Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 640649 puta)

Van mreže BataSteva

• **
  • Starost: 39
  • Lokacija: Sakule - Opstina Opovo - sama granica juznog i srednjeg Banata - 50 km severno od Beograda i 30 km juzno od Zrenjanina
  • Uvek je vreme za vreme
Odg: Sport
« Odgovor #4600 poslato: 28. Mart 2021. u 00:21 »
Steta sto se ovo na kraju desilo . Pricace se sada najvise o tome . Sledecu dobijamo bez primljenog gola . Zaista golman je malo vise pogubljen ali valjda ce ga to brzo proci .
padavine ( kisomer ) 2022 - april 54 mm . maj  11 mm , jun 23 mm , jul 26,5 mm , avgust 73,5 mm , septembar 138 mm , oktobar 26,5 mm , novembar 50 mm ( 23.11 - 3,5 mm )

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 106
« Odgovor #4601 poslato: 28. Mart 2021. u 00:35 »
Nepriznat gol Ronaldu je zaista "sitnica" (koja doduše menja stanje na tabeli za čak 3 boda - mi bi imali bod manje a Port. 2 boda više od aktuelnog stanja) u odnosu na nepriznat gol Milanu u ponovljenoj revanš utakmici sa Zvezdom davne 1988. godine (i tada se sve dešavalo na golu kod severne tribine).
Nakon što je zbog neverovatne magle utakmica prekinuta u 64. minutu (kod vođstva Zvezde 1:0 uz igrača više; u prvom meču 1:1), igrala se nova utakmica (od početka) jer je po tadašnjim pravilima bilo neophodno da se odigra bar 67 ili 70 minuta da bi se prekinuta utakmica "nastavila" od momenta prekida.
U ponovljenoj utakmici "Maza" Vasilijević je pri rezultatu 0:0, maltene na početku utakmice (5. ili 6. minut ako ne grešim) toliko trapavo šutnuo loptu da je postigao očigledan auto-gol ali je potom izbacio loptu koja je bila BAR 70-80cm u golu!!? U nastavku je bilo 1:1 i nakon penala Milan je prošao dalje... dobro se sećam obe utakmice, tada sam čak i ja bio mlad  ;)

Van mreže mareeram

« Odgovor #4602 poslato: 28. Mart 2021. u 00:46 »
Ko su bile sudije veceras? Nisam video...
Ovo je haos, scandal..  :/ :O :laught: :worthy:

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #4603 poslato: 05. Maj 2021. u 20:37 »
Samo da ostane zapisano ovde da se jednog dana prisetimo...

Sinoc su igrali polufinale Lige sampiona Mancester siti- Psž (2-0) ali ono sto ce meni ostati u secanju daleko pre rezultata je sneg koji je padao i cak prekrio teren u prvom poluvremenu. Nista ne bi bilo toliko cudno da nije u pitanju 04.05.2021.

Na mreži Bart

« Odgovor #4604 poslato: 06. Maj 2021. u 20:04 »
Ja na pocetku utakmice nisam ni shvatio sta je, nisam ni gledao karte pre toga  kad kod nas ovako lepo vreme... Ali stvarno kad sam shvatio i pogledao karte zacudio sam se... Al Nejmar kolko je dobar igrac a tolko carini loptu, podseca me na mene, to sam i ja radio kad sam pre aktivno amaterski igrao fudbal  :grin:
Al' prvo pokušajmo demokratski

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 35
« Odgovor #4605 poslato: 11. Jun 2021. u 23:25 »
Kakav meč Đokovića, kakva veličanstva pobeda!  :worthy:
Odavno nisam gledao bolji tenis.

Još da pobedi Cicipasa u finalu i da definitivno postane najbolji svih vremena po svim statistikama.  :smartass:

padavine u februaru 2025:
AMS Miljakovac 21.0mm
prosek (Vračar) - 43.5mm

padavine u martu 2025:
AMS Miljakovac - 14.5mm
prosek (Vračar) - 48.7mm

Na mreži Bart

« Odgovor #4606 poslato: 11. Jun 2021. u 23:40 »
Kakav meč kakav treći set  :worthy: Poslednjih 6 gemova osvojio e sad dal se Nadal povredio il umorio manje bitno... Bice tesko sa Cicipasom u formu je strašnu...

Van mreže risbo gr

• Starost: 37
« Odgovor #4607 poslato: 11. Jun 2021. u 23:46 »
Какав меч. Нестваран!  :O
На крају је Рафа остао без снаге, а Новак би сигурно још 2 сета могао да пегла  :grin:
Само да остане фокусиран и не сумњам у трофеј у Недељу  :tu:

Van mreže BataSteva

• **
  • Starost: 39
  • Lokacija: Sakule - Opstina Opovo - sama granica juznog i srednjeg Banata - 50 km severno od Beograda i 30 km juzno od Zrenjanina
  • Uvek je vreme za vreme
« Odgovor #4608 poslato: 12. Jun 2021. u 06:31 »

На крају је Рафа остао без снаге, а Новак би сигурно још 2 сета могао да пегла  :grin:
Kada ne jede meso  :grin:
Kao sto kaze Bart 3 set je bio  :worthy:
padavine ( kisomer ) 2022 - april 54 mm . maj  11 mm , jun 23 mm , jul 26,5 mm , avgust 73,5 mm , septembar 138 mm , oktobar 26,5 mm , novembar 50 mm ( 23.11 - 3,5 mm )

