominjali... Drugi gol me je puno podsetio na Žigićev protiv Rome, mislim da je bilo 2005.
Prva pobeda (srpskog kluba) u ovom formatu takmičenja je veliki uspeh, protivnik nije bila Lokomotiva (koju su neki priželjkivali tokom žreba) nego veliki Liverpul ... bilo bi dobro kada bi se verovatno neočekivanih 2.7 miliona EUR iskoristilo za igrački kadar a ne na način koji je nekako "specifičan" za ovaj region...
Velike čestitke igračima, treneru, navijačima (koji nisu napravili glupost) i delu uprave!
P.S. 2:0 je bio "najopasniji rezultat" za Salc(z)burg ali za Zvezdu večeras nije