Kladionice nepopuštaju. Dakle Rafa je veliki favorit po njima, ali dobro... Breme favorita na leđima će nositi Rafa, pod mnogo većim pritiskom pobednika je, osvajanja...
Generalno Rafa može 2 seta( verovatno prva 2) da igra na 100% svojih mogućnosti. Ako Novak uspe da izdrži taj prvi nalet i uzme jedan od ta dva seta, šanse za trijumf rapidno rastu. Novak ima i više snage ako meč potraje duže.. Ključ bi bio igra u finalu Rima gde su detalji odlučivali, ili otkidanje seta kao što je Diego pre 2 dana uradio. Što meč kasnije počne tim bolje za Novaka, dakle navijamo da Zverev i Cicipas igraju 5 setova, da meč počne što kasnije, da Rafin spin što manje ima uloge u meču

Druga stvar je koliko će Novakov behend da izdrži tokom meča i istrpi Rafin forhend. Ako u tome uspe smem da potpišem da pobeđuje - ali to je tako teško sprovesti u delo. Behend paralela po meni će biti ključ uz naravno dobar servis tokom meča. Drop samo kad mora ili kad ostane bez daha u dugoj razmeni..
Zaključak: Teško da Rafa može da ponovi meč iz prošlog finala a isto tako teško da Novak može tako loše da odigra. Kao rezultat svega navedenog = Očekujte spektakl. Nek bolji pobedi
Idemo Nole, možeš ti to !!!
(Forest, 11. jun 2021 10:35)

Morao sam sebe da citiram iako retko to radim.. Komentar sa jednog od portala gde sam ostavio ovaj komentar