Van mreže risbo gr

• Starost: 37
« Odgovor #4609 poslato: 12. Jun 2021. u 09:34 »
Kladionice nepopuštaju. Dakle Rafa je veliki favorit po njima, ali dobro... Breme favorita na leđima će nositi Rafa, pod mnogo većim pritiskom pobednika je, osvajanja...
Generalno Rafa može 2 seta( verovatno prva 2) da igra na 100% svojih mogućnosti. Ako Novak uspe da izdrži taj prvi nalet i uzme jedan od ta dva seta, šanse za trijumf rapidno rastu. Novak ima i više snage ako meč potraje duže.. Ključ bi bio igra u finalu Rima gde su detalji odlučivali, ili otkidanje seta kao što je Diego pre 2 dana uradio. Što meč kasnije počne tim bolje za Novaka, dakle navijamo da Zverev i Cicipas igraju 5 setova, da meč počne što kasnije, da Rafin spin što manje ima uloge u meču :)
Druga stvar je koliko će Novakov behend da izdrži tokom meča i istrpi Rafin forhend. Ako u tome uspe smem da potpišem da pobeđuje - ali to je tako teško sprovesti u delo. Behend paralela po meni će biti ključ uz naravno dobar servis tokom meča. Drop samo kad mora ili kad ostane bez daha u dugoj razmeni..
Zaključak: Teško da Rafa može da ponovi meč iz prošlog finala a isto tako teško da Novak može tako loše da odigra. Kao rezultat svega navedenog = Očekujte spektakl. Nek bolji pobedi
Idemo Nole, možeš ti to !!!
(Forest, 11. jun 2021 10:35)
 ^^ Morao sam sebe da citiram iako retko to radim.. Komentar sa jednog od portala gde sam ostavio ovaj komentar  :grin:

Na mreži Bart

« Odgovor #4610 poslato: 12. Jun 2021. u 11:36 »
Lepo si ti to analizirao risbo... Jos da si stavio  nesto na uzivo posle prvog seta  ;) :grin: Stvarno onaj treci set je bio tolko stresan cim pomislim uznemirim se i danas  :D
Valjda se odmori do sutra do finala...Nadal izjavio da ne zna dal ce ucestvovati na Vimbldonu, dal je neka povreda dal umor ne znam...

Van mreže mareeram

« Odgovor #4611 poslato: 12. Jun 2021. u 14:16 »
A šta se dešava sa OI?
Bliže se, a ništa se ne zna za tenis..

Što se tiče košarke, uskoro su kvalifikacije ovde u Bg, da li može publika, zna li neko info?
Ja bih išao ako bude publika..

Van mreže Johnny colchonero

• **
  • Starost: 26
« Odgovor #4612 poslato: 12. Jun 2021. u 19:02 »
Ja se kao juce nerviram i bio tizan zbog Nadala. I onda ovaj haos sada na EURO, odmah sve pobede i finala i nerviranja oko 2 gema postanu smesni i glupi.

Uzas je ovo, ja nisam video uzivo, bio u drugoj sobi, deda mi rekao, ali kazu ljudi da je trajalo 15-20min, sto je jako dugo i nije dobro zbog kiseonika u mozgu.  Iako se ne razumem mnogo. Vidim da su Eriksena prikljucili na aparate  :facepalm:

Van mreže mareeram

« Odgovor #4613 poslato: 12. Jun 2021. u 19:18 »
Ja sam gledao @ Realni sve, jezivo..

Van mreže Johnny colchonero

• **
  • Starost: 26
« Odgovor #4614 poslato: 12. Jun 2021. u 19:19 »
Ziv je, svestan i stabilno. Dobro je, zajebi karijeru.

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #4615 poslato: 13. Jun 2021. u 19:31 »
Noleeeee  :first: :first: :first:

Kakva je ovo legenda od čoveka. Gubi 2:0 i svi verujemo u preokret, niko ne misli da je gotovo. To samo može najbolji ikada. Još jedan GS i najbolji je ikad po svim statistikama.

AMS Miljakovac 21.0mm
prosek (Vračar) - 43.5mm

padavine u martu 2025:
AMS Miljakovac - 14.5mm
prosek (Vračar) - 48.7mm

Na mreži Bart

« Odgovor #4616 poslato: 13. Jun 2021. u 19:32 »
Ali tacno se videlo pole 0 2 da mu se kretnja promenila u dobru i da opet stize nemoguce i tera cicipasa da udara iz nezgodnih pozicija... Svaka cast i bravo!

Van mreže man

• **
  • Starost: 48
  • Vratiće se zime kad se desi kolaps AMOC-a!
« Odgovor #4617 poslato: 13. Jun 2021. u 19:35 »
Idemo bre,poručuje nam Nole.Kakav čovek,rođeni pobednik.Bravooooo!

Van mreže mareeram

« Odgovor #4618 poslato: 13. Jun 2021. u 20:35 »
Noleeeee  :first: :first: :first:

Kakva je ovo legenda od čoveka. Gubi 2:0 i svi verujemo u preokret, niko ne misli da je gotovo. To samo može najbolji ikada. Još jedan GS i najbolji je ikad po svim statistikama.

I OI u Tokiju!!  :comeon:

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #4619 poslato: 11. Jul 2021. u 18:38 »
Nole GOAT  :worthy: :worthy: :worthy:
Ljudi moji, kakav je ovo igrač, Bog tenisa.  :thumbup:
Ja se svaki put naježim kad pomislim šta je sve ovaj čovek osvojio i kako. Možemo da budemo ponosni kao cela nacija što imamo i zvanično najboljeg tenisera svih vremena.
Alal vera  :D

AMS Miljakovac 21.0mm
prosek (Vračar) - 43.5mm

padavine u martu 2025:
AMS Miljakovac - 14.5mm
prosek (Vračar) - 48.7mm